evet ben de dun başladım ceviz yagını. benim sigiller etben gibi degil ama. nasıra benziyo icinde siyah sıyah noktacıklar var. sol ayagımda serce parmagımı kaplamıs durumda. ve el parmaklarımdan ikisinde var. dun kullanmaya basladım ama şunu merak ediyroum: yagı surdukten sonra o bolgeyi bişeyle kapatmak gerekiyomu cunku elimi kapatmam mumkun degil, butun gun nerdeyse her saat bası suya değiyo.
ay yapma yaa. canım cok uzuldum. peki senin sigiller nasıldı? et ben şeklinde mi yoksa benimkisi gibi içi siyah noktalı mı? ben de dun basladım işte. daha bişey yok. uyeligi iptal olan bi uyenin yazısında -once bisey farkedilmio ama bir hafta sonra belli oluyo etkisi-demiş.valla ben bir hafta denemeyi dusunuyoum.
arkadaşlar benimde siğillerim vardı. sürekli koparıyordum hatta. dermatolog bana VERRUTOL diye bir ilaç verdi ve geçti. hem de 15 günde geçti. doktor 2 ayda geçer demişti.
kullanımı: sabah akşam sadece siğilin üzerine sürüyorsunuz. diyelim sabah sürdünüz ve akşama tekrar süreceksiniz; akşam süreceğiniz zaman siğil üzerindeki ilaç kalıntısını ılık suyla veya tırnağınızla kaldırarak ordan ayırın. yani ilaç üstüne ilaç olmayacak.
ilk başları korkmuşum çünkü kazırken canım yanıyordu ve o kanayan siğile ilacı sürüyordum. katlandım ve 15 gün sonunda siğillerimden kurtuldum :)
arkadaşlar, çok uzun zamandır bu sıkıntıyı çekiyorum. önce sağ ayağımın tıpuk kısmnda çıktı dikkate almadım ne oldğunu anlayamadım ve büyüdü doğal olarak. çok çok büyüdü iyice köklenmiş orda.
verrutol kullandm olmadı.(verrutol gibi bi ilaç daha var onu da kullandm)
koterle yaktırdım. olmadı.
tekrar gittim sıvı azotla dondurma işlemi var onu denedim olmadı.
incir sütü denedim olmadı
ceviz yağı denedm olmadı
daha o gitmeden sağ elimin orta parmağında çıktı ne hikmetse bu da köklü.
3 belki de 4 yıldır bununla uğraşıyorum.
son çare ameliyat oldm kocaman bir yara kocaman dikişler. ve doktor sağolsun ayağımdakinin yanında bikaçtane (görmedi ya da unuttu) bıraktığı için ayağımdaki geçmedi. elimdekini amelyat sırasında yaktı biraz daha yak bu geçmicek dedim dinlemedi ve o da geçmedi. her dakika lanet ediyorum bunlara yarabandıyla dolaşmaktan bunaldım artık.
böyle..