SİĞİLLİ HPV

irem02527

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2023
18
1
6
25
Öncelikle herkese merhaba
21 yaşındayım ve hpv oldum siğilli tipi vajinamın girişinde oldukça fazla 2 sene önce smear verdim fakat doktorun tepkisi yüzünden tekrar gidemedim . Vajinanın içinde siğilleri olan orda farklı bir et sarkması gören kişiler var mı varsa ne yapıyorsunuz . Doktor için cesaret verin . Ailem yok bu şehirde

Merhabalar geçmiş olsun öncelikle cinsel hayatına , hijyenine bu saatten sonra çok daha dikkat etmelisin .bende de çıktı özel bi klinikte lazer ile aldırdım çok korkmuştum bi ay sonra kontrole gittim yeni çıkanları tekrar yaktı .Gardasil 9 aşısını mutlaka olmalısın ben 3 seans oldum belli süre aralıklarıyla .şuan herhangi bir sorun yok hpv nin siğil yapan tipi genellikle tehlikeli olmadığını söyledi doktorum sonrasında smear testlerini düzenli yaptırmayı da unutma .Strestten uzak dur çok takma spor yap cinsel hayatında güvenmediğin tiplerden uzaklaş

Sizinde mi vajina içersinde

Hayır benim dışındaydı farklı boyutlarda 5-6 tane . vajen içinde olmadığını söyledi doktorum ama fark etmiyor erteleme devlet hastanelerin cildiye bölümü de yakıyor azot gazıyla ama tekrarlama olabilir diye araştırmıştımm .O yüzden özel bi clinicte lazer ile yaktım .Aşıları mı oldum ilaç kullandım moralimi düşürmedim 3 ay sonra tamamen o psikolojiden çıktım

Ben içersinde olduğu için baya korkuyorum ve vajinanın içinde değişik bir et parçası daha var bir önce giştüğim doktor çok azarlamıştı

yani HPV teşhisini sen koyduysan tekrar git kadın doğum doktoruna belki ben yada farklı durum olabilir.Ben kadın doğum doktorunun teşhisi ile yol aldım.

gittiğin doktor büyük ihtimal bile bile ertelediğin için rahatsız olmuş olabilir bendenine sorumsuzluk etme .Kendine kötülük yapma git erteleme

o zaman maddi durumun elverişliyse özel bi clinicte değilse devlet hastanesi cildiye bölümünde siğilleri yaktır .Aşılarını olmaya başla kadın doğuma görün durumu anlat gerekli testleri yapmanızı iste

Maalesef öğrenciyim devlette de yapılacak işlem ve tepkilerden aşırı tırsıyorum ne yapacağım bilmiyorum kimsem yok bu koca Ankara’da

Korkucak utanacak bişey yok randevunu al devletten ve biyerden basla .Daha çok gençsin .Bu şekilde birliktelikten de uzak dur lütfen vücut sıvılarının teması ile bulaş oluyor .Çaresini de hastane ve doktor dışında arama diyebileceklerim bu kadar . büyütme gözünde

Çok sağolun

Maalesef öğrenciyim devlette de yapılacak işlem ve tepkilerden aşırı tırsıyorum ne yapacağım bilmiyorum kimsem yok bu koca Ankara’da
Ben de senin gibi ankarada yaşıyan yeni mezun 24 yaşında biriyim benimde seninle aynı şekilde vajinamın içinde oldu smear verdim sonucu bekliylrum bana da görünce hpv dedi ben de çok korkuyorum hemen aşı ol ben ilk doz aşımı oldum.

Lazerle yakma işlemini hangi doktor yapıyor

hayatim ben de ogrenciyim ankara’da etlik zubeyde hanimda gecti benim bütün sürecim üniversite hastanesi zaten 5-6 doktor 4-5 hemsire ve birkac asistan ile muhattap oldum bir tane doktor haric hicbiri yargilamadi onlar icin normal siradan vakalar bunlar sayisizca ayni sikayetle basvuran hasta var

evet bazı doktorların tepkisi can sıkıcı olabiliyor inan ben de karşılaştım ve ben de bu süreci senin gibi ailem olmadan ilerletiyorum ama doktorların işi bizlerle ilgilenmek ayrıca yaşadığımız içinde bulunduğumuz durum utanılıcak sıkınılıcak bir şey değil doktorun işi bize yardımcı olmak sağlık söz konusu inan ben de hala geriliyorum ama önemli olan sensin devlette iyi bir doktor bul kendine ve süreci onunla devam ettir erteleme daha fazla zararın neresinden dönülse kardır en kısa sürede randevunu al kuzu kendine iyi bakmak zorundasınnnnnn

Ben içersinde olduğu için baya korkuyorum ve vajinanın içinde değişik bir et parçası daha var bir önce giştüğim doktor çok azarlamıştı
HPV nin her türü tehlikeli değil.30 yaş altındasınız bağışıklık sisteminiz virüsü kendisi yenebilir.Aşı olun muhakkak daha çok gençsiniz.Doktor ne diye azarlıyor ona çok şaşırdım.

Bazı hekimleri anlamak gerçekten çok zor, yaptığı davranış hiç hoş değil. Canım kendini hiç kötü hissetme, o doktora randevu alma bir daha. Ben sana şimdi özel mesajdan şeker gibi bir dr adı yazıyorum, sen ona git canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…