- Konu Sahibi prenses tera
kızlar duvar ünitesi almak istiyorum beğendiğiniz hoşunuza giden duvar üniteleri varsa forma eklermisiniz :enbuyukkk:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zemuszemusopuyorumnanaktan
çok severek ve beğenerek aldım.çok kulllanışlı,şık.
tavsiye ederim...
BURSA/inegöl(den aldık)alkisalkisalkis
Pınarcığım,kızmamanı umut ederek birşey söyleyeceğim.Fotolarda dikkatimi çekti.Duvar rengin koyu turuncu tonlarda sanırım.Eğer foto yanıltmıyorsa.Bu tonlar,yani sıcak renklerin koyu tonları mekanı olduğundan daha küçük gösterir.Soğuk renklerin açık tonları da tam tersi olduğundan büyük gösterir.Bir sonraki boya işleminde dikkate alırsın belki diye söyledim canım...
canım kendı ıs yerımızın sıtesını vereyım ıstersen unıte modellerıne bakabılırsın
hepsını esım ımal edıyor kendısı yapıyor fıyatlarda cok uygun begenıcegınden emınım bır bak ıstersen
kmdhomedesign. com
özelden fiyat söylerım ımalatımız bursada baska sehırlere tasımacılık yapıyoruz
canım kendı ıs yerımızın sıtesını vereyım ıstersen unıte modellerıne bakabılırsın
hepsını esım ımal edıyor kendısı yapıyor fıyatlarda cok uygun begenıcegınden emınım bır bak ıstersen
kmdhomedesign. com
kmdhomedesign. com