- 8 Ekim 2016
- 1.462
- 1.372
- 33
- Konu Sahibi Duaherderdedeva
Siirt'te yaşayan varsa eğer başıma gelen durumu anlatmak istiyorum. Dondurulmuş naturel siklus embriyo transferi için Hayat Hastanesi'nde doktor Ahmet barışçıla gidiyordum reglimin 2.günü ve 10.günü(dün) gittim transfer olacagim merkez bugünde muayene istedi 11.günü bugünde gittim gidince bizi kovmaktan beter etti. Özel hastanelerde 10 gün muayene ücreti ödemiyorsunuz adam ücret ödemedik diye muayene etmedi. Odasına girince resmen hergun hergun ultrason mu yapicaz dedi bende benlik bi durum yok merkezden bugün için muayene istediler geldim dedim. Bu defa beni suçlamaya çalıştı muayenenin bugün olduğuna emin misin doğru anladın mı diye. Hastaneyi arayınca hemşireyi tersledi hastaya bu kadar muayene verilir mi diye. Hemşire yanlışlık yok doktorumuz bugün muayene vermiş dedi bu defa o doktorun doktorlugunu sorguladı. 10 yıldır ivf hastalarına bakıyorum peş peşe muayene almadım yanlış yapıyor diye. Kimse bişey bilmiyor en iyisini ben biliyorum havalarına girdi. Herkes sal*k ben akilliyim demeye çalıştı. Aşırı paragöz bi adam bugün beni o kadar stres edip bütün günümü berbat etti