- 7 Nisan 2023
- 1.130
- 3.662
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay sigarayla mi yaktınız benim canım çok tatlı yaSakın koparma koparirsan daha büyük çıkıyor.. benimde parmağımda vardi hatta diger parmağıma da serpmisti..sigara ile korkuttum küçüldü baya sonrasında bı hocaya okuttum parmagima biseyler yazdı okudu falan geçti
Sigarayı basmiyoruz tabiki yakınlaştırıp orası hafif yaninca çekiyoruz bunu bı kaç kere tekrarlarsaniz kökleri korkarAy sigarayla mi yaktınız benim canım çok tatlı ya
Hahaha tamam çok teşekkür ederim. Bir tane ya çıktı nerden çıktıysa. O kadar rahatsız edici kiSigarayı basmiyoruz tabiki yakınlaştırıp orası hafif yaninca çekiyoruz bunu bı kaç kere tekrarlarsaniz kökleri korkar
Sizi çok iyi anlıyorum bı dönem bende yaşadım aynı şeyleriHahaha tamam çok teşekkür ederim. Bir tane ya çıktı nerden çıktıysa. O kadar rahatsız edici ki
Verru... diye cila şeklinde ilaç var.Onu al bir kaç defa sür azıcık yakacak ama kesin çözüm.Kızlar parmağımda şöyle bir siğil çıktı. Böyle dişimle koparabileceğim bir şey kendimi çok zor tutuyorum koparmamak için. Koparsam yayılır mı? Bir de nasıl geçer...
Bunu da deneyeyim. Çok teşekkür ederimVerru... diye cila şeklinde ilaç var.Onu al bir kaç defa sür azıcık yakacak ama kesin çözüm.
Teşekkür ederimmBen incir yaprağının sütünü sürmüştüm. Geçmişti.
Gecmiş olsun. Burada verilen ilaç isimlerini çok tehlikeli buluyorum. Kullanmayın derim. Parmağınızdaki evet, bir siğil. Dermatoloji doktoruna veya aile hekiminize gözükün. Uygun ilaç verecektir, siğillerin tedavisi biraz uzayabiliyor. İlaçla olduğu gibi koterle yakılarak veya azotla dondurularak da tedavi edilebilir. Parmak diğilleri HPV adlı bir virüsün bulaşmasıyla oluyor, diğer parmaklarınıza da yayılabilir, sayısı artabilir veya tek orada kalabilir de. Sizdekinin tedavisine hangi solüsyonu yazacağımı ve nasıl tedavi edeceğimi bilsem de burada yazmıyorum. Lütfen aile hekiminize muayene olun, ilacınızı yazar, olmazsa Dermatoloji'ye gözükürsünüz.Kızlar parmağımda şöyle bir siğil çıktı. Böyle dişimle koparabileceğim bir şey kendimi çok zor tutuyorum koparmamak için. Koparsam yayılır mı? Bir de nasıl geçer...
Çok teşekkür ederim ilginiz ve değerli vaktiniz için. Doktora gidecek kadar önemsememiştim ama sıkıntı çıkaracaksa giderim tabii ki. Tekrar teşekkürlerGecmiş olsun. Burada verilen ilaç isimlerini çok tehlikeli buluyorum. Kullanmayın derim. Parmağınızdaki evet, bir siğil. Dermatoloji doktoruna veya aile hekiminize gözükün. Uygun ilaç verecektir, siğillerin tedavisi biraz uzayabiliyor. İlaçla olduğu gibi koterle yakılarak veya azotla dondurularak da tedavi edilebilir. Parmak diğilleri HPV adlı bir virüsün bulaşmasıyla oluyor, diğer parmaklarınıza da yayılabilir, sayısı artabilir veya tek orada kalabilir de. Sizdekinin tedavisine hangi solüsyonu yazacağımı ve nasıl tedavi edeceğimi bilsem de burada yazmıyorum. Lütfen aile hekiminize muayene olun, ilacınızı yazar, olmazsa Dermatoloji'ye gözükürsünüz.
Kanama ile kayboluyorlar diye biliyorum. Küçükken bacağımda verdı incir sütü süre süre kaçıntı kanama derken kayboldu.Merhaba arkadaşlar kızımın ellerinde siğiller var topla 3 tane. 6 yaşında doktora gittik oje gibi bir ilaç verdi. Maaselef etki etmeti. tekrar doktora gittik azot sıktı ancak acıdığı için tamamlayamadık. Doktor değiştiridik. Bize karışım yaptırdı onu kullanıyorduk. Karışım siğilin üstünü kurutuyordu ve sonrasında çok kanama oldu. korktum bıraktım. Ne yapmalıyım?