GünaydınEvet Erhan hoca böyle babacan abi gibi ne bileyim yakın davrandı ben agladigimda adam napsin güven oluştu ama ben labarabuvarlari kafamda soru işareti oluşturduğu için tekrar deneyeceksem doktordan dolayı değil de labaratuvardan dolayı başkente gitmem en azından başka bir yerde embriyolarima bakılsın bakalım.. Bülent Bey'in muayene ücreti 750 TL ama bir ay boyunca gecerliymis bu başkente de en son 223 mu ne veriyorduk.. tüp bebek fiyatları da hemen hemen aynı..
Benim yaşım 29 iki yıllık evliyiz bizde.. Hiç gebelik oluşmadı.. nasip kısmet sizin ne güzel iki yavrunuz olmuş ama o olana kadar da ne sıkıntılar yaşanmış inşallah Rabbim gönlünüze göre hayırlısı ile verir
Bülent Bey de karar kıldıniz sanırım.. yaşınız da çok genç.Baskentte 2 deneme süreciniz olmuş ve laboratuvar kısmı sizde güven oluşturmamis.Baska bir yerde denemek mantıkli.
Çok teşekkür ederim iki tane sağlıklı çok güzel yavrum var ve şuanda onların kıymetini şükrünü daha çok yapıyorum.
Bu forma girdikçe bol bol dua ediyorum.Bu yolda verilen maddi manevi emeklere karşılık sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin diyorum Rabbim.