Sigarayı bırakmak için savaşanların mekanı

Ben olsam hayat beni sınıyor ya da irademi test ediyor diye düşünürdüm..bilmiyorumkismile Ama mantıklı davranıp davandan vazgeçmediğin için gurur duymalısın kendinle.Seni tebrik ederim.Artık isteklerinin daha azalacağını ve aklına daha uzun aralıklarla geleceğine emin olabilirsin.Yeter ki kararından şüphe duyma.Şüphe duyduğun anda ipleri canavara vermiş oluyorsun.Ve eninde sonunda O kazanıyor savaşı..

ben de....bir taraftan da felaket dişim ağrıyor...sanki içsem uyuşturacak...

ben de....bir taraftan da felaket dişim ağrıyor...sanki içsem uyuşturacak...

çok üzgünüm ben...yapamadım içtim,kavga çıkardım sonra da bi güzel sigara yaktım ama geri başlamak istemiyorum,allahım ben bir bağımlıyım yaa sld canım sakın içme bi b.k olmuyo inana sonu yok bu zıkkımın

malesef aynı hatayı ben de yaptım. çektiğim diş ağrısı yüzünden içtim. ama içerken sanki ilk defa içiyorumuş gibiydim. içime bile çekmedim. zaten daha sonra da acile gittim. doktor diş etlerimin felaket durumda olduğunu söyledi. biliyorum sigardan olduğunu. içince ne oldu. aslında daha iyi oldu... 5 gündür ne kadar özgür ve rahat olduğumu düşündüm. bir kere daha farkına vardım bırakma kararımın ne kadar isabetli bir kara olduğunu. daha enerjiğim artık, pis pis kokumuyorum.ama benim krizlerim akşam tutuyor. akşamları geçirmek daha daha zor. biliyorum birgün biteceğini. ve kızlar şunu farkettim. sigara içmek acayip zaman kaybı. iş yaparken bile şimdi işim daha çabuk bitiyor. zırt pırt sigara molası vermiyorum.
içtiğim sigarayı saymıyorum. 6. gündür sigara içmediğimi düşünerek kendimi kutluyorum.

evet benim krizlerde akşam geliyordu ama dünkü halimden sonra ne kadar aptal olduğumu anladım.phtiyo calm diye bir çay var markanın adını vermicem karabaş otu melisa falan var içinde bebekler gibi uyudum dün:)allen car ı da tavsiye ederim bu işle uğraşmak harika arkadaşlar özgürüz:))

Selam kızlar Herkese Şahane ve dumansız haftalar dilerim.

Nasılsınız bakalım keyifler yerindedir inşallah dicem ama aramızada iki kaçak varmış.?

Sld ve Mari Bende sizler gibi aynı hataya düştüm, bu bende yenilgiye değil hırslanmama sebep oldu sanırım sizdede öyle olmuş. Ne mutlu sizdeki sizde benim gibi mücadelenizi yarım bırakmamışsınız Tebrik Tebrik & Tebrik :)

Diğer kızlar sizler nasılsınız bakalım asayişberkemal mi? :)

bugün 7. günüm. normalde ben 6 günde 20*6=120 sigara içerdim. o nedenle 5. gün içtiğim bir sigarayı saymıyoruım bile. artık gündüzleri hiç problem yaşamıyorum. tuvalet problemi de bitti. ama akşamlar yok mu. yemekten sonra bir geliyor ki anlatamam. şimdilik idare ediyoruz. yaşadığım özgürlükten vazgeçmicem inşallah...

kızlar inşallah yarın bende katılacağım size bana yardım edin bende kurtulayım şu pislikten ne alayım beni rahatlatsın diye ne yiyeyim ne çiğniyeyim

kızlar inşallah yarın bende katılacağım size bana yardım edin bende kurtulayım şu pislikten ne alayım beni rahatlatsın diye ne yiyeyim ne çiğniyeyim

bol bol su iç. ben şu anda artık birşey yiyip içme ihtiyacı bile hissetmiyorum....ama marii nin kullandığı rahatlatan çaylar varmış. ben bugün alacağım. akşam krizleri için. sigarasız yaşam bir harika. bir an önce kurtulman dileğiyle...

biliyorum canım zamanında kendim hiç kullanmadım ama satışını çok yaptım marketlerde ama her markette yok ben bir bakayım bir de karanfil denmişti karanfilde alayım kendime yada karabaşotu çayı hadi hayırlısı

blue karar verdin demek

Senin adına çok ama çoksevindim, başlamak bitirmenin yarısıdır derler, Önce sen kendini beynini hazırla demorolize olduğunda kimse yoksa bile burda yazılanları oku. Ben aktif olduğum sürece sana destek vermeye hazırım, Sen bu hareketinle ne kadar güçlü olduğunu göstereceksin. Ben inanıyorum sende inan.

inşallah bu sefer kurtulacağım bu pislikten inkar etsemde korkuyorum ama başarmalıyım artık yenilgi nereye kadar gidecek daraldıkça layım paket dedikçe yazacağım başınızı baya ağrıtacağım sanırım

Dök içini boşver rahatlarsın :)

Bende 1.ayı bitirmem şerefine dün kendime hediye olarak Trençkot aldım , :))))

güle güle kullan canım

evet kızlar birazdan paketimdeki son sigaramı içip geliyorum aranıza bana sabır dileyin

Teşekkürler Bleu , Nasıl gidiyor ?

Selam Nadirem Ben iyiyim gayet şükürler olsun, Sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…