Sıkılaşmak için , vücudumun o kadar kiloyu verdikten sonra deforme olmaması için!!!!

scream__

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
16
0
Arkadaşlar vermem gereken 110 kilo vardı 20 sini verdim 90 ı hala benimle. ( bu arada iyi bir diyetisyene gidiyorum. ) ben bu 20 kiloyu spor yapmadan verdim. ama şimdi iyi bir spor salonuna başlayacağım. acaba günde 3-4 saatlik bir sporla hiç kilo almamış gibi sıkı olabilirmiyim ? tabi başlayacağım salonda eğitmenlerde olacak onlarada danışacağım. ama sımsıkı olmam için ve çatlaklarımın büyük oranda azalması için ne önerirsiniz ? istediğim kiloyu gördüğümde deforme olmuş olmak istemiyorum. çok moralim bozuk tamamiyle taş gibi olmak istiyorum ideal kiloma ulaştığımda. bilgilerinizi paylaşırsanız, yardımcı olursanız sevinirim.

canım güzel bir konu olmuş ama yazan kimse olmamış.....sporun etkisi olacağına inanıyorum.....gelişmeleri paylaş canım...benide motive etmiş olursun.......

Vücudun bunu kaldırır mı 3-4 saat hayatın boyunca yapabilecekmisin? sonra spor bırakılınca geri alınır. önemli olan hayatının rutinini değiştirmek. Sıkılıaşmak için yürüyüş yap biraz da netten egzersizlere bak ama uzmanlar en fazla 1 saat . hatta 45 dk en makulü derler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…