- 2 Aralık 2015
- 32.387
- 107.715
- 598
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım benim, yarışmada başarılar diliyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım benim, yarışmada başarılar diliyorum![]()
Teşekkür ederim canımDeynepNihayet
Nefis görünüyorEllerine sağlık canım, başarılar dilerim
![]()
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım çok güzel olmuşbaşarılar dilerim yarışmada
![]()
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım, nefis görünüyor.Tabakları da tanıdım
Yarışmada başarılar dilerim![]()
Rica ederimTeşekkür ederim canımTabakdaş olduk seninle
![]()
Aynen benimde siyah var:)
Siyahın içinde yoğurtlu yemekler güzel duruyorAynen benimde siyah var:)
Ben 1 sefer kabak tatlısı sunumu yaptım:)Başka kullanmadım:)Siyahın içinde yoğurtlu yemekler güzel duruyor![]()
Bizimkine nohut da giriyor yarma ve kısırlık bulgurla yapılıyor tabi tarhana koymuyoruzTeşekkür ederim canımHiç duymadım o çorbayı
![]()
Özlemişim,Aa bunu annemde yapar adı varmıdır bilmem sadece yeme kısmına odaklanmışım hep
Hikayesini sevdim![]()
Teşekkür ederim canımAblam cok guzel olmus,ellerine saglik basarilar dilerim![]()
Yaa bende özledim giremiyorum eskisi kadar ama aklıma geliyosun hepÖzlemişim,bu ne güzel sürpriz böyle
, çoğu yemeği adını bilmeden yiyoruz, ya da farklı isimlerle
![]()
Teşekkür ederimEline sağlık hikayeside güzelmiş ya
![]()
Teşekkür ederim tatlı dilli bal kardeşimTarifin hikayesini çok beğendim :)
Sunumun herseyiyle mükemmel eline sağlık ablacım![]()
Ben aklına hiç gelmiyor muyumYaa bende özledim giremiyorum eskisi kadar ama aklıma geliyosun hep