Sigarayı bırakmak için savaşanların mekanı

Arkadaşlar Şimdiden Bayramınızı En içten dileklerimle Kutluyorum.

Sewgiler.

benim 9. günüm. herşey gayet iyi. bugün memlekete gidiyorum. zaten orada akrabaların yanında hemen hemen hiçiçmezdim. benim için gayet iyi olacak. benim asıl korkum pazartesiden itibaren başlıyor. işyerinde herkes içiyor. yenilirsem diye çok korkuyorum.
ben cumartesiye kadar yokum. herkese iyi bayramlar...

Yllz iyiyim canım sağol.Kendimi de gayet iyi hissediyorum.Dudaklarım ve yanaklarım pembeleşti daha ne olsun?hihoyyyt

kızlar ben çok kötüyüm ya kuzenim akşam inat yapar gibi dumanı üflüyor üzerime hadi yak diyip durdu nasıl olsa bırakamasın diyince inat için içmedim babaannemin sakinleştiricilerinden içtim ama akşam içmedim diye pişmanım

Her gün giriyorum sizleri okuyup bişey yazmadan çıkıyorum benim yaşadığım bu süreci eminim sizlerde yaşamışsınızdır içmek istemiyorum kendimi fena bağımlı diye görüyorum ama 1 paket içen herkes benim durumumdadır bunuda biliyorum.Ve bırakılabileceğinide biliyorum vaktim saatim gelsin diye bekliyorum beynimin vakti gelsin.Sizleri o kadar taktir ediyorum ki anlatamam inşallah bende burda bir ayımı bir yılımı kutlamak istiyorum.
Blue senin akrabalarda pek bi enteresan canım ya daha öncede benzer şeyler yaşamıştın hatırlıyorum tepki göster bunu sana yapmalarına izin verme sana sıkıntı yaşatıyorsa...........
Hepinize hayırlı bayramlar diliyorum çok öptüm

Kızlar hepinizin bayramını kutluyorum...opuyorumnanaktan
Sanırım bayram nedeniyle kimse uğramamış ya da yazmamış...
Bırakmak isteyip de hala tereddüt eden arkadaşlar; hadi bakalım Ramazan bitti,bayram da bitiyor,hepinizi tekrar sigarayı bırakmaya davet ediyorum.......

Kızlar nerelerdesiniz yahu???
Arada kaçamak falan yapan yok değilmi?aklinialirimsmile Günlerdir kimse yazmamış.Şüphelendim valla..bilmiyorumkismile

Hakketen nadirem nerde bu kızlar sld cumartesiye dönecekti.Blue napıyosun marii naber canım ......

merhabalar;
dün gece 11 gibi döndüm. bavullar, temizlik derken ancak yazabiliyorum.herkesin geçmiş bayramını kutluyorum.bayramın 3 günü gayet rahattım. zaten oralarda eskiden de içmezdim. ama dün akşam canavar yine hortladı. ben akşam krizlerini atlatmada nedense çok zorlanıyorum. bugün 13. günüm. 71,5 liram var. bu parayla cilt bakımı yaptıracağım. bayramdan önce de dişcime gittim. temizleyecek dişlerimi.
benden haberler bu kadar. sizlerde durum nasıl...

Bugün de kimseler gelmeseydi içecektim haaa sempatiksalakcinni
Hoşgeldin sld.Ne güzel biriktirmişsin paranı.Ben biriktiremiyorum maalesef.Ama sigaraya para ayırabilmek için her istediği alamıyordum önceden.Ben çalışmıyorum,eşim de sigara içmediğinden ondan sigara parası istemek zoruma gidiyordu.Para sıkıntım yoktu ama alışverişe falan çıktığımda önce sigara paramı ayırırdım kenara.Şimdi öyle bir sıkıntım olmuyor,Cüzdanımdaki parayı kuruşuna kadar harcayabiliyorum ama biriktiremiyorum işte.
Laracığım hadi ama artık bırak sende ya..Öyle "kendimi hazırlayayım " falanla inan ki olmuyor.Karar vereceksin ve karanından vazgeçmeyeceksin.Başka yolu yok.Güzel haberler bekliyorum senden yerimseniben
Yllz nerdesin???

parayı biriktirmekteki tek amacım toplu halde görebilmek sigaraya verdiğim rakamı. o parayiı kendim için birşeylere harcayabilmek sanırım beni daha da motive decektir. ama nedense benim için gün geçtikçe daha da zorlaşıyor gibi. bugün markette bir paketcik alsam içsem sonra devam ederim diye düşünürken yakaldım kendimi...

