Siğilsiz HPV?

Sevindim çok geçmiş olsun. O jeli ben de biliyorum ama benim biyopsi sonucu cin2 olduğu için tereddütte kaldım jel zarar verebilir diye .

Men kizlar bana yardımcı olur musunuz bende16/18/59 tip hpv çıktı doktor konizasyon işlemi yaptı ama hala siğiller duruyor gecmedimi bu hastalik iyice pskolejim bozuldu benim lütfen bilgisi olanlar yardımcı olabilirim

Rahim ağzına konizasyon yaptı değil mi? Siğilleriniz çıkıyorsa düşük tipte de hpv tipi var demek ki. Ama siğilden korkmayın. Siğil yapanlar düşük riskli ve kansere sebep olmuyorlar. Bağışıklığınızı güçlü tutun. Eczaneden propolis damla alın ve su, meyve suyu, kefir, ayran gibi içeceklerle her gün tüketin. Zerdeçal çayı için her gün. İmuneks tabletler var ondan kullanın. Sağlıklı beslenin. Geçer inşallah. Bu hastalıkta stres yapmamanız gerekiyor ve bağışıklığınızı güçlü tutmanız gerekiyor

Ya merheba doktorum bende de yara olduğunu bu rahim ağzı kanseri taraması yapmam gerektiğini söyledi bende birazdan sağlık ocapına gidecem de. Taramadan 2 3 gün önce ilişki olmaması gerekiyormş benim dün oldu ama korunmalı oldu içe boşalma olmadı yine de sorun olur mu sizce

İmmuneks tablet pahalı birseymi peki teşekkür ederim yardımcı olduğunuz icin

Arkadaşlar bugün cin 1 olduğunu ogrendim

Kızlar 22 yaşında başına öyle bişi gelen varmı. Sağlık ocağına gittim 30 yaşından sonra yapıyoruz biz dedi.

Korunduysanız sıkıntı olmaz galiba.
Kızlar 22 yaşında başına öyle bişi gelen varmı. Sağlık ocağına gittim 30 yaşından sonra yapıyoruz biz dedi.
Eğitim Araştırma hastanesine gidin yaparlar.

Arkadaşlar bugün cin 1 olduğunu ogrendim
Endişlenmeyin CIN1 ise hpv tipinize göre ya takip ederler yada leep işlemi yaparlar.Bende yüksek tip oldugu icin leep yapti doktorum.Düşük tipli ise 6 ayda bir takip edilirsiniz sadece.CIN 1 ileri boyut değil çünkü.Korkmayin.

En az 3 gün gecmesi lazim ilişkiden sonra. birkac gun gecsin öyle gidin .Sonuç farkli çikmasin işi sağlama alın bence.

Yanı dr kanserlesmesi 7,10 yılı bulur dedi ama 6 ayda cin 3 olanlar vardi sanki bu forumda okumustum

Cin1de problem yok sağlığınıza dikkat edip korunacaksınız. Bağışıklığınızı güçlü tutun takviyeler alın mutlaka geçecektir inşallah
Ne genel cerrah ne de jinekolog takviye vermedi. Gerek yok iyi beslen dedi sadece. Ben ne alabilirim ki propolis iciyorum

Yanı dr kanserlesmesi 7,10 yılı bulur dedi ama 6 ayda cin 3 olanlar vardi sanki bu forumda okumustum
Evet bu birden olan bir şey değil. Cin3 olanlar genelde hiç kontrol yaptırmamış olanlar yani son dk öğreniyorlar. Siz şanslısınız başta öğrendiniz o yüzden tedavini daha kolay. Cin1 demek rahim ağzı kanseri demek değil cin3 bile değil. Sadece oradaki lezyonlar büyümüş ve ilerlemiş oluyor seviyesine göre. Sizin en düşük seviyede ve düzelme ihtimali oldukça yüksek. Cin3ten sonra rahim ağzı kanseri teşhisi konuluyor genelde ve cin3 olup tedavi olup tamamen kurtulanlar da var kansere yakalanmadan. Yaşınız kaç bilmiyorum ama doktorunuz ona göre bir yol çizecektir.
Ne genel cerrah ne de jinekolog takviye vermedi. Gerek yok iyi beslen dedi sadece. Ben ne alabilirim ki propolis iciyorum
Aynen propolise devam edin uzun bir süre 6 ay gibi. Zerdeçal çayı ve yeşil çay içebilirsiniz. Çörek otu yağı kullanan arkadaşlar da var. İmuneks tabletler var onlardan kullanabilirsiniz. AHCC var ama fiyatı baya bir yüksek. İmuneks tablet ona göre daha uygun. Bunları yapabilirsiniz ama en önemlisi stresten uzak durun. Kendinizi başka şeylere verin başka şeylerle ilgilenin bi hobi edinin, spor yapın vs. Ve yine yaşınız kaç bilmiyorum ama aşınızı olun çok büyük değilseniz. İlişkide de mutlaka korunun prezervatif ile. 2 tarafta negatif olana kadar korunun.

Cok sag olun. Corek otu yagi da aldim dogal ama.nasil kullanacağımı bilemiyorum. 35 yaşındayım 2 kızım var. Ahcc böbreklere zarar verebilir diye almadım. Polen , propolis dogal bal yiyiyorum. Yogurt suyu sarimsak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…