• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sık tekrarlayan ateş ve havale nöbetleri

azramh

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2022
4
1
1
33
Sevgili anneler 21aylık çok hassas bünyeli bir kızım var herşeyine o kadar dikkat etmemize rağmen iştahsız ve her ay mutlaka ateş olan bi bebek kanında enfeksiyon çıkıyor yada belirsiz sebepler bugün yine ateşliydik Dr gittik boğazda kulaklarda ciğerlerinde bişey yok dedi çok şükür ama bu ateş neden bbu kadar sık tekrarlar 11aylıkken ve geçen ay havale geçirdi ateşten dolayı artık her 37buçuk ateşte ben mahvoluyorum stresten yA gene olursa die Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın durumu böyle olupta sonrasında düzelenler oldu mu yada bu ateşi hangi hastalıklar tetikler

Sevgili anneler 21aylık çok hassas bünyeli bir kızım var herşeyine o kadar dikkat etmemize rağmen iştahsız ve her ay mutlaka ateş olan bi bebek kanında enfeksiyon çıkıyor yada belirsiz sebepler bugün yine ateşliydik Dr gittik boğazda kulaklarda ciğerlerinde bişey yok dedi çok şükür ama bu ateş neden bbu kadar sık tekrarlar 11aylıkken ve geçen ay havale geçirdi ateşten dolayı artık her 37buçuk ateşte ben mahvoluyorum stresten yA gene olursa die Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın durumu böyle olupta sonrasında düzelenler oldu mu yada bu ateşi hangi hastalıklar tetikler
Yeğenim öyleydi, şu an 6 yaşında bayağı bir düzelme oldu maşallah, ama annesi hâlâ peşinde çorabını, hırkasını gezdiriyor.

Yeğenim öyleydi, şu an 6 yaşında bayağı bir düzelme oldu maşallah, ama annesi hâlâ peşinde çorabını, hırkasını gezdiriyor.
Allahım bizede o günleri göstersin inşallah valla stresten şu 2senede 10yaş yaşlandım tek yavrum iyi olsunda 😔

Kardeşimde öyleydi inanın,bu yüzden 2
çocuğu da yapmama kararı aldılar
Maalesef aynısını bizde düşünüyoruz ama nasip tabi Rabbim hepimizin evlatlarını korusun inşallah evlat çok güzel ama bi o kadar da zormuş

Bol su içirin demeye geldim en iyi su içmesi ile kontrol altına alabilirsiniz sürekli ateşlenmeyi..

normalde çok içer böyle içmesi gereken zamanda da kaçıyor sudan dediğiniz gibi zorlada olsa içirmeye çalışayım teşekkür ederim

Back