- 28 Haziran 2022
- 12
- 9
- 24
-
- Konu Sahibi xezzeyg222
Annesi de zamanında kolunu kırmışYaşınız kaç?
Anneniz sizi döverken oturup izliyor mu? O ne biçim anne?
Şikayetini geri çekersen daha da azar. En azından böyle elinde yaptırım var.
Para getiriyor diye böyle bir psikopatla yaşanır mı? Sen ek iş yaparsın. Annen çalışır. Senin can güvenliğin daha mı az kıymetli. Annen zaten ona dokunmadığı için çokta umursamıyor seni. En çabuk zamanda kendini o evden kurtarmam lazım.
Baba sonuçta. Saplantılı bir koca değil. Sen reşit olduktan sonra peşine düşmez.
Çek şikayetini ama devlet kamu davası açar işin peşini bırakmaz.Ama bir daha yapmaması için gerekli önlemini al uzak dur babandan.İnan çok üzüldüm bir baba kızını darp raporu alacak kadar nasıl döver yaLutfen yardim edin? darp raporu aldim sikayetci oldum basit yaralama olarak gecti sizce ne ceza alir davayi geri cekmeli miyim butun akrabalarim olayi buyutme diyor sizce ne yapmaliyim? bana davayi geri cekersem bir daha dovecekmis gibi geliyor cunku hep dovuyor zaten… bilmiyorum ne yapacagimi
Ana-baba tencere kapak desenize. Olan çocuğa oluyor. Yazık.Annesi de zamanında kolunu kırmış
Bir önceki konuda da dedim. İstediğin kadar geri çek şikayete bağlı bir suç değil, dava süreci devam edecek. Türkçe de yazdım sanıyordum ama...Lutfen yardim edin? darp raporu aldim sikayetci oldum basit yaralama olarak gecti sizce ne ceza alir davayi geri cekmeli miyim butun akrabalarim olayi buyutme diyor sizce ne yapmaliyim? bana davayi geri cekersem bir daha dovecekmis gibi geliyor cunku hep dovuyor zaten… bilmiyorum ne yapacagimi
Hiçbir şey yapamaz eğer olaki yaptı tekrar şikayetçi olursanız hapse girer.. Şimdi babanız olacak o herife 5 sene içinde tekrar Aynı suçu işlerse hapsegireceğine bilirEvet ama sikayet ettigimden beri dokunmuyor aslinda konusmuyoruz benim asil korkum cezasini cektikten sonra bana daha fazla ofkeyle daha kotu seyler yapmasi…
Aklım almıyor bir anne kızını neden yıllarca döverBeni de annen yillarca dövdü. En sonunda uzak durmayi sectim. Kendi hayatini zor devam ettiriyor vicdanim sizliyor ama yardim etmeye kalksam yine olan bana olacak. Telefonla yetiyor canima. Yaninda olsam neler yapacak kim bilir. Bu durumlari yasamayan bilmez. Cekmeyin ondan sonra akillanir belki biraz
18 yaşından buyuk msnz korumaya aldırma hakknz var. Ne demek sürekli dövüyor elleri kırılsın inşallah.Lutfen yardim edin? darp raporu aldim sikayetci oldum basit yaralama olarak gecti sizce ne ceza alir davayi geri cekmeli miyim butun akrabalarim olayi buyutme diyor sizce ne yapmaliyim? bana davayi geri cekersem bir daha dovecekmis gibi geliyor cunku hep dovuyor zaten… bilmiyorum ne yapacagimi
çekmeyin lütfenAnnem zir deli diyor sekeri var diyor aslinda normal insan gibi duruyor ama nedensiz dovuyor baska seylere olan sinirini benden cikariyor kardeslerimi de dovuyor ama onlar sikayetci olmadi… sizce geri cekiyim mi?
Şikayetini geri çeksende kamu davasına döner. Eğer sabıkası yok ise ceza geriye bırakılır. Eğer suç tekrarlanırsa ve ya başka bir suçtan şikayet edilirse cezayı yatıyor diye biliyorum.( aile bakanlığında katıldığım duruşmalar böyleydi) zaten ipin ucunda olacağı için bir sonrakine yeltenemez. Tabi babanızı siz tanıyorsunuz. Eğer şiddet çok fazla ve hayati tehlike var ise yardım almanızı öneririm.Lutfen yardim edin? darp raporu aldim sikayetci oldum basit yaralama olarak gecti sizce ne ceza alir davayi geri cekmeli miyim butun akrabalarim olayi buyutme diyor sizce ne yapmaliyim? bana davayi geri cekersem bir daha dovecekmis gibi geliyor cunku hep dovuyor zaten… bilmiyorum ne yapacagimi
GÜNCELLEMELutfen yardim edin? darp raporu aldim sikayetci oldum basit yaralama olarak gecti sizce ne ceza alir davayi geri cekmeli miyim butun akrabalarim olayi buyutme diyor sizce ne yapmaliyim? bana davayi geri cekersem bir daha dovecekmis gibi geliyor cunku hep dovuyor zaten… bilmiyorum ne yapacagimi
Ceza ne aldı peki? Evde durumunuz nedirGÜNCELLEME
şikayeti geri çektim -çünkü evden atmakla tehdit etmişti- ama ona rağmen ceza almış (sanırım) suç şikayete tabi değilmiş hepinize çoook teşekkür ederim bu süreçte yanımda olduğunuz ve yol gösterdiğiniz için