kızlarr slmm :)
ben yeni ayakkabı aldım sporda hafiften sıkıo nasıl genişletebilirm ?
37,5 numara 38 i cooook bol geldi
bu da biraz sıkıo
ben içine ıslak bez koyunca genişler diye biliyorum sizin öneriniz var mııı
ıslak bez ama sirkeli olacak.hiç denemedim ama çok duydum çevremde ..bi dene istersen..
boşete koyup buzlugun üst tarafında bir süre beklet sonra giygenşliyo canım ben kaç kez yaptım..a.s
boşete koyup buzlugun üst tarafında bir süre beklet sonra giygenşliyo canım ben kaç kez yaptım..a.s
difrizde 1-2 gün beklet sonra da dışarda açılsın giy bak farkı göreceksin ben hep sıkan ayakkabılarımı bu şekilde açtım tecrübeyle sabittir arkadaşım...
difrizde 1-2 gün beklet sonra da dışarda açılsın giy bak farkı göreceksin ben hep sıkan ayakkabılarımı bu şekilde açtım tecrübeyle sabittir arkadaşım...
aa sahimi süpermişş..hihoyyytben de yeni bi ayakkabı aldım sıktı açılmadı da koydum dolaba duruyodu..çok sewindirik oldum hemen deniyciimmm...konu sahibine de extradan mersi iiki de sıkmış ayakkabın da konuyu açmışsın..yerimsenibenyoksa ben napcaktımm
bende sadece islak gazeteyi duymusdum gazete islatilip icine yerlestiriceksin mesela geceden sabahda cikaricaksin cok duydum ama uygulama ihtiyacim hic olmamisdi
bu çok güzel bi fikir. bende yeni ayakkabı almıştım arkaları sıkıyodu. şimdi kardeşime buzluğa koyduruyom onları. inşallah açılır.
dene canım kaybetcek bişi yok sonuçtaa :))
evet cnm koydurdum şimdi buzluktalar. kaç gün tutayım bikaç gün mü yoksa yarın alayımmı onları ordan.
ayakkabının içinden, sıkan/vuran yerlerine kuru sabun sür..sonra elinle o bölgeyi yumusatmaya calıs.kremde olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?