Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu şık duvar üniteleri arıyorum yardımcı olurmusunuz?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
zemuszemusopuyorumnanaktan
çok severek ve beğenerek aldım.çok kulllanışlı,şık.
tavsiye ederim...
BURSA/inegöl(den aldık)alkisalkisalkis

Eklentiler

• $SL730001.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 101
  • $SL730002.webp
    37 KB · Görüntüleme: 84
  • $22222.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 92
zemuszemusopuyorumnanaktan
çok severek ve beğenerek aldım.çok kulllanışlı,şık.
tavsiye ederim...
BURSA/inegöl(den aldık)alkisalkisalkis

Pınarcığım,kızmamanı umut ederek birşey söyleyeceğim.Fotolarda dikkatimi çekti.Duvar rengin koyu turuncu tonlarda sanırım.Eğer foto yanıltmıyorsa.Bu tonlar,yani sıcak renklerin koyu tonları mekanı olduğundan daha küçük gösterir.Soğuk renklerin açık tonları da tam tersi olduğundan büyük gösterir.Bir sonraki boya işleminde dikkate alırsın belki diye söyledim canım...

estağfurullah.kızmak ne demek herkez düşüncesini paylaşabilir.önmli olan seviye.Pınarcığım dEmenizden belli elit,ilgili detaycı kişiliğe sahip oluşunuz.teşekkür ederim tavsiye için...
ama bu resimdeki oda ;benim vitrin takımımın olduğu yerdi,geçen sene ağustosdan beri burda oturuyorum.mecburen artık yoruldum(evim dublex_ tv ünitesinin yanında açık kapı var orası benim şimdi misafir salonum çok büyük 3 tane pencere var odada ısıtması zor temizlemesi zor.neyse sebeP budur yani renk değiştirmedim,çünkü küçük odada yapabilirmiyim dedim denemek için girdim kaldım:))seneye de sünnet yapıcam ozAman KESİN,renk değiştiririm!!!opuyorumnanaktan

salonumun kum beji

canım kendı ıs yerımızın sıtesını vereyım ıstersen unıte modellerıne bakabılırsın
hepsını esım ımal edıyor kendısı yapıyor fıyatlarda cok uygun begenıcegınden emınım bır bak ıstersen
kmdhomedesign. com
özelden fiyat söylerım ımalatımız bursada baska sehırlere tasımacılık yapıyoruz

gizemli verdiğin sitedeki tv ünitelerine bayıldım. benim istediğim bu tarz ünitelerdi. fiyat katalogunu mail versem gönderebilir misin.çok çok gusel bunlar. umarım uçuk fiyatlar değildir. bu eylül-ekim gibi evlilik olcak sanırım. henüz vakit var ama fikir alıp araştırıyorum. fiyat katalogunu senden sık sık isteyebilirim rahatsız etmessem..cevabını bekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
bunlarada bi bak

Eklentiler

• $örnek tv ünitesi.webp
    10 KB · Görüntüleme: 126
  • $tv+%C3%BCniteleri+8.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 109
  • $TV ÜNİTESİ.webp
    6 KB · Görüntüleme: 118

site adını alabilir miyima.s.

Gizemli7 arkadaşım, bende Bursalıyım ve evlilik aşamasındayım. Mobilyalarımıza bakıcaz 1-2 hafta içerisinde. Rica etsem özelime yada buraya tam olarak yerini söyleyebilir misin? Gelip bizzat bakmak istiyorum mobilyalara. Ha bide banada fiyat listesini gönderebilirsen çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler..kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…