• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şık Kadeh -Bardak Çeyiz Setlerini Burda Toplayalım

TheSevenSense

Guru
Kayıtlı Üye
6 Mart 2009
46
0
286
İstanbul
Arkadaşlar hani kristallerin yerine geçen setler varya vitrine dizilen.Şimdi çıkan modelleri beğenmiyorum renkli dallı güllü.Gümüş metal renkli ağır duran farklı takımlar varsa bildiğiniz buraya ekleyelim.

Kıslar netten bu kadar bulabildim ama içime tam sinen olmadı daha ağır farklı birşey arıyorum renklileri sevmiyorum.Sizin bulabildiğiniz farklı modeller var mı?

Eklentiler

• $1264_buyuk.jpg
    $1264_buyuk.jpg
    54,7 KB · Görüntüleme: 1.414
  • $918_buyuk.jpg
    $918_buyuk.jpg
    65,8 KB · Görüntüleme: 1.822
  • $cizgi2.jpg
    $cizgi2.jpg
    15,4 KB · Görüntüleme: 663
  • $berguzar2.jpg
    $berguzar2.jpg
    15,7 KB · Görüntüleme: 939
  • $Çağrı Kristal yakamoz2.jpg
    $Çağrı Kristal yakamoz2.jpg
    15,9 KB · Görüntüleme: 578
Ya kıslar herkes bardak takımını almış kenara çekilmiş galiba kimseden ses yok?Ben aşkı memnuda çıkan bir model var gümüş S şeklinde kadehi çevreleyen onu aradım ve buldum tek tek satılıyo ama baya tuzluya geliyo.)900-1000 tl yi buluyo değicek kadarda değil yani. resmi yok koyardım ama gören varsa hatırlamıştır.Onun set ve ucuzunu bulsam alıcam.Bırde hani klasik gümüş işlemeli kalın bant şeklinde bardağı çevreleyen model var ya onlarda bir ara çıktı almadım daha güzelleri çıkar diye ama tam tersi kötüleri çıktı ve onlarıda biryerde bulamıyorum.Neyse benim bardak maceramda böyle işte alıp birşey kurtulucam artık oooof..

ben bu tarz bir takım almayı düşünmüyorum. desen olarak güzel olsa da örneğin su bardakları çok küçük. viski bardakları gereksiz. rakı bardağı ne ki zaten 6 tanesi 3 liraya bile var paşabahçede.

herşey takım olsun isteyenler için ideal.

benim vitrin takımım böyle ama ben bunları kullanmam büyük ihtimal vitrinde durur
daha normallerinden bardak takımı istiyorum daha spor çünkü yemek takımım karacanın kareli olanından

kızlar bu setler iyi güzelde çok kullanılmıyor galiba vitrin bekliyo gibi geliyo bana bide bardakları çok ağıır zaten bende alıcam hep hafiflere bakıyorum

decoriumda bakmıştım ama resmini ekleyemedim.Üzeri taşlı olduğu için vazgeçtim.Makineye atılamıyormuş diye :(

arkadaşlar çeyizim köşesinde bu bardak setimin resimlerini koymuştum sizin için tekrar burdada koyuyorum 37 parça seti 150 tl ye aldım 7 parça gondol seti 90tl çok beğenildi arkadaşlar bu setim hem fiyatı çok uygun hemde çok kibar bencea.s

fuzuri şeyler bunlar vitrin süsü oluyor sadece.
anca tozlarını al bilmem ne. eşyalarınızın hizmetçisi olmak istemiyorsanız almayın bence gereksiz geliyor bana :umursamaz:

ben aynı fikirde değilim..özel misafirlerine veya eşine şık bir masa hazırlamak kim istemezki??? turkbayragi

çok işlemeli bir kısmı.
almicam bu şeilde set.
onun yerine kendim oluşturmayı düşünüyorum bir set.
yaldızlı olmyacak istemediğim bardaklar olmicak.
eminöününde bu şekilde set yapabileceğiniz yerler var ben de oradan alacağım

bence 3. mükemmel ayrıcada gereksiz olduğunu düşünmüyorum porselen takımını misafirler gelince nasıl kullanıyorsak bunlarıda yanında kulanıp gayet şık bir masa hazırlayabilirz

bence 3. mükemmel ayrıcada gereksiz olduğunu düşünmüyorum porselen takımını misafirler gelince nasıl kullanıyorsak bunlarıda yanında kulanıp gayet şık bir masa hazırlayabilirz

EVT YELDACIM SANA KATILIYORUM ŞIK BİR MASANIN NE ZARARI OLUR Kİ??:sm_cool:

arkadaşlar çeyizim köşesinde bu bardak setimin resimlerini koymuştum sizin için tekrar burdada koyuyorum 37 parça seti 150 tl ye aldım 7 parça gondol seti 90tl çok beğenildi arkadaşlar bu setim hem fiyatı çok uygun hemde çok kibar bencea.s

canım gerçekten çok güzeller güle güle kullan.

ben hiç düşünmüyorum almayı sadece kadeh ve su bardağı oda misafirler için yemek masası hazırladığım zaman fazla parçaya gerek yok.

Back