sıkan ayakkabı için..

MaLiBu

....mucize.....
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2008
4.241
12
158
35
Ankara
kızlarr slmm :)
ben yeni ayakkabı aldım sporda hafiften sıkıo nasıl genişletebilirm ?
37,5 numara 38 i cooook bol geldi
bu da biraz sıkıo
ben içine ıslak bez koyunca genişler diye biliyorum sizin öneriniz var mııı

ıslak bez ama sirkeli olacak.hiç denemedim ama çok duydum çevremde ..bi dene istersen..

boşete koyup buzlugun üst tarafında bir süre beklet sonra giygenşliyo canım ben kaç kez yaptım..a.s

difrizde 1-2 gün beklet sonra da dışarda açılsın giy bak farkı göreceksin ben hep sıkan ayakkabılarımı bu şekilde açtım tecrübeyle sabittir arkadaşım...

boşete koyup buzlugun üst tarafında bir süre beklet sonra giygenşliyo canım ben kaç kez yaptım..a.s

difrizde 1-2 gün beklet sonra da dışarda açılsın giy bak farkı göreceksin ben hep sıkan ayakkabılarımı bu şekilde açtım tecrübeyle sabittir arkadaşım...

aa sahimi süpermişş..hihoyyytben de yeni bi ayakkabı aldım sıktı açılmadı da koydum dolaba duruyodu..çok sewindirik oldum hemen deniyciimmm...konu sahibine de extradan mersi iiki de sıkmış ayakkabın da konuyu açmışsın..yerimsenibenyoksa ben napcaktımm

bende sadece islak gazeteyi duymusdum gazete islatilip icine yerlestiriceksin mesela geceden sabahda cikaricaksin cok duydum ama uygulama ihtiyacim hic olmamisdi

koydum buzluga beklesin bakalımm :)))
saol cicimmm Şeniz

reca canımmmm :))) ne demek ben açarım konu faydalanıyoruz arkideşlerin tecrübelerinden ay cokk mutlu oldum yaa kaydirigubbakcemile3 Şeniz

bende sadece islak gazeteyi duymusdum gazete islatilip icine yerlestiriceksin mesela geceden sabahda cikaricaksin cok duydum ama uygulama ihtiyacim hic olmamisdi

hmm gazeteyi duymamıstım ıslak bezin başka versiyonu heralde bu da şutarafagitti

kızlar ayakkabımı buzluga koymustum yaa gerçkekten işe yaradıı hihoyyyt bi gün beklettim ertesi gün giydimm bi baktım ayagım doncak nerdeyse :))) fisfisfis ama dedimm giyeyim geçti soguklugu sonraa lülülülülülü genişledi birazcık sıkıo şimdi tekra koydum bende 3-4 gün beklicek giycemm cok saolun güzel fikirleriniz içinn alkisalkisalkis a.s.

bu çok güzel bi fikir. bende yeni ayakkabı almıştım arkaları sıkıyodu. şimdi kardeşime buzluğa koyduruyom onları. inşallah açılır.

ayakkabının içinden, sıkan/vuran yerlerine kuru sabun sür..sonra elinle o bölgeyi yumusatmaya calıs.kremde olabilir..

ayakkabının içinden, sıkan/vuran yerlerine kuru sabun sür..sonra elinle o bölgeyi yumusatmaya calıs.kremde olabilir..

,

işe yarıyomu bu cidden ?
benım zavallı ayaklarım ayakkabı vurukları yüzünden nası kötü oluyo yaa senağlama

bu her çeşit ayakkabı ıcın gecerlımı pekı konu acılıs mesajında spor ayakkabı dıe okudum sankı.. benımde yenı aldıgım topuklu klasık ayakkabılarım sıktı umarım aynısı onlar ıcınde gecerlıdır..

ben bu yöntemi her ayakkabıma yapıyorum hep sonuç olumlu 2 gün buzlukda bekledikten sonra da bir gün dışarda bekletin arkadaşlar açılsın yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…