• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sıkıldım artık !

Gizzm

23.05.2008 sonzumm <3
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
257
2
66
Eskişehir
Merhaba kızlar benım 4 senelik bir iliskim var ve ben onu cok seviyorum gecmiste olaylar yasadık ilk cıkmaya basladıgımız da benı sessızce bırakıp gıttı bende 2 kısıyle cıktım dediysem sadece 1 gun surdu cunku ben onsuz yapamıyordum bu sure zarfında ona ulasmaya calısmadım mı tabı kı calıstım ama ulasamadım neyse derken 1 ay gectı ve hayatımdan hıc cıkmamıs gıbı tekrar gerı geldı ve o zamanlar cocukluk dyelım neden gıttın bıle demedım aynen devam ettık daha sonra 1 sene oldu ve bızı abım yakaladı ayrıldım yapamadım yapamadım tekrar barıstım sonra tekrar abıme yakalandık yne ayrıldım ve yıne olmadı barısmak ıstedm bu ayrılıklar en fazla 4 gun surmustur. Ve 2 sene oldu bu benı aldatmıs duydum ve sok oldum neden dedm ıste tehdıt edılmıste o kızla bır gun cıkıp o kızı opmezse bu gune kadar yaptıgı hersey abısıne soylencekmıste vs. İnandım tamam dedım bende ona bu benı bıraktıgında cıktıklarımı soyledım benı kendısını aldatmakla sucla 2 kısıyle bırden neyse barıstık ve bız durmadan abıme yakalandık ve ben her seferınde ayrılalım dedm bu boyle 6 ayrılık oldu en son ayrıldıgımızda da bırakalım bırbırımızı dye onu sevmedıgımı soyledım cok ıcerledı haklıda neyse tekrar barıstık sımdı 4 yıl oldu ve her gun kavga edıyoruz onu neden bırakıp gıtmısım neden aldatmısım sımdı anlıyomus onu sevmedıgımı taslar yerıne yenı oturuyomus ben onu hıc sevmemısım her mesajımda belırtırım sensız yapamam senı cok sevıyorum dıye gıtmemesı ıcın yalvarırırım cok kıskanctır sozunden asla cıknam ama o hala eskılerı acıp ılıskımızı yıpratıyor eskı sılınmeden yaralar kapanmadan gelecek olmazmıs benım yaralarım yokmu ben nasıl unutup devam edıyorum. Anlıcagınız ben gercekten eskı konulardan cok sıkıldım artık acılsın ıstemıyorum ne yapabilirim yardımm edin lutfennn :( belkı bıraz kendı tarafımdan gorduklerımı anlatmıs olabılırım sorularınız olursa cevaplarım. Bıraz uzun oldu kusura bakmayın....

valla cnm benim sana tavsiyem sana böyle aci veren birinden uzak dur.seni üzmekten baska hicbi ise yaramaz emin ol.sana huzur verecek birini sok hayatina yoksa ömür boyu bunun pismanligini yasarsin

valla cnm benim sana tavsiyem sana böyle aci veren birinden uzak dur.seni üzmekten baska hicbi ise yaramaz emin ol.sana huzur verecek birini sok hayatina yoksa ömür boyu bunun pismanligini yasarsin

Butun arkadaslarım aynı seyı soyluyor ama resmen onsuz yapamıyorum bır parcam olmus artık ama eskıler cok canımı yakıyor.

canım bende sevgilimle başta buna benzer bi durum yaşıyordum ben ona yalan söylemek zorunda kalmıştım bi konuda ve üniversitedeyken arkadaşlarımla birkaç erkek arkadaşın evine gittiğimiz için bana neler dedi neler güvenide pek kalmamıştı açıkcası ama ben ona kendisinden başkasının umrumda olmadığını ıspatladım zamanla oturdu yerine artık eski konuları ne o nede ben hiç ama hiç açmıyoruz eğer arada gerçekten aşk varsa aşılmayacak engel kalmıyor tatlım

Son düzenleme:
canım bende sevgilimle başta buna benzer bi durum yaşıyordum ben ona yalan söylemek zorunda kalmıştım bi konuda ve üniversitedeyken arkadaşlarımla birkaç erkek arkadaşın evine gittiğimiz için bana neler dedi neler güvenide pek kalmamıştı açıkcası ama ben ona kendisinden başkasının umrumda olmadığını ıspatladım zamanla oturdu yerine artık eski konuları ne o nede ben hiç ama hiç açmıyoruz eğer arada gerçekten aşk varsa aşılmayacak engel kalmıyor tatlım

erkek arkadaslarımı sıldım attm oda kız arkadaslarını cıkardı hayatından ayrılmıcam dedm ıspatlamaya calıstım tamam ınanıyorum gıtmıyecegıne dıyor 2 gun sonra basa sarıyoruz. Dıyrum kı senı hep mutlu edıcem hıc uzmucem cok ıyı davranıyorum alttan alıyorum bu seferde dıyor kı soz verdıgın ıcın boyle davranıyosun tamam o zaman dıyorum rahatsız oluyosan ıyı davranmıyım normal konusuyorum sonra dedıgı su al ıste bu kadar senın ıyı davranman ben sana demstm soz verdgn ıcın ıyı davranıyosun ne yapacagımı sasırdım artık..

yaralar kapanmadan gelecek olmazmıs benım yaralarım yokmu ben nasıl unutup devam edıyorum. Anlıcagınız ben gercekten eskı konulardan cok sıkıldım artık acılsın ıstemıyorum ne yapabilirim yardımm edin lutfennn :( belkı bıraz kendı tarafımdan gorduklerımı anlatmıs olabılırım sorularınız olursa cevaplarım. Bıraz uzun oldu kusura bakmayın....

