How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Sigil icin onerileriniz nelerdir?

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.375
11.989
498
İstanbul
bir kac ay once yuzuk parmagimda minik bir sigil cikti. Cok rahatsiz ediyor ve sanirim buyuyor. Sigil kalemi alacaktim bende cogaltti dedi bir arkadasim o yuzden vazgectim. Varmi onerisi olan? Nasil kurtulurum bu seyden?

bir kac ay once yuzuk parmagimda minik bir sigil cikti. Cok rahatsiz ediyor ve sanirim buyuyor. Sigil kalemi alacaktim bende cogaltti dedi bir arkadasim o yuzden vazgectim. Varmi onerisi olan? Nasil kurtulurum bu seyden?

Bir dermatoloji hekimine gidiyorsunuz büyüklüğüne göre en fazla beş seansta hallediyorlar. Başka şeylerle uğraşmaya değmez.

Yakan losyonlar var , onla da olmazsa dondurma işlemi yapılıyor. Cilt doktoruna bir gidin danışın , büyüklüğü ve sayısına göre bir tedavi planı çıkarırsınız

Ayak altımda çıkmıştı. Çok acı verici. Üstelik nasır sanıp yanlış tedavi ile bi dünya da acı çektim. Derhal doktora gidin. Doktor görmeden karar verilecek kadar basit şeyler değil siğil ya da nasırlar. Ojeye benzer iki ilaç verdi. 1 ay içinde yok oldu gitti.

Benim iki patmagımda siğil vardı. Cok ilaçlar kullandım geçmedi.
Sonra nefesi kuvvetli bir hoca okudu yediğin bir elmayı topragın altına göm dediler yaptım sonra bir gün bir kalktım siğiller gitmiş:)
Cok tuhaf dimi ama öyle :))
Siğil duası okumuştu sanırım öyle biliyorum.

Kizlar elimde olan sigillere verrutol sigil ilaci damlattim 1 haftada boyle oldu soyuldu aciyo simdi ne yapsam bu ilac boyle mi yapiyo kullanan varmi imdaaatt :dua:

Eklentiler

• 148924281175992254700.jpg
    148924281175992254700.jpg
    25,3 KB · Görüntüleme: 63
Benim ayagımda cıktı iki tane yüzüm için almuştım iyi gelmemişti obagi c serum vardı siğile sürdüm kurudu içinden çıkıp tamamen yok olmadı kurudu ama acısı geçti şişkinliğide yok

Back