şık erzak kavanozlarını nereden bulabilirim

narhak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
12
0
86
İstanbul
Kızlar Günaydın

Kiler dolabim için güzel erzak kavanozu arıyorum ama bulamiyorum pirinç, fasulye vs.. için . Bana öneriniz varsa çok sevinirim.
Teşekkürlera.s.

Paşabahçe garden serisi

Ben bunların 3 farklı boydan 2 şer tane almıştım. 1 kutuda satılıyor 6 kavanoz. 10 TL'ye almıştım hem de. Çok beğeniyorum.

bievinkiler çok şıkmış...

bende bu tarz alıcam inşallah

Ya aslında bu tür erzaklara cam kovanoz tehlikelı gelıyor ama neden dıye sorarsanız kızlar elınızden düştü kırıldı parçalandı cam kavanoz hem onu çöpe atmak zorunda kalıcaksınz hemde içindekı erzagı benım fıkrım gondolun çok güzel ve şık ürünleri var hemde kalıteli boy boy ve renklerıde cok canlı ıstersen onlarada bakabılırsıniz ınş. Dusuncem sızede mantıklı gelmıs olabılır

ben de paşabahçenin kare cam kavonozları var baya büyük onlardan aldım 6 tane.

o şekilde düşünürsem elimize hiç cam eşya almamaız gerekir. çay bardağıda elimizden düşüp zarar verebilir.

hem erzzaklar yere düşse bile yıkanıyor, geldiği yer tozlu topraklı yer, un, bulgur olmadıktan sonra diğer tahıllar yıkanır.

cam çok sağlıklı çok şık yukardakiler ama ben kullanmıyorum, o kavanozları gösterecek açıkta br yerim yok, dolap arkalarında herhangi bir kavanozda duruyor.

bende seker ve tuz koymak ıcın arıorum sık bırsey cok kucuk olmayan ama tezgah ustunde kullanmak ıcın kapagı kolay cıkabılen bırsey arıyorum. yesıldıyar paylastıgın urunler guselmıs.

cam kavanoza koyduüum her şey kurtlanıyor. kendi ambalajında tutmak zorunda kalıyorum her şeyi.. çeyiz için ben de istiyorum bu şık şeylerden ama kurt sorunundan korkuyorum. başka yaşayan var mı bunu?

kurtun camla alakası olduğunu düşünmüyorum, sıcak olan ortamda oluyor malesef, az birşey alıp hemen tüketmek çözüm yada arada güneşe koyup havalandırmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…