sıkı bir popo sıkı bir vücut için nerden başlamam gerek:(

ciyser

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2015
491
200
39
kızlar 174 63 kg 30 yaşında düzenli sporu hayatında oturtamayan yapısal olarak kas yapısı zayıf yumuşak etlere sahip bir vücudum var... artık kararlıyım fakat napıcam nerden başlıcam kendimi nasıl motive edicem hiçbir fikrim yok

Size tavsiyem, yürüyüşlerle bu işe başlamanız. En kolay ve insan fizyolojisine uygun spor yürüyüştür. Evinizin yakınlarında park vb. bir alan varsa her gün düzenli olarak tempolu yürüyüşünüzü yapın. Özellikle popo için derseniz squat öneriyorlar ancak bunun için sizi iyi motive edecek bir hoca gerekiyor ki çabuk vazgeçmeyin.

teşekkür ederim canımm. ewet bi taraftan aklım squat için salona yazıl git gel diyo ama çalıştığım için onada ayak uyduramıyorum bazen..bunun dışında kilo kaybetmekte istemiyorum zayıfladıkça çirkinleşiyorum... birde merak ettiğim kas için takviye gıda anlamında neler yapabilirim acaba

spor salonuna gitme sansınız yoksa netteki videolara bakın bence

ben iş yerinde vaktimi sürekli bilgisyarda ve zaman zaman üretimde geçirdiğim için ewde bilgisayara ve ve televizyon yıllardır kullanmıyorum o yüzden video izleme şansım yokk.. anca salonda kendime bir program uygulayıp ewde dewam edebilirim diye düşünüyorum... ama asıl sorun motivasyon kızlar gittim taytı onu bunu aldım ama hala başlamadım

benim motivasyonum yazlık kıyafetler içinde fit durmak
ne zaman spor yapmaya üşensem fitness blogları tumblrları geziyorum victoria's secret meleklerinin spor videolarını izliyorum görseller biriktiriyorum bence sende giyecegin kıyafetlerin üstünde duruslarının nasıl olacagını düsünüp motive olabilirsin
olmayan bir kıyafetin varsa buna girecegim diye hedef de koyabilirsin
benim spor adında bir klasorum var içine buldugum motive edici görselleri güzel kıyafetleri atıyorum
çok hızlı baslama spora yavastan al alıstıkca burdaki baslıkları gez illa ki kendine göre bir program bulursun
motivasyonun için bir de sunu soyleyebilirim kendine zaman ver hemen sonuc bekleme şıp diye incelmiyorsun maalesef ama her adım seni sonuca götürür kolay gelsin

CANIM BENİMM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM NE KADAR GÜZEL ANLATMIŞSIN:) ASLINDA BENİM İÇİNE GİREMEDİĞİM HİÇ BİR GİYSİM YOK:) BENİM SADECE ŞEKİLLENMEYE SIKILAŞMAYA İHTYACIM VAR ŞU SALONA Bİ GİRSEM GERİSİ GELCEK SANKİ AMA HER AKŞAM İŞ ÇIKIŞI MUTLAKA BAŞKA ŞEYLER BULUYORUM KENDİME SPORDAN BAŞKA:)

bende spor salonuna bir ay katlanabildim aynı disiplinle calısırsan evde de sonuc alıyorsun kesinlikle ve internette cok cesitli ve zevkli sporlar var önemli olan zevkle yapacagın seyi bulmak mesela ben cardio pilates veya yoga yaparken yan tarafta televizyonu da acıyorum hem terliyorum hem izleyecegimi izliyorum sporda fark ettirmeden bitiyor

Canım bende popomdan şikayetçiyim daha sıkı kalkık bir popom olsun istiyorum netten bazı videolar yapıyorum ama kendime birbirimizi motive edecek arkadaş arıyorum

motive de irade de insanın içinde. burası sizi 3-5 gün motive eder. Kendinizi dinleyin ateletsizliğinizi yenin.

bisiklet ve yürümek iyi gelir bence bu aralar biraz saldım ama bikaç sene önce baya aktiftim spor konusun da

Merhaba arkadaşlar bende bu konudan mağdur olanlardanım 31 yaşında ve iki çocuk annesiyim ve yapı itibarı ile sert bi vücuda sahip değilim ama dogumdan sonra bu sorun daha çok oldu özellikle iç bacak ve kalcalarim yumuşak ve bu yaşta böyle olmak istemiyorum evde bişeyler yapmaya çalışıyorum birkaç gün deniyorum ve bi fayda görmeyin ce bütün hevesim kaçıyor doğum sonrası spor yapıp ta fayda görenler varmi yada hangi hareketleri yapıp sonuç alan varmı destek istiyorum Lütfen

sanki beni tarif ediyorsunuz
benimde derdim zayıflamak değil
görsel olarak fiziğimde hiçte fena sayılmaz
ama bende sıkı bir kol sıkı bir bacak ve sıkı bir popo istiyorum
evde gerekli herşeyde var
dambılım koşu bandım vs.
tek eksiğim istek, motivasyon
oda zaten en büyük eksik !!!!!!!!
ooffffffff
belkide salona başlamalıyım

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lik-icin-motivasyon-taktikleri.849527/page-32
Motivasyon bu başlıkta. Yapabilirseniz baştan sona okuyun, okuyup da motive olmayan yok :)

cabuk kilo alırmısın alamazsın bunlara gore beslenmeni ayarlaman lazım mesela benim vucut yapıma gore kardiyo yapmamam lazım spor salonuna gidersen daha etkili cunku orda duzenli yapıyorsun evde katkı olarak devam edersin

Squat yap salona gerek yok onun icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…