Saç Uzatma Yöntemleri Sığır iliği ile kafamdan saç fışkırıyor kızlar...

kemiğin içinden azcık bişey çıkmıyo mu yaa? oğluma kemik kaynatıyodum sonra içindeki iliği bıcakla sıyırıp alıyodum kolay çıkıyodu. ne kadar su ve ne kadar ilik kullandın :KK56:

canım eşime bacagını vermiş kasap.çocuk bileğini düşün kemiği kırınca o kalınlıkta birsürü yag çıktı içinden :KK34:iliğin ne kadar oldugunu bilemiyeceğim kendimiz çıkarttıgımız için ama tahminim 150 gr vardır.1 çay bardağı suda kaynattım

Son düzenleme:
canım eşime bacagını vermiş kasap.çocuk bileğini düşün kemiği kırınca o kalınlıkta birsürü yag çıktı içinden :KK34:iliğin ne kadar oldugunu bilemiyeceğim kendimiz çıkarttıgımız için ama tahminim 150 gr vardır.1 çay bardağı suda kaynattım

saol tatlımmm o muhteşem görüntüyü görmek için sabırsızlanıyorum :KK52: ben de saçlarımı kestircem de önce biraz uzasın istiyorum hani çok fark olmasın uçlarından aldırınca :KK66: sonra da röfleyle uzadığına bin pişman edicem :KK60:

poff ama benimki acaip yağlı bide bunu yaparsamda dahada yağlanırsa naparım sonra:KK43: ama kel kalmaktan iyidir dimi mecbur katlancam artık.cevabın için teşekkürler canım :KK3:

canım benimde saçlarım yaglı demiştim.önceden hergün yıkardım şimdilerde 2 güne alıştırdım zorla..çarşamba akşamı yaptım.bugun görünümü iyi.yani yaptıgım karışım saçlarımın yaglanmasını hızlandırmadı :KK34:

canım benimde saçlarım yaglı demiştim.önceden hergün yıkardım şimdilerde 2 güne alıştırdım zorla..çarşamba akşamı yaptım.bugun görünümü iyi.yani yaptıgım karışım saçlarımın yaglanmasını hızlandırmadı :KK34:

ayy çok sevindm şimdi:KK66: bide kış geldi malum sinüzitimde artık aştı kendini her gün yıkamak dahada tetikliyo.neyse canım asıl konuya geliyim saolsun kasabımız baya bi ilik verdi bana kaç gram olduğunu tam kestiremiyorum ama ben kasabın verdiğinin çeyreğini hayal etmiştim ve bitince yine gel ben sana ayırırım dedi:KK9: burda yazılanlarıda okudum ama tam anlamıyla napcamı bilmiyorum o ilikleri eritip mi diğer yağlarla karıştırcaz yoksa rondadamı yapcaz ilikler o halde nasıl rondadan geççekki poff:18: kafam çok karışık bugün yapmayı düşünüyorum kısacası helpppp:84::84:

ayy çok sevindm şimdi:KK66: bide kış geldi malum sinüzitimde artık aştı kendini her gün yıkamak dahada tetikliyo.neyse canım asıl konuya geliyim saolsun kasabımız baya bi ilik verdi bana kaç gram olduğunu tam kestiremiyorum ama ben kasabın verdiğinin çeyreğini hayal etmiştim ve bitince yine gel ben sana ayırırım dedi:KK9: burda yazılanlarıda okudum ama tam anlamıyla napcamı bilmiyorum o ilikleri eritip mi diğer yağlarla karıştırcaz yoksa rondadamı yapcaz ilikler o halde nasıl rondadan geççekki poff:18: kafam çok karışık bugün yapmayı düşünüyorum kısacası helpppp:84::84:

arkadasım aldığın kemık iliğini rondoda cek.ben kaynatma nasıl yapılıyor bilmiyorum.çektığın yagı bırkaba al diğer yağlarıda kemik iliğiyle karıştır.temiz saça sür.4 saat bekle

hmmm aslında düşünüyorum da kemik iliği dediğimiz şey aslında yağdan ibaret:)
yani ordaki progenitör hücreler fln etki etmiyor zira o hücreler kalmıyor artık öldükten sonra..
bana pek zahmetli ve mide bulandırıcı geldi ya
ama yapan arkadaşlara helal diyorum.
benim dökülme problemim 6 aydır durdu allahtan o yüzden mutluyum şimdilik uzayan minik saçlar gerçekten hacimlendiriyor saçı kedi kuyruğu halinden çıkmak üzere saçım :))
ama tekrar başa çıkamadığım bi dökülmem olursa iğrenme fln dinlemeden deneyeceğim bunu.
bu tarifi hep merak ederdim bu kadar açıklayıcı ve her detayıyla anlattığı için arkadaşa teşekkür ediyorum:KK71:

