Sıkıldım, yoruldum

myss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2019
85
23
34
Evliyim,mutsuzum, tatmin olmuyorum, arzulandigimi hissetmiyorum.Hersey esimin keyfine gore oluyor,ben aktif tarafim hep,herseyde oldugu gibi bu konuda da tembel. Icimde tutamadim buraya yazıyorum, cok sıkıldım ve bunun benim icin de ihtiyac oldugunu rüyalarda orgazm olunca daha cok farkediyorum .ne yapmaliyim sizce?

Eşinize soylediniz mi tüm bunları? Eğer sizin isteklerinize saygı duymuyorsa sizde ona göre davranın

Evliyim,mutsuzum, tatmin olmuyorum, arzulandigimi hissetmiyorum.Hersey esimin keyfine gore oluyor,ben aktif tarafim hep,herseyde oldugu gibi bu konuda da tembel. Icimde tutamadim buraya yazıyorum, cok sıkıldım ve bunun benim icin de ihtiyac oldugunu rüyalarda orgazm olunca daha cok farkediyorum .ne yapmaliyim sizce?

Tembellikten kastınız ne? Yani kendi işini görüp bırakıyor mu yoksa cinsel ilişkinizin sıklığı mı 🤔
İkisi de çok farklı sorunlar çünkü..

Kaçan kovalanır. Ben olsam böyle adama ölü taklidi yaparım kendi kendini toparlayana kadar. Kendi işimi kendim hallederim. En azından mutlu sonla biter😑

Tembellikten kastınız ne? Yani kendi işini görüp bırakıyor mu yoksa cinsel ilişkinizin sıklığı mı 🤔
İkisi de çok farklı sorunlar çünkü..
Sıklık azaldi son 1 yıldır bebekten sonra,ama onun haricinde de aktif degil sex sırasında benim aktif olmami bekliyor.tembellikten kastım ikisi de aslinda

Evliliğim yüzde sekseni cinselliktir. Böyle hissetmek hakkınızdır. Eşinize bu konuyu açmalısınız yoksa ayrılığa kadar gider

Sıklık azaldi son 1 yıldır bebekten sonra,ama onun haricinde de aktif degil sex sırasında benim aktif olmami bekliyor.tembellikten kastım ikisi de aslinda

Sıklık işi bir nebze kolay. Erkekleri ilişkiye davet etmek zor değil. Bilmiyorum belki bebekle fırsat yaratmak falan zor oluyordur ama yani sadece üstünüzü çıkarmanız bile davet sonuçta.
Sizi tatmin etmemesi daha büyük sorun. Ben olsam inadıma onun yanında kendimi tatmin ederdim. Sen yapmıyorsun ben de kendim hallediyorum gibi.. Evliliğimizin başlarında kısmen denemişliğim de var. Yani eşim benim de tatmin olmama için uğraşırdı ama ne istediğimi tam olarak anlamazdı. Ben de bir keresinde neyden ve nasıl zevk aldığımı göstermştim 🤭 oldukça işe yaradı.
Ama sizin sorununuz bu tarz basit oyunlarla çözülür mü bilemedim.

Selam
Bazı erkekleri hep yönlendirmek gerekiyor maalesef,benim eşimde benim aktif olmamı bekliyor çok mücadele verdim ama değişmiyorlar bizim şansımıza yapıları böyle ama en azından ne istediğimi öğrettim beni tatmin etmesini beceriyor her seferinde şunu yap bunu yap demekten yorulmuştum dedim bak böyle olmuyor az çok ne istediğimi biliyorsun ben söylemeden yap artık diye sert konuştum değişmeler oldu tabi ki ,ama tabi tam değil mesela afedersin göğsümü öpmesini istiyorum kendi dümdüz yatıyor beyefendinin ağzına ben götürüyorum ,daha çok şey varda çok açık olacak yazmayım yani böyle zamanla oluyor herşey bi sefer çok güzel uzun seviştiysek bi kaç gün sonra geçiştirme ile bitiyor yapcak bişey yok idare ediyoz işte

