Sıkılaştırıcı ve inceltici kemerlerin faydası var mı?

ürün elime geçti hatta şu an belimde acayip çalıyo yaa inşallah faydası olur

iki gündür kullanıyorum daha deneme sürecindeyim ama çok güzel çalışıyo işe yarayacagına eminim inşallah:KK19::KK19::KK19:

ben lorealın sculp up'unu aldım gecen yaz bi kozmetik magazasından 35e almıstım ,,tembel ve usengec biri oldugum için sadece 1 hafta hızlı tempoyla 1ssatlık yuruyusumde surmustum bacak gobek bazen kalca heryerıme surdum kısacası :) o bi haftada kılo veremesemde içine giremediğim kotum vardı kalca kısmım olmuyordu gobektende dugmelerı kapanmıyordu 4parmak kadar aralık vardı.o kotumun içine gırdım :KK53: :KK53::KK76:
herkes kılo verdıgımı sandı ama aslında vucudum sıkılasmıstı..

yoo bende öyle bişey olmadı aksine yazın veremediğim 3kıloyu vermiş bulunmaktayım suan .. sonucta egzersizi bırakıp 2-3 katı fazla yesem bende alırdım sanırım.. ayrıca;
bu ınceltıcı jeller bi mucize,sihir değilki sonucta surulup egzersiz yapmadan hemen incelmeyi beklemek?!
suan verdıysem de her ne kadar egzersiz yapmasamda yedıklerıme dıkkat etmemdir.. egzersiz yapmadıgım için jel kullanmadıgım halde verdım ben 3kıloyu.. vucutta hemen salmazkı kendını..szinkisi nasıl salmış enteresan yani.

çok çok özür dilerim başlığı yanlış okumusum yaaa :KK43::KK43:
sıkılastırıcı krem anladım nasıl bi okuma seklıyse bendekii :KK53::KK53:
ben kemer hiç kullanmadığım için yorum yapamayacagım , insallah olumlu sonuc alırsınız :KK71:

çok çok özür dilerim başlığı yanlış okumusum yaaa :KK43::KK43:
sıkılastırıcı krem anladım nasıl bi okuma seklıyse bendekii :KK53::KK53:
ben kemer hiç kullanmadığım için yorum yapamayacagım , insallah olumlu sonuc alırsınız :KK71:

:KK60::KK60::KK60::KK60:düzeltme için teşekkürler inşallah canım sagol:KK62::KK62::KK62:

kızlar yaa :KK50::KK50:ilk on gün karın bölgem için çok düzenli kullandım ve belime çok agrı yaptı dayanamayıp bıraktım neden olmuştur acaba :KK53:bilginiz var mı çok şaşkınım:KK53:

X