Doğru söylüyosun nadirem dur bakalım zaten ben bu girdaptan kurtulmadan rahat edemiyeceğim çünkü sigara içmek psikolojimi fena halde yıpratıyor kendimden hoşnut değilim.

Ay sld sakın canım ben bunu yaşadım 2 hafta sonra tekrar başladım ve çamura bulandım sakın bir süre sonra bu istekler bitecekdüşünsene bir ay oldu 3 ay oldu 6 ay oldu diyeceksinyerimseniben
turkbayragicanım sıkkın yaaaaaaaaaaaaaa 2 olduk yenemedik abd yi

ben sigara konusunda tam bir girdaptayım. içsem bırakmak istiyorum. bırakmaya karar versem bir tsnecik içeyim diyorum. sigara içmek beni gerçekten yıpratıyor. içmemekle yaşadığım özgürlük harika bir duygu. ama yine de istekler bitmiyor. okumuşum, belli yerlere gelmişim ama bu dumanın esiriyim. aslında ne kadar acı...

slm bayanlar bende bu sigara ilettinden kurtulmak isteyenlerdenim ne yaptımsa olmadı 4 yıllık ewliğim ve çocuğum yok doktorum sigaraya bağlıyor bu bıktım tozunu kullanıpta etkisini gören var mı bende yarından itibaren başlayacağım bırakmaya irademle yenmeye çalışacağım olmadıysa eğer destek ürünlere başlayacağım haydi hayırlısı gelişmeleri yazarım

Günaydın kızlar

iyi haftalar diliyorum hepinize.

Ben gayet iyiyim arkadaşlar bayramda benide birazcık zorladı özellikle arkadaş toplantılarında ama yenilmedi canavara.

Dilbestem ben kullanmadım onu, hiç bi fikrim yok. daha doğrusu hiç bi destek almadım iradem dışında.

Yllz iyiyim canım sağol.Kendimi de gayet iyi hissediyorum.Dudaklarım ve yanaklarım pembeleşti daha ne olsun?hihoyyyt

Aman maşallah.

Takvimmi yapsak acaba kaç gündür kullanıyoruz takip etmek için ????

bugün işyerindeki ilk günüm. nasıl zorlanıyorum anlatamam. sanki ilk günümmüş gibi. sanırım ben başaramayacağım....

bugün işyerindeki ilk günüm. nasıl zorlanıyorum anlatamam. sanki ilk günümmüş gibi. sanırım ben başaramayacağım....

Yapma canım ya..Kendini böyle teslim edersen olmaz ki.Aklına şüpheler soktkca ipleri veriyorsun canavarın ellerine.Kendini toparla,mantıklı düşün.Bırakmayı ne kadar çok istediğini,bunun için nelere katlandığını,sigara içerken ki memnuniyetsiz hallerini..Şimdi başlasan bile yine bırakmayı deli gibi isteyeceksin ve keşke diyceksin.Değermiydi dieceksin...Çok istiyorsan bir sigara yak en kötü ihtimalle,değer mi değmez mi kendin karar ver.Ama sakın tekrar başlamak düşüncesini sokma aklına.lmaz:

tekrar başlasam biliyorum ki bir hafta sonra bırakmam gerek diyeceğim. aklıma bu zamana kadar neler kazandığım geliyor. onları düşününce hayır içmeyeceğim diyorum. bir taraftan da türlü senaryolar üretiyorum. gündüz yemekten sonra bir tane içsem, akşam evde hiç içmesem falan filan...ama biliyorum ki böye kısıtlamalar yapılınca insan o saati deli gibi bekliyor. hatta heyecanlanıyor bile...of ben kurtulmak istiyorum bu pislikten...

Kafanda türettiğin senaryoların kandırmaca olduğunun farkındasın işte,ne güzel.Madem kurtulmak istiyorsun o zaman sabret,içindeki canavara fırsat verme.Derin derin nefes al "sakinim,sakinim,çok rahatım,huzurluyum.."de telaş yapma,bırak zaman aksın gitsin,içmek istemiyorum demek bile tehlikeli,çünkü sigarayı hatırlatıyor.1,5 aydır bir kere bile krize girip ağlamadıysam sebebi bu.Ki ben sıkıntıya hiç gelemeyen biriyim.Acı çekeceğime gider bi sigara yakarım.Yani yakardım.O yüzden onlarca kez başarısız oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…