Evliliğim yüzde sekseni cinselliktir. Böyle hissetmek hakkınızdır. Eşinize bu konuyu açmalısınız yoksa ayrılığa kadar gider
Zaten cinsellikde ara acildikca bizim de aramiz açılıyor agresif olup birbirimizi kırıyoruz, suan kusuz mesela bayrama da kus girdik,yani libodosu sanirim dusuk cok hissetmiyor bunun eksikliğini

Sıklık işi bir nebze kolay. Erkekleri ilişkiye davet etmek zor değil. Bilmiyorum belki bebekle fırsat yaratmak falan zor oluyordur ama yani sadece üstünüzü çıkarmanız bile davet sonuçta.
Sizi tatmin etmemesi daha büyük sorun. Ben olsam inadıma onun yanında kendimi tatmin ederdim. Sen yapmıyorsun ben de kendim hallediyorum gibi.. Evliliğimizin başlarında kısmen denemişliğim de var. Yani eşim benim de tatmin olmama için uğraşırdı ama ne istediğimi tam olarak anlamazdı. Ben de bir keresinde neyden ve nasıl zevk aldığımı göstermştim 🤭 oldukça işe yaradı.
Ama sizin sorununuz bu tarz basit oyunlarla çözülür mü bilemedim.
Yani oyle kolay tahrik olan biri degil,guzel giyinsem de ne bileyim onun ilgisini cekecegini düşündüğüm sekilde atıyorum dekolte biseyler vs giyiyorum bazen gun icinde mesela etkilenmiyor,yani anca aksam olacak ben gecelik ic camasiri vs ile cikip niyetimi göstereceğim anca o zaman harekete geçiyor onu da artik ben istedigim için mi kendi tahrik olduğu icin mi bilmiyorum sanki yapmis olmak icin yapiyoruz gibi cogu zaman

Selam
Bazı erkekleri hep yönlendirmek gerekiyor maalesef,benim eşimde benim aktif olmamı bekliyor çok mücadele verdim ama değişmiyorlar bizim şansımıza yapıları böyle ama en azından ne istediğimi öğrettim beni tatmin etmesini beceriyor her seferinde şunu yap bunu yap demekten yorulmuştum dedim bak böyle olmuyor az çok ne istediğimi biliyorsun ben söylemeden yap artık diye sert konuştum değişmeler oldu tabi ki ,ama tabi tam değil mesela afedersin göğsümü öpmesini isdtiyorum kendi dümdüz yatıyor beyefendinin ağzına ben götürüyorum ,daha çok şey varda çok açık olacak yazmayım yani böyle zamanla oluyor herşey bi sefer çok güzel uzun seviştiysek bi kaç gün sonra geçiştirme ile bitiyor yapcak bişey yok idare ediyoz işte
Ayni dümdüz yatıyor 😗

Aynen zorlaya zorlaya biseyler yasamaya calisiyoruz.Duzelmiyor canim,yapi meselesi mi diyeyim yoksa bilmedigimiz farkli seyler mi var inan ben yillardir adini koyamadim ve artik daha fazla katlanamayacak duruma geldim.Ne yapip edip bitirecegim bu evcilik oyununu

Belki uç nokta olcak ama ben olsam erotik shoptan bir şeyler sipariş ederim odada kutusunda kaldırmayı unutmuş gibi yaparım. Bunlar ne diye soracak o zamanda kendim için aldım kendi işimi kendim görmek için derdim. Salak değilse anlar her halde?

Aynen zorlaya zorlaya biseyler yasamaya calisiyoruz.Duzelmiyor canim,yapi meselesi mi diyeyim yoksa bilmedigimiz farkli seyler mi var inan ben yillardir adini koyamadim ve artik daha fazla katlanamayacak duruma geldim.Ne yapip edip bitirecegim bu evcilik oyununu
Ne kadar cok muzdarip kadin var ya su halimize bakin😗

Belki uç nokta olcak ama ben olsam erotik shoptan bir şeyler sipariş ederim odada kutusunda kaldırmayı unutmuş gibi yaparım. Bunlar ne diye soracak o zamanda kendim için aldım kendi işimi kendim görmek için derdim. Salak değilse anlar her halde?
Ben en fazla yerli yersiz dusa girerim kafasina şüphe girsin diye,yapi ve yasanti itibariyle onu yapmam cok zor

X