kızlar dikkat edin, kullanmayı bırakınca kilolar 2 kat olarak geri dönüyor. bende öyle oldu
kızlar dikkat edin, kullanmayı bırakınca kilolar 2 kat olarak geri dönüyor. bende öyle oldu
Masaj kemerleri, masaj aletleri bunların hepsi ciddi manada sıkılaştırıyor, zaten 1 hafta 10 gün içinde gözle görülür elle tutulur sonuç almaya başlayacak ve şaşıracaksın ama dikkat etmeniz gereken şey şu, bu cihazlar sizi zayıflatmaz, sadece derinizi toparlıyor yani deri altındaki yağa etkileri pek olmuyor o yüzden kemerleri kullandığınız sürece azıcık gıdanıza dikkat edin kızlar ve bol bol su için, 2 bardakta yeşil çay içtiniz mi yağlardanda kaybedersiniz sizden iyisi olmaz...
angeld
ben kılo vermek ıstemıyrum derdım sıkılasssın karnım..cok selulıt var=( bu aletlerın kalp rıtım problemıne yol actıgını duymustum cesaret edemedım ne kadar dogru bılmıyorum...
Kalp ritmi masaj ile bozulmaz, masaj ile bozulacak ritme sahip olan kalpde zaten sorun vardır masaja gerek kalmadan en ufak heyecanda, sevinçte, üzüntüde hatta aç kalındığında bu ritm bozulur...ben kılo vermek ıstemıyrum derdım sıkılasssın karnım..cok selulıt var=( bu aletlerın kalp rıtım problemıne yol actıgını duymustum cesaret edemedım ne kadar dogru bılmıyorum...
benim zayıflamama pek gerek yok cannım sıkılaşmam lazım ama bunlarıda yapmayı düşünüyorum sagol
deneyip görecegiz en fazla ölürüz
Kalp ritmi masaj ile bozulmaz, masaj ile bozulacak ritme sahip olan kalpde zaten sorun vardır masaja gerek kalmadan en ufak heyecanda, sevinçte, üzüntüde hatta aç kalındığında bu ritm bozulur...
O zaman senin için gayet işlevsel olacaktır dene mutlaka
inşallah canım faydası olur ama hala elime geçmedi ürün
Gelir, gelir...Azıcık daha sabır
BUGÜNDE gelmezse haftasonu gelmez zaten pazartesiye kalır atık yaaa
bugünde gelmediKargolar Cumartesi 6 ya kadar çalışıyorlar, bence yarın gelecek...
bugünde gelmedi
ayyy inşallah gelir yarın yaa
Sana kargo numarası vermediler mi tatlım ürünü aldığın siteden? Hangi kargo şirketi ile geliyor?