Bu iş bitmiş...

Sizin özveriniz, sürekli alttan almanız, kendinizi yok saymanız ve her şeyi sineye çekmenizle ancak bir süre daha devam eder. Bütün fedakarlıklarınıza rağmen sizi terk ettiğinde de o süre için pişman olursunuz, keşke bu kadar yıpratmasına izin vermeseydim dersiniz ama hala sürdürme gayretinde olduğunuza göre henüz o vakit gelmemiş.

Bu iş bitmiş...

Sizin özveriniz, sürekli alttan almanız, kendinizi yok saymanız ve her şeyi sineye çekmenizle ancak bir süre daha devam eder. Bütün fedakarlıklarınıza rağmen sizi terk ettiğinde de o süre için pişman olursunuz, keşke bu kadar yıpratmasına izin vermeseydim dersiniz ama hala sürdürme gayretinde olduğunuza göre henüz o vakit gelmemiş.

zamanında ayrılıgı cok denedım ama yapamadım ve o da bunlardan sureklı yara aldıgını soyluyor yne ayrılırsam bu sefer yapamazsam dıye cok korkuyorum bu sefer gerı donusum olmaz.

Canım valla okuyunca icimi bir sıkıntı bastı benim.
O seni aldatmıs,sacma sapan bir bahane sunmus sen sevginin hatrına tamam demissin.
Bir de gelmis seni sucluyor. Onunda ayrılıga niyeti var gibi bence,bilemiyorum.
İyi düsün tasın,kendini yıpratma.

Bence sana tek yardim edebilecek kisi sensin:) unutma kimse senden degerli degil seni bu kadar uzen yoran bir durumu neden devam ettireceksin ki? Yillar once iliski uzerine bir kitap okumustum benimde acabalarla bogustugum bir donemdi o kitapta iliskinizin size olan + ve - lerini siralayin yanyana sonrasinda cok sevdiginiz birinin yerine koyun kendinizi ve kararinizi verin yaziyordu ben oyle yapmistim ve kararimdan hic pisman olmadim liste icin ornek vereyim hemen mesela + lari beni sevindirmek icin sevmese bile arkadaslarimla iyi geciniyor - ye ornek de tam tersi olarak dusunebilirsin sacma gelebilir belki sana ama yazmak seni rahatlatacak denemeni oneriyorum:)

Bence sana tek yardim edebilecek kisi sensin:) unutma kimse senden degerli degil seni bu kadar uzen yoran bir durumu neden devam ettireceksin ki? Yillar once iliski uzerine bir kitap okumustum benimde acabalarla bogustugum bir donemdi o kitapta iliskinizin size olan + ve - lerini siralayin yanyana sonrasinda cok sevdiginiz birinin yerine koyun kendinizi ve kararinizi verin yaziyordu ben oyle yapmistim ve kararimdan hic pisman olmadim liste icin ornek vereyim hemen mesela + lari beni sevindirmek icin sevmese bile arkadaslarimla iyi geciniyor - ye ornek de tam tersi olarak dusunebilirsin sacma gelebilir belki sana ama yazmak seni rahatlatacak denemeni oneriyorum:)

Tesekkur ederım tavsıyen ıcın bunu denıcem..

Bu ilişki yürümez canım, zaten ayrılıp barışmalarınızla bile yıpranmış.
Ayrıca aldatan sen değilsin o. Zeytinyağı gibi üste çıkmak onun yaptığı.
Yapacağın şey, tabi abine tekrar yakalanmazsanız ya herşeyi unutup birbirimizi kırmadan, üzmeden devam edelim ya da bu şekilde tartışmaya devam edeceksek bitirelim demek.

erkek arkadaslarımı sıldım attm oda kız arkadaslarını cıkardı hayatından ayrılmıcam dedm ıspatlamaya calıstım tamam ınanıyorum gıtmıyecegıne dıyor 2 gun sonra basa sarıyoruz. Dıyrum kı senı hep mutlu edıcem hıc uzmucem cok ıyı davranıyorum alttan alıyorum bu seferde dıyor kı soz verdıgın ıcın boyle davranıyosun tamam o zaman dıyorum rahatsız oluyosan ıyı davranmıyım normal konusuyorum sonra dedıgı su al ıste bu kadar senın ıyı davranman ben sana demstm soz verdgn ıcın ıyı davranıyosun ne yapacagımı sasırdım artık..

aynı biz yaa:31: hep söz veriliyo ama yine başa sarılıyo :50:

Back
X