Sigra birakma sorunsali

Kahvekokusu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
1.692
1.055
133
İyi geceler kizlar tam 1 aydır sigara içmiyorum, normalde haftada 2 paket içiyordum kış geldi hastalıklar arttı evladım için bıraktım o dumanı çekmesin diye ama bedenim asiri yorgun bitkin rüyalarıma giriyor ama almicam çocuğum için bu elektronik sigralar varmis sanırım onlar da ayni mi acaba normal sigara gibi pasif icicilik oluyor mu kullanan bilen varmi acaba ya

Son günlerde çok mu sigara konusu açılıyor
Bdv duman altı
Ha gayret iyi gidiyor 1 ay az zaman değil biraz daha irade başaracaksınız bu illetten kurtuldunuz sayılır
Hiç girmeyin diyorum

Çok tuhaf bir şey bu sigara.
Alışınca bırakması zor. Daha doğrusu bırakmayı istemek çok zor oluyor.
Mutlu olunca, mutsuz olunca, sohbet olunca, hatta film molası olunca vs insanın her şeye içesi geliyor.
Şuan size cevap verirken sigara içiyorum.
Elektronik sigarayı bende merak ettim.
Yorumlara takipteyim

şu sigara bırakma ilaçlarını iyi araştırmadan kullanmayın bence hatta hiç kullanmayın. daha önce sigara bırakma hattının verdiği ilaçlar piyasadan toplatıldı akciğer kanserine sebep olduğu için ismi farklı olsa da diğer ilaçların içeriğide hemen hemen aynıdır diye düşünüyorum. yıllarca millete o ilacı verdiler.

Son günlerde çok mu sigara konusu açılıyor
Bdv duman altı
Ha gayret iyi gidiyor 1 ay az zaman değil biraz daha irade başaracaksınız bu illetten kurtuldunuz sayılır
Hiç girmeyin diyorum
Bir paket sigara 30 lira oldu geçen hafta o yüzden insanlar bırakmaya çalışıyor olabilir

20 gündür günde 1 buçuk paket içtiğim sigaranın yerini elektronik sigara ile dolduruyorum
20 gündür toplam içtiğim ateşli sigara miktarı 5 veya 6
ben tüp bebek sürecine gireceğim için ve normal sigarayı bırakma stresine aşırı girdiğim için böyle bir yol denedim
bu süreçti bende fark eden şey her sabah ciğerlerim açık uyanıyorum öksürüğüm ve çabuk yorulmam yok çünkü nikotini daha az alıyorum vücuda iyidir diyemem ama ateşli sigaradan daha iyiyim beden olarak hiç içmeyene önermem ama sigara içene öneririm

Çocuğun yanında neden içiyorsunuz ki zaten, pasif içici yapıyorsunuz? Elektronik normalinin yerimi tutmaz da zaten evin içinde içmemenşz gerekir.

Ben de sigarayı bırakmak istiyorum. Ama bir türlü başaramadım. Güzel tavsiyeler gelir belki. Ben de kenarda bekleyeyim.

Elektronik sigara almıştık. Normal sigaranın yerini kesinlikle tutmuyor ve sigara kadar zararlı. Ben sevmemiştim ve en ufak darbede bozuldu. Onun yerine nikotin sakızı ve bandı gerçekten işe yarıyor. Canınız çekince yapıştırın bi tane kesiyo o isteği gerçekten. Bu sefer onu bırakması var ve tekrar başlaması ama bant çok iyi tavsiye ederim.

Sigara içenler çok pis kokuyorsunuz.saciniz üstünüz fircalasaniz bile ağzınız dişlerin iç tarafları sapsarı oluyor.cocugunuz eşiniz için çok kötü oluyor içmeyin gözünüzü seveyim ne guzel demişler parasını el,dumanını yel alır, zehri sana kalır

Haftada 2 paket nedir ki arkadaşım?
Ben günde 2 paketi geçiyordum.
Az daha dayanın, çoğu bitmiş azı kalmış.
Elektronik sigara, bantlar ya da ilaçlar hakkında bir bilgim yok.
Allahım yardımcınız olsun inşallah.

nasıl bıraktınız peki tebrik ediyorum sizi ve böyle insanlara hayranım yaaa :*

Aman başka birşeye bulaşmayın, yerine triflo koysanız. Uzm.Dr. Rüya Acar'a bi bakın derim. Nefesinize sahip çıkın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…