Merhaba kızlar benım 4 senelik bir iliskim var ve ben onu cok seviyorum gecmiste olaylar yasadık ilk cıkmaya basladıgımız da benı sessızce bırakıp gıttı bende 2 kısıyle cıktım dediysem sadece 1 gun surdu cunku ben onsuz yapamıyordum bu sure zarfında ona ulasmaya calısmadım mı tabı kı calıstım ama ulasamadım neyse derken 1 ay gectı ve hayatımdan hıc cıkmamıs gıbı tekrar gerı geldı ve o zamanlar cocukluk dyelım neden gıttın bıle demedım aynen devam ettık daha sonra 1 sene oldu ve bızı abım yakaladı ayrıldım yapamadım yapamadım tekrar barıstım sonra tekrar abıme yakalandık yne ayrıldım ve yıne olmadı barısmak ıstedm bu ayrılıklar en fazla 4 gun surmustur. Ve 2 sene oldu bu benı aldatmıs duydum ve sok oldum neden dedm ıste tehdıt edılmıste o kızla bır gun cıkıp o kızı opmezse bu gune kadar yaptıgı hersey abısıne soylencekmıste vs. İnandım tamam dedım bende ona bu benı bıraktıgında cıktıklarımı soyledım benı kendısını aldatmakla sucla 2 kısıyle bırden neyse barıstık ve bız durmadan abıme yakalandık ve ben her seferınde ayrılalım dedm bu boyle 6 ayrılık oldu en son ayrıldıgımızda da bırakalım bırbırımızı dye onu sevmedıgımı soyledım cok ıcerledı haklıda neyse tekrar barıstık sımdı 4 yıl oldu ve her gun kavga edıyoruz onu neden bırakıp gıtmısım neden aldatmısım sımdı anlıyomus onu sevmedıgımı taslar yerıne yenı oturuyomus ben onu hıc sevmemısım her mesajımda belırtırım sensız yapamam senı cok sevıyorum dıye gıtmemesı ıcın yalvarırırım cok kıskanctır sozunden asla cıknam ama o hala eskılerı acıp ılıskımızı yıpratıyor eskı sılınmeden yaralar kapanmadan gelecek olmazmıs benım yaralarım yokmu ben nasıl unutup devam edıyorum. Anlıcagınız ben gercekten eskı konulardan cok sıkıldım artık acılsın ıstemıyorum ne yapabilirim yardımm edin lutfennn
belkı bıraz kendı tarafımdan gorduklerımı anlatmıs olabılırım sorularınız olursa cevaplarım. Bıraz uzun oldu kusura bakmayın....