- 28 Haziran 2022
- 12
- 9
- 24
-
- Konu Sahibi xezzeyg222
Yatari olmaz basit yaralamanin ilk vukuatiysa tabi..HAGB ve para cezası tekrar bir olayı olursa parayı öder.. genelde böyle tabi 1.derece aile yakını iş değişiyor mu bilmiyorum,sanmıyorum. Konu sahibi bence geri çekme ama o adamla da aynı evde kalmaman lazımCezası 10 yıl ve altı olacağından cezaevinde yatacak olsa bile ( ceza artırım-indirim oranlarını bilmeden yorum yapamam) covid izninden dışarı çıkar
Baba baba degil de annede normal degil.Annem ifade verdi-bagrismalari duyunca yanima geldi kanlari falan gordu sonra ambulansi aradi- sonra da ne haliniz varsa gorun banane dedi babam akrabalarim sikayeti geri cek diyor annem bir sey demedi…
aslinda bu olay tatilde oldu evde hem o calisiyor hem ben universite okuyorum birbirimizi cok gormuyoruz o acidan sansliyim ama hapis cezasi alirsa calismayacak para getirmeyecek eve zaten bu yuzden akrabalarim sikayeti cek diyor ama bir yandan da ya beni oldururse diye korkuyorum oldukten sonra ne kiymeti var paranin cidden ne yapacagimi bilemiyorum…Siz kanlar icinde kalacak kadar dövüyorsa ve anneniz Engel olmaya calismiyorsa bile o zaman zaten söz hakki yok. Yasiniz kac? Evden ayrilma.sansiniz var mi?
Boyle babalar yuzunden kizlarin cogu evlenip kurtulmak istiyo kurtuluş gibi goruyo evlenmeyi ve evlenip kurtulurup diye umit ettigi kisiden daha cok siddet goruyo ve daha kotu seyler oluyo yada evlenmekten soguyo butun erkekleri boyle olur zannediyo piskolajik olarak bitiyolar siddetle kiniyorum boyle babalari erkekleri kiz cocuklariniza sahip cikip koruyacaginiza ilk siddeti sizden goruyo ve ne yazikki gelecegini bitirmis oluyosunuz uzgunum canim ama cekme ifadeni geri eger yasin resitse kadin siginma evine git yerles devlet sana kalacak yerde veriyo yiyecekte veriyo ve seni korumaya aliyo kendinizi asla ezdirmeyinLutfen yardim edin? darp raporu aldim sikayetci oldum basit yaralama olarak gecti sizce ne ceza alir davayi geri cekmeli miyim butun akrabalarim olayi buyutme diyor sizce ne yapmaliyim? bana davayi geri cekersem bir daha dovecekmis gibi geliyor cunku hep dovuyor zaten… bilmiyorum ne yapacagimi
Alt soya karşı işlendiği için cezada arttırım olabilir ama. Öyle çok fazla ceza almaz ya para cezası olur ya da girdi çıktı yapılır. Dediğim gibi. Bazı suçlarda bugün giriyor yarın çıkıyor gibi bişi oluyor :) para cezasına günlük 20 olur. Hakimin kaç gün vereceğini bilememHapis yatmasini istemiyorum eve para getiriyor cunku basit yaralamadan hapsi para cezasina cevirebilir mi?
Valla yatarı maddesine göre değişir. Canavarca his+ alt soya işlenmişse hükmün açıklanmasının geri bırakılması olamaz benceYatari olmaz basit yaralamanin ilk vukuatiysa tabi..HAGB ve para cezası tekrar bir olayı olursa parayı öder.. genelde böyle tabi 1.derece aile yakını iş değişiyor mu bilmiyorum,sanmıyorum. Konu sahibi bence geri çekme ama o adamla da aynı evde kalmaman lazım
Şikayetinizi geri çekmeyin bence, bildiğim kadarıyla öyle hemen hapis cezası falan almıyorlar, tedbir kararı çıkabilir bu da hapis değil, tedbir kararına uymazsa en fazla 1 hafta 10 gün kadar hapis uygulaması oluyor diye biliyorum.aslinda bu olay tatilde oldu evde hem o calisiyor hem ben universite okuyorum birbirimizi cok gormuyoruz o acidan sansliyim ama hapis cezasi alirsa calismayacak para getirmeyecek eve zaten bu yuzden akrabalarim sikayeti cek diyor ama bir yandan da ya beni oldururse diye korkuyorum oldukten sonra ne kiymeti var paranin cidden ne yapacagimi bilemiyorum…
Asil davayı geri çekersen çıkarır. Akrabanin hangisi seni babandan korumuş ki şimdi geri al diyor.Yok ama suan ayni evdeyiz sikayet ettigimden beri bana dokunmuyor acaba dava sonuclandirilinca ofkesini benden mi cikarir diye korkuyorum
Muhtemelen hükmün açıklanmasının geri bırakılması verilir ceza olarak, beş yıldan düşük olanlara o oluyor benim bildiğim..o da şu demek, simdi serbestsin ama beş sene daha bir suç işleyip ceza alırsan o cezanin üstüne bu da eklenecek,yatacaksin.Asil davayı geri çekersen çıkarır. Akrabanin hangisi seni babandan korumuş ki şimdi geri al diyor.
Bu adamın seni dövmemesinin yolu senden korkması. Bunu da basarmissin,aferin.
Sakin geri adım atma
Geri cekmeyın davayıLutfen yardim edin? darp raporu aldim sikayetci oldum basit yaralama olarak gecti sizce ne ceza alir davayi geri cekmeli miyim butun akrabalarim olayi buyutme diyor sizce ne yapmaliyim? bana davayi geri cekersem bir daha dovecekmis gibi geliyor cunku hep dovuyor zaten… bilmiyorum ne yapacagimi
Daha önce böyle bir suçu yoksa hükmün açıklanmasını geri bırakma cezası alır. Hapis yatmaz merak etmeyin. Bu ülkede insanları bicakliyorlar yine hapse girmiyorlar. 35 kez şikayet edildiği halde hapse girmeyen sapıklar var bu ülkede.aslinda bu olay tatilde oldu evde hem o calisiyor hem ben universite okuyorum birbirimizi cok gormuyoruz o acidan sansliyim ama hapis cezasi alirsa calismayacak para getirmeyecek eve zaten bu yuzden akrabalarim sikayeti cek diyor ama bir yandan da ya beni oldururse diye korkuyorum oldukten sonra ne kiymeti var paranin cidden ne yapacagimi bilemiyorum…