Size tavsiyem, yürüyüşlerle bu işe başlamanız. En kolay ve insan fizyolojisine uygun spor yürüyüştür. Evinizin yakınlarında park vb. bir alan varsa her gün düzenli olarak tempolu yürüyüşünüzü yapın. Özellikle popo için derseniz squat öneriyorlar ancak bunun için sizi iyi motive edecek bir hoca gerekiyor ki çabuk vazgeçmeyin.
spor salonuna gitme sansınız yoksa netteki videolara bakın bence
benim motivasyonum yazlık kıyafetler içinde fit durmak
ne zaman spor yapmaya üşensem fitness blogları tumblrları geziyorum victoria's secret meleklerinin spor videolarını izliyorum görseller biriktiriyorum bence sende giyecegin kıyafetlerin üstünde duruslarının nasıl olacagını düsünüp motive olabilirsin
olmayan bir kıyafetin varsa buna girecegim diye hedef de koyabilirsin
benim spor adında bir klasorum var içine buldugum motive edici görselleri güzel kıyafetleri atıyorum
çok hızlı baslama spora yavastan al alıstıkca burdaki baslıkları gez illa ki kendine göre bir program bulursun
motivasyonun için bir de sunu soyleyebilirim kendine zaman ver hemen sonuc bekleme şıp diye incelmiyorsun maalesef ama her adım seni sonuca götürür kolay gelsin
CANIM BENİMM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM NE KADAR GÜZEL ANLATMIŞSIN:) ASLINDA BENİM İÇİNE GİREMEDİĞİM HİÇ BİR GİYSİM YOK:) BENİM SADECE ŞEKİLLENMEYE SIKILAŞMAYA İHTYACIM VAR ŞU SALONA Bİ GİRSEM GERİSİ GELCEK SANKİ AMA HER AKŞAM İŞ ÇIKIŞI MUTLAKA BAŞKA ŞEYLER BULUYORUM KENDİME SPORDAN BAŞKA:)
CANIM BENİMM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM NE KADAR GÜZEL ANLATMIŞSIN:) ASLINDA BENİM İÇİNE GİREMEDİĞİM HİÇ BİR GİYSİM YOK:) BENİM SADECE ŞEKİLLENMEYE SIKILAŞMAYA İHTYACIM VAR ŞU SALONA Bİ GİRSEM GERİSİ GELCEK SANKİ AMA HER AKŞAM İŞ ÇIKIŞI MUTLAKA BAŞKA ŞEYLER BULUYORUM KENDİME SPORDAN BAŞKA:)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lik-icin-motivasyon-taktikleri.849527/page-32sanki beni tarif ediyorsunuz
benimde derdim zayıflamak değil
görsel olarak fiziğimde hiçte fena sayılmaz
ama bende sıkı bir kol sıkı bir bacak ve sıkı bir popo istiyorum
evde gerekli herşeyde var
dambılım koşu bandım vs.
tek eksiğim istek, motivasyon
oda zaten en büyük eksik !!!!!!!!
ooffffffff
belkide salona başlamalıyım
Squat yap salona gerek yok onun icinkızlar 174 63 kg 30 yaşında düzenli sporu hayatında oturtamayan yapısal olarak kas yapısı zayıf yumuşak etlere sahip bir vücudum var... artık kararlıyım fakat napıcam nerden başlıcam kendimi nasıl motive edicem hiçbir fikrim yok