Doğru söylüyosun nadirem dur bakalım zaten ben bu girdaptan kurtulmadan rahat edemiyeceğim çünkü sigara içmek psikolojimi fena halde yıpratıyor kendimden hoşnut değilim.Bugün de kimseler gelmeseydi içecektim haaa sempatiksalakcinni
Hoşgeldin sld.Ne güzel biriktirmişsin paranı.Ben biriktiremiyorum maalesef.Ama sigaraya para ayırabilmek için her istediği alamıyordum önceden.Ben çalışmıyorum,eşim de sigara içmediğinden ondan sigara parası istemek zoruma gidiyordu.Para sıkıntım yoktu ama alışverişe falan çıktığımda önce sigara paramı ayırırdım kenara.Şimdi öyle bir sıkıntım olmuyor,Cüzdanımdaki parayı kuruşuna kadar harcayabiliyorum ama biriktiremiyorum işte.
Laracığım hadi ama artık bırak sende ya..Öyle "kendimi hazırlayayım " falanla inan ki olmuyor.Karar vereceksin ve karanından vazgeçmeyeceksin.Başka yolu yok.Güzel haberler bekliyorum senden yerimseniben
Yllz nerdesin???
parayı biriktirmekteki tek amacım toplu halde görebilmek sigaraya verdiğim rakamı. o parayiı kendim için birşeylere harcayabilmek sanırım beni daha da motive decektir. ama nedense benim için gün geçtikçe daha da zorlaşıyor gibi. bugün markette bir paketcik alsam içsem sonra devam ederim diye düşünürken yakaldım kendimi...
Doğru söylüyosun nadirem dur bakalım zaten ben bu girdaptan kurtulmadan rahat edemiyeceğim çünkü sigara içmek psikolojimi fena halde yıpratıyor kendimden hoşnut değilim.
Ay sld sakın canım ben bunu yaşadım 2 hafta sonra tekrar başladım ve çamura bulandım sakın bir süre sonra bu istekler bitecekdüşünsene bir ay oldu 3 ay oldu 6 ay oldu diyeceksinyerimseniben
turkbayragicanım sıkkın yaaaaaaaaaaaaaa 2 olduk yenemedik abd yi
Yllz iyiyim canım sağol.Kendimi de gayet iyi hissediyorum.Dudaklarım ve yanaklarım pembeleşti daha ne olsun?hihoyyyt
bugün işyerindeki ilk günüm. nasıl zorlanıyorum anlatamam. sanki ilk günümmüş gibi. sanırım ben başaramayacağım....
Yapma canım ya..Kendini böyle teslim edersen olmaz ki.Aklına şüpheler soktkca ipleri veriyorsun canavarın ellerine.Kendini toparla,mantıklı düşün.Bırakmayı ne kadar çok istediğini,bunun için nelere katlandığını,sigara içerken ki memnuniyetsiz hallerini..Şimdi başlasan bile yine bırakmayı deli gibi isteyeceksin ve keşke diyceksin.Değermiydi dieceksin...Çok istiyorsan bir sigara yak en kötü ihtimalle,değer mi değmez mi kendin karar ver.Ama sakın tekrar başlamak düşüncesini sokma aklına.lmaz:
tekrar başlasam biliyorum ki bir hafta sonra bırakmam gerek diyeceğim. aklıma bu zamana kadar neler kazandığım geliyor. onları düşününce hayır içmeyeceğim diyorum. bir taraftan da türlü senaryolar üretiyorum. gündüz yemekten sonra bir tane içsem, akşam evde hiç içmesem falan filan...ama biliyorum ki böye kısıtlamalar yapılınca insan o saati deli gibi bekliyor. hatta heyecanlanıyor bile...of ben kurtulmak istiyorum bu pislikten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?