Saç Uzatma Yöntemleri Sığır iliği ile kafamdan saç fışkırıyor kızlar...

slm kızlar. 1 aydır oldu şu sığr formülünü kullanalı 3 defa yaptım.uzun zamandır fön çekmiyordum saçıma bugün çektim vee bisürü küçük saçım çıkmış 1 cm falan hemde kalın kalın cılızda değiller.normalde saçom ince tellidir.7 aydır boyamadımda.
sanırım bu ilikler işe yaradııı :21:
çok mutlu oldumm

slm kızlar. 1 aydır oldu şu sığr formülünü kullanalı 3 defa yaptım.uzun zamandır fön çekmiyordum saçıma bugün çektim vee bisürü küçük saçım çıkmış 1 cm falan hemde kalın kalın cılızda değiller.normalde saçom ince tellidir.7 aydır boyamadımda.
çok mutlu oldumm

canım yeni saçların için tebrik ederim :KK62: :KK62: emeğine değmiş :KK66: :KK19:

çok mutlu oldumm

çok sevındım niyyan devam et yapmaya

bende dün 3 defa yapmış oldum ama halen bekliyorum yeni saçlarımı saçlarım sarı boyalı acaba ben mi göremiyorum

sabredin kızlarrr çıkıcak. benim 3 ay oldu hatta geçtii yapmaya başlayalı. hattaa az önce sürdük şu andada saçımdaa. bölee 4-5 cm bi sürü saçlar var kafamda. hele fön çekince bi elektrikleniolarki sormayın gitsin :))

sabredin kızlarrr çıkıcak. benim 3 ay oldu hatta geçtii yapmaya başlayalı. hattaa az önce sürdük şu andada saçımdaa. bölee 4-5 cm bi sürü saçlar var kafamda. hele fön çekince bi elektrikleniolarki sormayın gitsin :))

bende fön çekince elektriklenen küçük saçlarım var acaba yeni saçlarım mı onlar:KK9:

bende dün 2. defa yaptım..saçlarım ince telli olunca 3 defada yıkayınca çok dolaşıyor taraması zor oluyor tek sıkıntım bu :KK5:daha öncede yazım yenisaç çıkıyormu bilmiyorum ama 10 günde 2 cm belkide daha fazla uzadı.saçlarımı yeni kestirmiştim ilkini yapmadan şimdi uzamış halde :KK64: dökülüyor diye kıyamayarak kestirmiştim uzadıgını gördükçe çok seviniyorum :KK62:

canım 3 ayda toplamda kaç defa yaptın?dün akşam eşim soruyordu bunu kaç kez yapacagız diye?

canım 3 ayda toplamda kaç defa yaptın?dün akşam eşim soruyordu bunu kaç kez yapacagız diye?

canım ben her hafta perşembe gunleri yapıyorum bunu. yanii tahminen 10 kez falan yapmışımdır. vee artık bir sürü yeni saçım var:KK70:D
kel olan bölgem tamamen kapandı diyebilirmm :KK70:

canım ben her hafta perşembe gunleri yapıyorum bunu. yanii tahminen 10 kez falan yapmışımdır. vee artık bir sürü yeni saçım var:KK70:D
kel olan bölgem tamamen kapandı diyebilirmm :KK70:

senin adına çok sevindim :KK76: Allah bize de göstersin o günleri :KK64:benim daha 2 oldu :KK25:

ben de bugün ilk defa yaptım sağolsun kasap kemikten iliği kendi çıkarmış ben uğraşmadım. benim önlerim baya açık yani kafa derim gözüküyo diyebilirim. seyrek ve ince telli haftada iki kere yapmayı düşünüyorum. iç:84:inede daha önceden badem yağı hint yaği çam terebentin bemiks evigen bunları karıştırıp bakım yağı yapmıştım onu kattım. hadi hayırlısı. gür saçlara çokimrenmişimdir inşallah bende kav uşurum. onu geçtim saç derim görünmesin yeter

kızlar dayanamadım sabah foto çektim..14 gün olmus bugun yapalı yeni saçlarıma bakın :KK64: :KK62: başımın ön kısmı hep bu şekilde saçlarla dolu arka kısımlar düşünemiyorum bile..uzun saçlarımı kaldırınca görünüyor.normalde pek saçım çıkmaz ve uzamaz onuda belirteyim..bunlar hem çıkmışlar hemde çok kısa sürede uzamışlar..inanılmaz..çok mutluyum çok :KK66:

bide insanın kendi fotosunu çekmesi ne kadar zormus :KK9: flashtan hep karanlık çıktı bu kadar oldu kusura bakmayın yine koyarım insallah :KK34:

sağ tarafta anlımda olan saçlarım hepsi yeni çıkan saçlarım..önceden yoktu o kadar uzamışlar :KK64:

Son düzenleme:
ben de bugün ilk defa yaptım sağolsun kasap kemikten iliği kendi çıkarmış ben uğraşmadım. benim önlerim baya açık yani kafa derim gözüküyo diyebilirim. seyrek ve ince telli haftada iki kere yapmayı düşünüyorum. iç:84:inede daha önceden badem yağı hint yaği çam terebentin bemiks evigen bunları karıştırıp bakım yağı yapmıştım onu kattım. hadi hayırlısı. gür saçlara çokimrenmişimdir inşallah bende kav uşurum. onu geçtim saç derim görünmesin yeter

foto sana ümit olsun canım..ön kısımlarda muntazam bir şekilde saçlarım çıkmıs ve hemencikte uzamış..ayna karşısında "canlarım benim" diye yeni çıkan saçlarını seven bir tek ben değilimdir değilmi :KK52:

Ben bu yöntemi çok eskiden biliyorum kızlar.Yapan arkadaşlarım da oldu ve sonuç aldılar ama ben yapmadım,yapmamamın sebebi benim saçlarım gayet sık ama uzamıyor yani uzasa da çok az uzuyor ve kıvırcık olduğu için de çok fazla belli olmuyor.Acaba bu yöntemi ben de mi uygulasam bilmiyorum ki?

X