- 7 Ağustos 2016
- 1.692
- 1.055
- 133
- Konu Sahibi Kahvekokusu34
-
Zaten canım istiyodu , buraya bakim dedim kafam dağılsınSon günlerde çok mu sigara konusu açılıyor
Bdv duman altı
Ha gayret iyi gidiyor 1 ay az zaman değil biraz daha irade başaracaksınız bu illetten kurtuldunuz sayılır
Neden gelecek ay?Zyban diye bir ilaç varmıs eczanelerden alınabiliyor, ekşisözlükten araştırabilirsiniz veya bir doktora danısabilirsiniz. Cok etkiliymis. Ben aldım gelecek ay baslayacağım.
Şuanda kullandıgım baska bir ilac var doktora sordum karıstırma ikisini bitince baslarsın dedii.. yoksa cok istiyorumNeden gelecek ay?
Bir paket sigara 30 lira oldu geçen hafta o yüzden insanlar bırakmaya çalışıyor olabilirSon günlerde çok mu sigara konusu açılıyor
Bdv duman altı
Ha gayret iyi gidiyor 1 ay az zaman değil biraz daha irade başaracaksınız bu illetten kurtuldunuz sayılır
Hiç girmeyin diyorum
Çocuğun yanında neden içiyorsunuz ki zaten, pasif içici yapıyorsunuz? Elektronik normalinin yerimi tutmaz da zaten evin içinde içmemenşz gerekir.İyi geceler kizlar tam 1 aydır sigara içmiyorum, normalde haftada 2 paket içiyordumkış geldi hastalıklar arttı evladım için bıraktım o dumanı çekmesin diye ama bedenim asiri yorgun bitkin rüyalarıma giriyor ama almicam çocuğum için bu elektronik sigralar varmis sanırım onlar da ayni mi acaba normal sigara gibi pasif icicilik oluyor mu kullanan bilen varmi acaba ya
nasıl bıraktınız peki tebrik ediyorum sizi ve böyle insanlara hayranım yaaa :*Haftada 2 paket nedir ki arkadaşım?
Ben günde 2 paketi geçiyordum.
Az daha dayanın, çoğu bitmiş azı kalmış.
Elektronik sigara, bantlar ya da ilaçlar hakkında bir bilgim yok.
Allahım yardımcınız olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?