Sıkılaştırıcı ve inceltici kemerlerin faydası var mı?

hazalada

YANLIZIM;ÇÜNKÜ SEN VARSIN
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
669
12
Abtronic X2

Acura Elektronik Kas Güçlendirici

acura 3 Motorlu İnceltici Kemer

Dynamic Tronic X2

bu ürünlerden alan var mı faydasını gördünüz mü paylaşımlarınızı bekliyorum

kızlar cevabınız acil olsun lütfen bu hafta bunlardan birinin siparişini vermek istiyorum sizin yorumlarınıza göre...

Abtronic X2 aldım burdaki yorumları okuyarak bana faydası oldu gibi geldi ama spor destekli tabi .. herkeste aynı etkiyi göstermiyo sanırım yorumlara bakarsan

sagol canım hangi siteden aldın bir site önerir misin...
abtronicx2 nin kendi sitesi güvenilir mi acaba :44:

kızlar dikkat edin, kullanmayı bırakınca kilolar 2 kat olarak geri dönüyor. bende öyle oldu

Son düzenleme:
ben lorealın sculp up'unu aldım gecen yaz bi kozmetik magazasından 35e almıstım ,,tembel ve usengec biri oldugum için sadece 1 hafta hızlı tempoyla 1ssatlık yuruyusumde surmustum bacak gobek bazen kalca heryerıme surdum kısacası :) o bi haftada kılo veremesemde içine giremediğim kotum vardı kalca kısmım olmuyordu gobektende dugmelerı kapanmıyordu 4parmak kadar aralık vardı.o kotumun içine gırdım
herkes kılo verdıgımı sandı ama aslında vucudum sıkılasmıstı..

kızlar dikkat edin, kullanmayı bırakınca kilolar 2 kat olarak geri dönüyor. bende öyle oldu

yoo bende öyle bişey olmadı aksine yazın veremediğim 3kıloyu vermiş bulunmaktayım suan .. sonucta egzersizi bırakıp 2-3 katı fazla yesem bende alırdım sanırım.. ayrıca;
bu ınceltıcı jeller bi mucize,sihir değilki sonucta surulup egzersiz yapmadan hemen incelmeyi beklemek?!
suan verdıysem de her ne kadar egzersiz yapmasamda yedıklerıme dıkkat etmemdir.. egzersiz yapmadıgım için jel kullanmadıgım halde verdım ben 3kıloyu.. vucutta hemen salmazkı kendını..szinkisi nasıl salmış enteresan yani.

bugün sipariş verdim gelişmeleri yazarım inşallah

Son düzenleme:
Masaj kemerleri, masaj aletleri bunların hepsi ciddi manada sıkılaştırıyor, zaten 1 hafta 10 gün içinde gözle görülür elle tutulur sonuç almaya başlayacak ve şaşıracaksın ama dikkat etmeniz gereken şey şu, bu cihazlar sizi zayıflatmaz, sadece derinizi toparlıyor yani deri altındaki yağa etkileri pek olmuyor o yüzden kemerleri kullandığınız sürece azıcık gıdanıza dikkat edin kızlar ve bol bol su için, 2 bardakta yeşil çay içtiniz mi yağlardanda kaybedersiniz sizden iyisi olmaz...

ben kılo vermek ıstemıyrum derdım sıkılasssın karnım..cok selulıt var=( bu aletlerın kalp rıtım problemıne yol actıgını duymustum cesaret edemedım ne kadar dogru bılmıyorum...

benim zayıflamama pek gerek yok cannım sıkılaşmam lazım ama bunlarıda yapmayı düşünüyorum sagol
angeld

ben kılo vermek ıstemıyrum derdım sıkılasssın karnım..cok selulıt var=( bu aletlerın kalp rıtım problemıne yol actıgını duymustum cesaret edemedım ne kadar dogru bılmıyorum...

deneyip görecegiz en fazla ölürüz

Kalp ritmi masaj ile bozulmaz, masaj ile bozulacak ritme sahip olan kalpde zaten sorun vardır masaja gerek kalmadan en ufak heyecanda, sevinçte, üzüntüde hatta aç kalındığında bu ritm bozulur...

benim zayıflamama pek gerek yok cannım sıkılaşmam lazım ama bunlarıda yapmayı düşünüyorum sagol

deneyip görecegiz en fazla ölürüz

O zaman senin için gayet işlevsel olacaktır dene mutlaka

inşallah canım faydası olur ama hala elime geçmedi ürün

sinir oldum yaaaaaaaa 20 dk lıgına bim egittik o arada kargo hem gelmiş hem gitmiş adres koymuşlar eşim almaya gitti bakalım bulabilecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…