Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dogumdan sobnra alınna verlen kilolar sonrası yumuşayan deri ,krem veya bitkisel bi çözüm varmı bayanlar:, sıkılaşmak isteyenler varmı ben istiyorum da,
canım ben de kiloluyum ve zayıflamaya çalışıyorum.haplar denedim krem denedim 100tl 150tl civarında tüplere para harcadım.kavitasyon yaptırdım..olmuyor da olmuyor.olay öncelikle diyete başlayıp sonra kesinlikle sporla desteklemek.vucut metabolizması alışınca belki sıkılaşmak için kremlere başvurabilirsiniz.bunlar sadece destek ürünler emin olun mucize yaratmıyorlar. elancyl ve vichy kullandım başarılı ürünler ama diğerleriyle desteklenmeli.kolay gelsin
evet sporla desteklersen sonuçlardan memnun kalırsın. çünkü ben de en etkili krem ne bilmiyorum ama sporun sıkılaştırdığı bir gerçek. Haftada 4 kez 40 dk yuruyuslere çık mesela , etkisini göreceksin
selam arkadaşım bence sıkılaşmak istiyorsam spor yapmayı alışkanlık haline getirmelisin duşunu aldıktan sonra maddiyatına uygun sıkılaştırıcı kremler kullanabilirsin pilates yapıyorum birde kaanlazayıflama blogunda yanılmıyorsam 8 dk video var onu yapıyorum bacaklarım eskiye göre çok daha iyi ve gün geçtikçe şeklide güzelleşiyor