• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sigarayi nasil biraktiniz?

petunyam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
179
59
98
38
İzmir
Arkadaslar sigarayi birakmak istiyorum.pazartesi gunu doktora gidipilac destekli birakmayi planliyorum.sigarayi birakan arkadaslar nasil birakti.deneyimlerinizi merak ettim.
Bi de ben de bipolar var.sigara birakma ilaci stres falan yapiyor.sinirlilik yapiyor diye okudum bir yerlerde.ilactan da cekiniyorum bi yandan :(

Ben hamile kalınca ister istemez bıraktım ve su an hiç aklıma bile gelmiyor yeterki sinirlenmeyeyim:) altı sene falan içtim

Pasifim ben ayda yılda birinden otlanacağım da öyle ...
Aslında tam içicilik düşünüyorum ama sebepsiz almaya utanıyorum :D
Bir öğretmenim şey denemişti bu elektronik sigara
Sigara külünü yutmak mı yalamak mı öyle bir şeyde var
Immm sonra birde hastayken sigara iç çok kötü oluyor .

Pasifim ben ayda yılda birinden otlanacağım da öyle ...
Aslında tam içicilik düşünüyorum ama sebepsiz almaya utanıyorum :KK70:
Bir öğretmenim şey denemişti bu elektronik sigara
Sigara külünü yutmak mı yalamak mı öyle bir şeyde var
Immm sonra birde hastayken sigara iç çok kötü oluyor .

Neden sigaraya boyle bir hayranliginiz var? Baska bir konuda da yorumunuzu gordum birine sigara tavsiye ediyordunuz. Bu hem suç hem de yanlış. Kendi caninizin kiymetini bilin derim. Sigara güzel bir sey degil.

Hamile kalınca bıraktımDoğumdan sonra yine başladım başlamaz olaydım
Ama dayanamadım sigara lanet bişey maalesef

Teyzem hastaneden sigara birakma merkezinden ilac alip birakti dr tahlil yaparak ilac verdi ve yillarin icicisiydi duklari morarmisti icmekten o biraktiysa herkes birakir diye dusunuyorum.

Gidecegin doktora bulunan rahatsizliklarini soyle zaten tahlilde yapar ilacla rahatlikla birakabilirsin bende esime birakmasini istiyorum ama o birakmak istemiyor

Birakmayi istemeyek bile buyuk bisey tebrik ederim.

Bende bırakmak istiyorum 17 yaşından beri içiyorum 6 senedir bazen gunde 10 bazen 20 oluyor

Neden sigaraya boyle bir hayranliginiz var? Baska bir konuda da yorumunuzu gordum birine sigara tavsiye ediyordunuz. Bu hem suç hem de yanlış. Kendi caninizin kiymetini bilin derim. Sigara güzel bir sey degil.

Aslında bu bir hayranlık değil .
Hayran olsam bırakma ya ne olacak filan derim .
Kimin içip kimin içmediğini bilmediğim için yazıyorum , zaten içmeyen üstüne alınmıyor .
Hem ince bir eleştiri hem ince bir lakaytlıkla yazdığıma inanırdım böyle anlaşıldığını hiç düşünmemiştim
.
Dediğim gibi zaten ben çok dertli olacağım birinin sigarası olacak ondan alıp içeceğim :D
Ben hiç paket aldığımı bilmem çok nadirdir içtiğim .

Hatırda kalan mesajlarım olduğunu bilmiyordum :KK15:

Yıllarca denedim bırakamadım 15 yıllık içiciydim, günlük bir paket içiyordum .
Baktım kendim bırakamıyorum doktordan ilaç aldım , bırakalı 2 ay oluyor , çok rahat bıraktım , doktor onayı olmadan kullanma ama . Hadi hayırlı olur umarım kurtulursun .

Arkadaslar sigarayi birakmak istiyorum.pazartesi gunu doktora gidipilac destekli birakmayi planliyorum.sigarayi birakan arkadaslar nasil birakti.deneyimlerinizi merak ettim.
Bi de ben de bipolar var.sigara birakma ilaci stres falan yapiyor.sinirlilik yapiyor diye okudum bir yerlerde.ilactan da cekiniyorum bi yandan :KK43:
10 yıl kullandım ne yazık ki... Çok severek içiyordum ta ki ağbim iğrenç kokuyorsun ben sana bu pisliği bıraktırıcam diyene kadar.ailem Almanya'da yaşıyor o sırada onları ziyarete gitmiştim. Ağbimin yakın arkadaşı bilinen bir elektronik sigara markasının satış müdürüydü orada. Bir baktım ağbim bana 3 set elektronik sigara ve likit getirdi. İlk tepkim " bu ne böyle hayatta içemem bunu ben!" Sonra 4 gün dişimi sıkmam gerektiği söylendi. Ben de öyle yaptım sonuç; 8 ay sonunda elektronik sigarayı da bıraktım,üzerine çocuk doğurdum ve doğum sonrası da hiç Can'ım çekmedi. Hatta bir tiksinti geldi ki hala devam ediyor. 3,5 yıl oldu sigarayı bırakalı bir daha da asla ağzıma koymam inşallah.

Back