• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siğillere kesin çare yokmu :(

Tweetyon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2012
41
0
286
İstanbul
selam kızlar yaklasık 1 senedır sag elımın ıc kısımında 3 adet siğil cıktı ne yaptıysam gecmedı ılac kullandım gectı ama bı sure sonra tekrar cıkmaya basladılar vee bu sefer daha buyuk oldular ve ben oldukca rahatsız oluyorum bu durumdan :( bu dertten yakınan arkadaslar varsa ve cozum olabılecek bısey varsa paylaşabılırmısınız kurtulmak ıstıyorum bunlardan :(

cnm bnm yüüzümde vardı birsürü olmustuuuuu cook üzülüyodum yüz bide yanii bende bu forumda okudum ceviz yagı mucizesini ALLAHIIIIIIM kurban olayım yoluna hemen gecirdi ceviz yagıııı rabbim herşeyin tedavisini dogada sunmus bilsek hepsini keşkee:46::46::46::46:

öncelikle geçmiş olsun siğiller için dondurma tekniği var biliosundur zaten ama bu işlemden sonra belli bi süre sonra tekrarlıyor siğiller..ben de vücudumun başka bi yerinde siğiller vardı elektrikle yakma tekniğiyle siğillerimden kurtuldum Allaha şükür hiçbirşeyim kalmadı doktorunla bu yönetimi konuşabilirsin eğer uyguluyorlarsa en etkili yöntem bir de yardımcı olur mu bilemem ama isim vermekte sakınca var mı onuda bilemiyorum podofilm die bi oje gibi bi ilaç kullanmıştım siğillere sürüyordum umarım yardımcı olabilmişimdir biraz...

siğilin tek çözümü incir sütüdür.
benim de dizimde çıkmıştı inciri koparıp ucundaki sütü sürmüştüm sürekli ve kendiliğinden yok oldu daha da çıkmadı bence deneyin..

çesitli sıgıl kurutucu ılaclar denedım gecıyor fakat tekrar tekrarlıyo ve bu sefer oldugundan daha buyuk cıkmaya basladılar ama su ıncır sutunu denemek ıstıyorum umarım ıse yarar :(

tskler cnm bunuda deneyecegım ınsallah sonuc alabılırım

benim ayağımın altında 9 adet siğil var.doktora gittim yakalım dedi tmm dedim yaktı:47::47:.etrafı su topladı ve başparmağımdaki küçük siğil büyüdü misket büyüklüğünde
bişey oldu.şişti yukardan baş parmağıma bakıldığında parmağım havada gibi duruyr siğilden dolayı:53::53::53:.çatlıyor ve kanıyor zaman zaman.oje gibi olan ilacı kullandım banamısın demdi.şaşırıp kaldım.yokmu şöyle kesin bi ilaç

canım internetten aradım bulamadım suanda ama bi dua var bunu siğillerin etrafını kalemle cizerek okuyosun 7 kere sonra geçiyo benım sol elımde vardı 5-6 tane annem okudu kalem sılınene kadar gecer dıyolardı ben kafayı taktım gecmedı gecmedı dıye sonra unuttum elımdekı siğilleri bi kac gun sonra bi baktım geçmiş hepsı 1-2 yıldırda bıdaha cıkmadı hiç şükürler olsunn

selam kızlar forumda gezerken gördüm telefondan yazılmıyor da açtım bilgisayarı bu saatte dedim belki bir faydam olur

bundan 1 sene önce ayak baş parmağımda ve el işaret parmağımda sigil çıktı tabi bn bilmiyorum siğil olduğunu törpüledim kestim mahvoldu
derken bir özel hastaneye başvurduumm kriyoterapi diye birşey uyguladılar allahım nasıl bir acıdır donduruyorlar siğili 300 tl de para aldılar allahtan sigortam ödedide içime dert olmadı
neyse bu siğil geçmedi tabi büyüdü aradım doktoru birkaç seansta geçer dedi sinirlendim, gittim kafama göre bir eczaneye allah razı olsun adamdan VERRUTOL diye bir losyon gibi ilaç verdi 7-8 liraydı yanlı hatırlamıyorsam
1 hafta boyunca hergün 2 saatte bir sürdüm film gibi bir tabaka oluyor kuruyunca onu çıkartıp sürüyorum tekrar 1 haftada geçti inanın uzun değil yapılıyor ben bankacıyım hiç zorluk yaşamadım müşteri önümden gittikçe sürdüm :1: görüntüsüde şeffaf arkadaşımın oğlundada çıktı 2 şişe vardı bende birini ona verdim onunda geçti nacizhane tavsiyem siz bilirsiniz ama deneyin derim

bu arada sağlıklı deriye sürmeyin orayıda soyuyor :43:

inşallah faydam olur öpüyorum siziii

selam kızlar yaklasık 1 senedır sag elımın ıc kısımında 3 adet siğil cıktı ne yaptıysam gecmedı ılac kullandım gectı ama bı sure sonra tekrar cıkmaya basladılar vee bu sefer daha buyuk oldular ve ben oldukca rahatsız oluyorum bu durumdan :( bu dertten yakınan arkadaslar varsa ve cozum olabılecek bısey varsa paylaşabılırmısınız kurtulmak ıstıyorum bunlardan :(

kullandığın ilaç kimyasal olduğunda siğiller kaybolduktan sonra ya çoğalarak veya büyüyerek ortaya çıkar kimyasal kullanılmaması gerek ama malesef bu böyle burda bir şeyler yazmak isterdim ama reklam olur diye yazamıyorum kesinlikle siğilleri kanatma siğilleri dişiyle koparan bile var ve çok büyük risk altındalar.

ilaçmış yakmaymış dondurmaymış hiç biri işe yaramadı bende.
ne incir sütüm kaldı ne okumadık hoca
parmağımda ve elimde var benimde Allah daha beterinden korusun tabide çok üzülüyorum.
ceviz yağını denememiştim onla ilgili de güzel sonuçlar alanlar var okuduğum kadarıyla.
bugun itibariyle başladım sürmeye
umarım haftaya pztsi güzel güzel şeyler yazarım size

Bir cildiyeciye git siilin durumuna gore lazerle yada dondurma yontemiyle tedavisine karar veriliyor. Ama devlet hastanesine gitmeni onermem ayrica guvendigin iyi bir cildiyeciye git bende de var dondurma islemi ile tedavi goruyorum ve memnunum

merhaba arkadaşlar uzun zamandır bu siğilleri araştırıyorum ben bi sağlıkçıyım ama siğillerin tıbbı tedavilere olumlu sonuç verdiği çok nadir benimde yüzümde siğiller var maalesef bir çok siteden araştırmalarıma göre ceviz yağı yüzdeki siğillere iyi geliyormuş.eldeki siğillere ise bildiğimiz tiner iyi geliyormuş deneyip faydasını görenlerden yazıyorum.ben bu siğillerle nerdeyse 8 yıldır savaşıyorum okutmadığım üfletmediğim hoca kullanmadığım krem gitmediğim doktor kalmadı inanın incir sütünü denedim maalesefki incilerde yapraklarıda telef oldu herkesin bünyesi farlı kimde hangi uygulama nasıl etki eder bilemiyorum ama bende sizler gibi madurum ve hala araştırma aşamasındayım sizlere önerim yüzünüzdeki siğillere ve genital bölgenizdeki siğillere ceviz yağını uygulayın ellere ve ayaklara ise tineri umarım işe yarar da sizlerin duasını alırım herkese geçmiş olsun unutmayın derdi veren allah dermanını da verir tabiatta her derdin dermanı var siz dua edin sifa allahtan bu yöntemler sadece vesile..

Back