Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TEŞEKKÜRLER CANIM AMA KOLTUKALTIMDA VAR DÜZ SİĞİLLER SANKİ ÇOGALIYORLAR GİBİ GELİYOR..AYRICA YÜZÜMDEDE ÇIKTI UFAK İKİ TANE SONRA BEN ECZANEDEN İLAÇ ALDIM ORAYA KULLANDIM.DAHADA KÖTÜ OLDU ŞİMDİ YÜZÜMDE İZDE OLDU OFFF YAAAooof canım geçmiş olsun...
Mayıs ayında benim de hayatımda ilk defa ellerimde sanırsam stressden parmak uçlarımda binlerce küçük noktacık türemişti, hemmen doktoruma koştum tabi; başka bir yerimde çıkmadığı için ileç vermedi, bu arada kaşıntım da yoktu ve sadece ellerimde vardı mahvoldum tabii kalacak bunlar büyüyecek diye daha da gerilmiştim..
Doktorum başka bir yerimde olup olmadığını ve kaşıntı durumumu kontrol edince stress ve sıcaktan olduğuna karar verdik karaciğerim falan da tertemizdi çünkü... Ama eğer koltukaltımda ya da jenital bölgelerde de olsaydı ya da kaşınsaydı kesin ilaç verecekti; istersen bir uğra bir dermatoloğa ilaç verip vermeyeceğine karar versin...
Derken bir gün nihayet rahatladım- eşyalar uçuştu sağlam bir patladım kendi kendime- ve inanır mısın o sinir patlamasından sonra uyuyakaldım ve 3 saat sonra uyandığımda benim pıtırcıkların yerinde yeller esiyordu...
canım incir sütü kesinlikle denenmiştir. Sabah akşam sür ağaçtan koparıp. Bi de cevizyağını duydum o da iyi geliyormuş.
:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:a.s.a.s.a.s.a.s.a.s. MORAL DESTEGİN İÇİN SAOL CANIM.....Canım çok çok geçmiş olsun yaa üzülme ama güçlü ol vallahi sinir stress mahvediyor insanı farketmeden böyle patlıyor bir anda
Çok çok geçmiş olsun güzelim; sen de çok dikkat et kendine, kaşıma o hainleri de iz olmasın,sabır selamet deyip geçecek inşallah .. Mucckk
ooof canım geçmiş olsun...
Mayıs ayında benim de hayatımda ilk defa ellerimde sanırsam stressden parmak uçlarımda binlerce küçük noktacık türemişti, hemmen doktoruma koştum tabi; başka bir yerimde çıkmadığı için ileç vermedi, bu arada kaşıntım da yoktu ve sadece ellerimde vardı mahvoldum tabii kalacak bunlar büyüyecek diye daha da gerilmiştim..
Doktorum başka bir yerimde olup olmadığını ve kaşıntı durumumu kontrol edince stress ve sıcaktan olduğuna karar verdik karaciğerim falan da tertemizdi çünkü... Ama eğer koltukaltımda ya da jenital bölgelerde de olsaydı ya da kaşınsaydı kesin ilaç verecekti; istersen bir uğra bir dermatoloğa ilaç verip vermeyeceğine karar versin...
Derken bir gün nihayet rahatladım- eşyalar uçuştu sağlam bir patladım kendi kendime- ve inanır mısın o sinir patlamasından sonra uyuyakaldım ve 3 saat sonra uyandığımda benim pıtırcıkların yerinde yeller esiyordu...
:) keşke tüm hastalılar öyle dellenince geçse..:) beni güldürdün canım ya..senin adına sevindim geçirmişsin ne güzel..
kızlar kıskardesim cok cekti siğilden ayaklarında cıktı önce aldırdı iyice coğaldı kac defa ayrı ayrı kişilere farklı yöntemlerle okuttuk fayda etmedi sonra dermatoloğa gitti verrutol ve bir ilaç daha verdi birini sabah birini aksam oje gibi sürüyordu 1 hafta mı 15 gün mü ne içerisinde geçti ama sabırla her aksam ve her sabah sürdü bir daha da tekrarlamadı
VALLAHİ İNCİR SÜTÜNÜDE DENEDİM SONUÇ AYNI HİÇBİR İŞE YARAMADI +DUA ETTİM YİNE OLMADI +SİRKE DENEDİM YİNE OLMADI ŞİMDİ ARAŞTIRDIM CEVİZ YAĞI İYİ GELİYORMUŞ SON OLARAKTA ONU DENEYECEGİMMM CANIMM..ŞİMDİ BU YANIK İZİ NASIL YOK EDECEGİM ONU DÜŞÜNÜYORUMMM..KAŞ YAPAYIM DERKEN GÖZÜ ÇIKARDIM ..senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama