sıkan ayakkabı için..

sıkan ayakkabılara bir öneride bende

bi avuç pamuğa bolca kolonya dökün ve sıkan kısma yerleştirin 1 gece öyle kalsın farkı göreceksiniz

valla iyi oldu buraya bakmam.kaçtane ayakkabım var çogunu sıkıyor diye giyemiyorum bende deniyeyim bari yazık güzelim ayakkabılar tozlanarak eskiyo:):)

arkadaşlar bende sizin yazdıklarınızın tam tersine bir yöntem biliyorum ayakkabıyı kaynayan suyun buharına bir süre tutup ayağınız giyin bu işlemi bi kaç kez tekrarlayın mantıklı olarak düşündüğümüzde de sıkan ayakkabıları verdiğimiz ayakkabı tamircileride öle yapıyorlar ayakkabıyı kalıba koymadan önce deriyi ısıtıp sonra kalıba koyup 1 gece bekletiyorlar garanti yarım numara büyüyor ...... bence buzluk olayından daha mantıklı

kızlar benim de bi spor ayakkabım var hediye gelmişti 4 yıl önce sırnaşık şey ama hiç giymedim 1 numara büyük olsa giyerdim güzelim ayakkabı kutusunda duruyor mirmirmirmir
hmm bu yöntemlerden hangisini yapsam en zararsızı buzluğa koymak galiba fisfisfis neyse yarın halledicem çok teşekkürler kızlar opuyorumnanaktan

buzluk fikri süper şimdi kalkıp ayakkabılarımı koyuyorum hemen.biri açıyormuş buzluğu ne var ne yok diye et yerine ayakkabı görünce şok olur valla:))

buzluk fikri süper şimdi kalkıp ayakkabılarımı koyuyorum hemen.biri açıyormuş buzluğu ne var ne yok diye et yerine ayakkabı görünce şok olur valla:))
bende öyle düşündüm şimdi kaydirigubbakcemile3 ama yarın mutlaka denicem ya yazık güzelim ayakkabılar 4 yıldır bekliyo yaa akannehir
benimde 38 dar çok sıkıyo

39 da çok bol geliyo ne enteresan bi durum

38.5 :lepi:

ya geçen bi ayakkabım vardı buzluğa koymuştum. dayım geldi kola almış buzluğa koyalım dedi kolayı hemen soğusun. açtı ayakkbıları gördü orda poşette ama göründüler yine. gülmekten öldü. kışa ayakkabımı yiyceksiniz diye dalga geçti:)

ben demin koydum buzluğa yaa giydim koymadan önce penguen gibi yürüyodum ya kaydirigubbakcemile3 inşallah genişler biraz :Saruboceq:

derya baykalda gördüm, buzdolabı poştine su koyuyo, ağzını bağlayıp o poşetleri ayakkabının içine yerleştirdi veee buzluğa koydu, su donunca genişliyo ya ayakkabıyıda genişletirmiş.. ben denedim ama ayakkabım deri değildi hala biraz sıkıyo.. bu arada benim ayakkabı babet ve sağ ayağın ön üst kısmı sıkıyo, o yüzdende olabilir :))

benim de spor ayakkabım genişlemedi ya da çok dardı,az genişledi ben farketmedim gamyoncuiremsu

Benim de yenı aldıgım topuklu ayakkabılarımın önü sıkıyordu parmaklarım sıkışık kalıyordu artık ayaklarımı yıkıyp ardından ayak kremı surdukden sonra rahatlıkla gıyebılıyorum parmaklarımda sıkısmıyo..:80:

kızlarr bende yeni çizme aldım suni deri ama yan kısımları sıkıo buzluğa koysam işe yararmı yaa? adam açılır dedi aldım sabah giydimde hiçbi problem yoktu akşama doğru ayaklarım şişti sanırım fena sıkmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…