sonunda başardım şuan saçımda:KK9::KK9: ama gerçektende biraz zahmetli inşallah yaptığıma değer:KK9: bnde burdan sonucu paylaşıcm arkadaşlar ama şunu da söyliyim ilave olarak vitaminde kullanıyorum ben çinko ve demir eksikliği için bakalım hepimiz için hayırlısı olsn:116::116:

bişi işallah faydasını görürüsün.bide bu uygulamayı yapan arkadaşlar temız saça sureceksınız.buna dikkat edin:KK34:

gecen hafta yazmıstım..saçlarım çıkmıs sevdim onları diye..ilik yapalı 4 gün oldu bugun aynada onların uzamış oldugunu gördüm :KK62::KK62: yeni bebek saçlarım da var ama ilikten mi çıktı onlarda mı öncedendi çözemedim.çarşamba günü 2. uygulamayı yapacagım :KK76:

Son düzenleme:
bu arada hep tekil bahsetmişim ama eşime de yaptım :KK9::KK64:

Ahanda:KK53:
Kız dün ben aktara gittim yağları alayım diye, sonrada iliği alırım dedim, aktardaki adam erkeklere hiç faydası olmuyor ki abla dedi (abla senin ablana derler dedim tabi içimden:KK19:) dumur olduğum andır:KK59:

gecen hafta yazmıstım..saçlarım çıkmıs sevdim onları diye..ilik yapalı 4 gün oldu bugun aynada onların uzamış oldugunu gördüm :KK62::KK62: yeni bebek saçlarım da var ama ilikten mi çıktı onlarda mı öncedendi çözemedim.çarşamba günü 2. uygulamayı yapacagım :KK76:

Ulaaaa madem ilk uygulamadan sonra saç çıkıyor, aktarı filan dinlemem kocama yaparım ben bu iğrenç şeyi:KK39:

Ben hiç bulaşmasam, sadece malzemeleri alsam gerisini kendin hallet sırma saçlım desem nasıl olar:KK49:

Şimdi bide uyguladık bu vıcık vıcık şeyi diyelim, saçı arındırmak için bayağı bir uğraşıcaz haliyle saç zayiatımız olacak, yazık değil mi yav, gözümüz gibi bakıyoruz biz o saçlara:86:

Ahanda:KK53:
Kız dün ben aktara gittim yağları alayım diye, sonrada iliği alırım dedim, aktardaki adam erkeklere hiç faydası olmuyor ki abla dedi (abla senin ablana derler dedim tabi içimden:KK19:) dumur olduğum andır:KK59:

canım benim eşimde genetik..saçları baya döküldü..önceki sayfalarda demişler..kellede işe yaramıyor mevsimsel vb sorunlardan yeni dökülmüş saçlarda etkili diye :KK34: son zamanarda dökülenleri kurtarmak çabam :) eşimin saçlarına bugun bir dikkatli bakayım faydası oldumu :KK9:

Ulaaaa madem ilk uygulamadan sonra saç çıkıyor, aktarı filan dinlemem kocama yaparım ben bu iğrenç şeyi:KK39:

Ben hiç bulaşmasam, sadece malzemeleri alsam gerisini kendin hallet sırma saçlım desem nasıl olar:KK49:

Şimdi bide uyguladık bu vıcık vıcık şeyi diyelim, saçı arındırmak için bayağı bir uğraşıcaz haliyle saç zayiatımız olacak, yazık değil mi yav, gözümüz gibi bakıyoruz biz o saçlara:86:

canım pişerken kötü..insanın midesi kalkıyor vazgeçme noktasına geliyor..sonra süzünce renksiz sıvı haline geliyor..yaglarla karışınca ilik oldugunu unut sür :KK9: eşim 2 defa yıkadı çıktı..ben biraz abarttım yıkama işini..ama korkma çabuk çıkıyor..ve bir dahakine mutlaka tezgaha bişiler sereceğim..heryerim berbat oldu baya ugraştım temizlemeye çalışırken..

Son düzenleme:
eeeee noldu, son durum nedir???

canım dün akşam 2. yi yapmam gerekiyordu ama çok yorgundum yapamadım..eşimde gözle görülür birşey yok bende ise yeni saçlar çıkarmı bilmiyorum ama önceki hafta gördüğüm yeni çıkan saçlarım en az1,5 santim uzamış..iliğe baglıyorum çünkü saçım kolay uzamaz :KK31:

canım dün akşam 2. yi yapmam gerekiyordu ama çok yorgundum yapamadım..eşimde gözle görülür birşey yok bende ise yeni saçlar çıkarmı bilmiyorum ama önceki hafta gördüğüm yeni çıkan saçlarım en az1,5 santim uzamış..iliğe baglıyorum çünkü saçım kolay uzamaz :KK31:

ben hala ilik alacamda yapacamda ohooooo. Ben bu işe başlayana kadar herif iyicene kel alacak, ona yanıyorum:KK53::KK24:

X