sigortacııııı

gobeklicadi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
4
0
86
34
Kayseri
merhaba ben sigortacılık bölümü okuyorum bu sene son senem seneye malum iş arama olayları başlayacak kendimi geliştirmek istiyorum alabilceğim kurslar okuyabileceğim kitaplar bildikleriniz vrsa bana faydalı olacak yazarsanız sevinirimmbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

canım ben 4 yıldır bu sektörde calısıyorum kitap falan yok ama sende biliyosundurki sigortacılık artık eskisi gibi her isteyenin yapabilcegi bir meslek degil.segem diye bir site var artık sınavlara falan giriliyor ekran kullanabilmek için ve bu segem dedigim sitede sınav soruları dökümanlar falan var ne derece yardımcı olur sana iblmiyorum ama bi bak istersen.birde bize aylık sigortacı diye dergi geliyor nettede sigortacı adı altında yararlı siteler var tatlım.sormak istedigin bişey olursada elimden geldigince yardımcı olmaya calısırım

ben elementer branştayım bes sertifikam yok o yüzden ama bes de cok gelişmeye basladı zamanla o bransamı gecsem diye düsünmüyor degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…