- 28 Haziran 2022
- 12
- 9
- 24
-
- Konu Sahibi xezzeyg222
Babanız mi sizi döven ? Lütfen geri çekmeyin inşallah en kötü cezayı alır elleri kırılsınLutfen yardim edin? darp raporu aldim sikayetci oldum basit yaralama olarak gecti sizce ne ceza alir davayi geri cekmeli miyim butun akrabalarim olayi buyutme diyor sizce ne yapmaliyim? bana davayi geri cekersem bir daha dovecekmis gibi geliyor cunku hep dovuyor zaten… bilmiyorum ne yapacagimi
Yok ama suan ayni evdeyiz sikayet ettigimden beri bana dokunmuyor acaba dava sonuclandirilinca ofkesini benden mi cikarir diye korkuyorumSizi hep dövüyorsa geri cekmeyin. Güvenli kalabileceginiz bir yeriniz var mi?
Evet ama sikayet ettigimden beri dokunmuyor aslinda konusmuyoruz benim asil korkum cezasini cektikten sonra bana daha fazla ofkeyle daha kotu seyler yapmasi…Cok hakim degilim ama uzaklastirma da aldirsaniz iyi olur. Ayni evde mi yasiyorsunuz?
Yok ama suan ayni evdeyiz sikayet ettigimden beri bana dokunmuyor acaba dava sonuclandirilinca ofkesini benden mi cikarir diye korkuyorum
Annem zir deli diyor sekeri var diyor aslinda normal insan gibi duruyor ama nedensiz dovuyor baska seylere olan sinirini benden cikariyor kardeslerimi de dovuyor ama onlar sikayetci olmadi… sizce geri cekiyim mi?Sizi niye dövüyor? Yalnis anlasilmasin hicbir hakli sebebi yok siddet in, ama psikolojik olarak hasta felan mi?
Muhtemelen ufak bir para cezasi disinda bir ceza cekmeyecek ve ayni evde olmaniz tehlikeli olabilir o yuzden uzaklastirma demistim.Evet ama sikayet ettigimden beri dokunmuyor aslinda konusmuyoruz benim asil korkum cezasini cektikten sonra bana daha fazla ofkeyle daha kotu seyler yapmasi…
Annem zir deli diyor sekeri var diyor aslinda normal insan gibi duruyor ama nedensiz dovuyor baska seylere olan sinirini benden cikariyor kardeslerimi de dovuyor ama onlar sikayetci olmadi… sizce geri cekiyim mi?
Annem ifade verdi-bagrismalari duyunca yanima geldi kanlari falan gordu sonra ambulansi aradi- sonra da ne haliniz varsa gorun banane dedi babam akrabalarim sikayeti geri cek diyor annem bir sey demedi…Yok. Ama o evd3 güvende olup olmadiginizdan emin degilim. Cekseniz muhtemelen dövmeye devam edecek..ceza alsa tepkisi ne olur belli degil. Anneniz engel olmaya calismiyor mu ona?
Annem ifade verdi-bagrismalari duyunca yanima geldi kanlari falan gordu sonra ambulansi aradi- sonra da ne haliniz varsa gorun banane dedi babam akrabalarim sikayeti geri cek diyor annem bir sey demedi…
Hapis yatmasini istemiyorum eve para getiriyor cunku basit yaralamadan hapsi para cezasina cevirebilir mi?Cezası 10 yıl ve altı olacağından cezaevinde yatacak olsa bile ( ceza artırım-indirim oranlarını bilmeden yorum yapamam) covid izninden dışarı çıkar