• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şık Kadeh -Bardak Çeyiz Setlerini Burda Toplayalım

arkadaşlar gondol takımının bardak takımı ile aynı olasınahiç gerek yok.ama yemek takımı ile aynı olanlar var müthiş.beyaz diye bir markanınkini görmüştüm çok hoşuma gitti

selam kızlar

Bende aşkı memnuyu seyrederken yemek yedikleri sahnede ellerınde olan şarap bardaklarına hayran oldum.hemen arastırdım ve buldum zannedersem google a evveceyiz.com yazmıstım ve o bardak takımlarıyla karsılastım.gercekten begendıgım çok model vardı alırken çok kararsız kaldım sizlerınde görmenızı tavsıye ederım.
belkı sızede yardımcı olmusumdur.
herkesı opüyorummmm :enbuyukkk::enbuyukkk:

37 parcalara baktım.. evet fiyat ları biraz pahalı diğer cam ürünlere göre. 10 taksite aldım ayda 25 tl ödüyorum.

fuzuri şeyler bunlar vitrin süsü oluyor sadece.
anca tozlarını al bilmem ne. eşyalarınızın hizmetçisi olmak istemiyorsanız almayın bence gereksiz geliyor bana :umursamaz:

Bana dacok gerekliymis gibi gelmiyo sanki daha modern ve kullanisli seyler bulunabilir gibi geliyo kizlar..Ama tercih sizin tabiki..

bende istiyorum bunlardannnnnnnnnnnnnnnnnn ama burda evkurda sordum 400 lira dediler yaa. ama netten baktım bi kaç yere 200 300 arası değişen fiyatları var..

evkur herzaman pahalı bende kadıkoydeki evkura gittim setler ateş pahası . internetten sipariş verdim aşkı memnudan sonra 3 gün önce teslim aldım inanılmaz şıklar.

selam holl
evet bende magazalardan baktım çok pahalıydı.senın aldıgın sıteden bende aldım.hatta 2 model arasında çok kararsız kaldım.ama şelale modelini aldım.platın olanı inanılmaz güzel çok hosuma gitti.hatta yanında hedıye bardaklarda yolladılar. :))) teşekkürler evveceyiz.

Ben de çeyizim için aldım kızlar....
Vitrine koymak için değil, misafirlere şık masalar hazırlamak adına..
Zaten vitrin hiiiç sevmiyorum.. Almadım bile....
Ama set halinde almak çok gereksiz....
Ben 12 kişilik yaptım yani 2 takım aldım... Bi ton para verdim..
Aa viski bardaklarının sadece 4 tanesini 1-2 kere kullandım. Rakı bardaklarını hiiç kullanmıyorum, çünkü kalın dipli bardakta rakı içilmezmiş, eşim beğenmedi içimini.. gidip 6 tane rakı bardağı aldık dibi ince olanlardan....
Yani demem o ki... Sadece kadeh ve subardağı olarak alın....Set almayın....

Bu arada eminönü mercanda çoook güzel modeller var....

tabıkı herkesın zevkı ve yorumu farklı ben çok begenerek aldım ve her evıme gelen arkadasım çok begenıyor.nerden aldım kaça aldın dıye hemen soruyorlar.bide neden sade bardakla mısafır agarlıyayımkı yada özel günümde şık bardaklar kullanmayayımkı hepımız ayakkabımızdan çorabımıza herseye özenirken bunlara neden özen göstermeyelimki.

aldıgım bardakların resmını eklemeye calısıyorum ama yapamadım.eger becersem sizinde fıkırlerınızı almak ısterdım.

ben jumbonun swan serisinden aldım. biraz pahalı ama set değil ayrı ayrı alınabiliyor. hem parça garantisi de var. 10 yıl aynı urunden piyasada bulabiliyorsunuz. kırılırsa felan diye.

aradığın gibi ağır ürünler KRÄ°STAL VE CAM | SANAT ÜRETÄ°YORUZ... da var.buraya bir fotograf ekledim.
ayrıca 6 lı bardak olarakta alabiliyorsun.
D-34-6-LI-RAKI-BARDAGI-62508,PR-187.html

bende bernardo'dan kadeh takımlarımı aldım.
çok yaldızlı yada işlemeli bir model asla düşünmedim almadımda. aldığım model çok içime sindi.biran önce kullanmak istiyorum hatta :78:
arkadaşlarım eşleriyle geldiğinde yada yılbaşında özel bi davetimde seve seve kullanacağımı düşünüyorum.illa birilerinin gelmesine gerekte yok nişanlım ile kadehlerin ve rakı bardakklarının hakkını vereceğimizi sanıyorum :1::1: :76:

Bende Bernardodan kadeh- bardak takımı aldım.
Ayrıca yemek takımıda aldım. Ama en çok kadeh ve bardaklarımı beğeniyorum kesinlikle çok şık bence tabi :69::69::69::69:

~~~ BERNARDO ::: Sofra Tasarım Uzmanı ~~~

kadeh takımı adı Black Eagle. Resimden çok anlaşılmıyor ama bardakların üstünde yukarıdan aşağı düz çizgi var

merhaba canım bardak takımlarımız seninkiyle aynı geçen gün nişanlım görev yaptığı yerde görmüş çok beğenmiş almış ikiyüz milyona bende çok beğendim inşallah güzel sofralar kurup kullanmakta nasip olur

Back