benim aklıma bu geldi:
[video=youtube;MqN7fK_drXA]https://www.youtube.com/watch?v=MqN7fK_drXA[/video]
iyi de amaç zaten ağıza sigara girmemesi için yapmamış mı ?
e o pipet kraker girdiği yerde sigara hayli girer :s
Aynen yaa. Yanında bi de türk kahvesi olursa bayılıyorum gerçekten. İnanılmaz keyifli oluyoo değilde şu yemek sonrası keyfi yok mu ahhhh ne tatlı oluyo o sigara varyaaaa
Ben de hiç bırakabilecek gibi değilim malesef:44:insanın önce kafada bitirmesi gerekiyo tabi
ama bırakma düşüncesi bile sinirlendiriyo beni yaa napıcam hiç bilmiyorum
en ağır sigaraları içiyorum banamısın demiyo
Aynen yaa. Yanında bi de türk kahvesi olursa bayılıyorum gerçekten. İnanılmaz keyifli oluyo
Ben de hiç bırakabilecek gibi değilim malesef:44:
Ben nişanlıyken eşim çok uğraştı bırakayım diye. Fakat şimdi kabullendi. Karışmıyo artık. Ben hamileyim ama bırakamıyorum maalesef. Sen de hamilemisin?bekarken babam görmesin, yok annem kızmasın diye daha az içiyodum ama artık evlenince herşey daha serbest oldu ne yazıkki
kafasına kafes takan adamın mantığını mı sorgulayacağız
neyse ama normal sigara girmez, slim sigara belki... :)
Ben nişanlıyken eşim çok uğraştı bırakayım diye. Fakat şimdi kabullendi. Karışmıyo artık. Ben hamileyim ama bırakamıyorum maalesef. Sen de hamilemisin?Günde kaç tane içiyosun?
yapma ne olur, ben de bırakamadım hiç bi şekilde, hep hamile kalınca içmem der cevaplardım bırakmamı isteyenlere...
ve bir gün hamile olduğumda bunu bebeğime yapamazdım,
sonuçta (içememek işgence gibi bile olsa) elimdeydi içmemek/içirmemek...
madem elimde ise nasıl yapardım bunu bebeğime, verdiğim zarar vicdanımı yıllarca rahatsız edecek duracak,
bebeğim "ömrümde sigara içmedim" cümlesini kuramayacaktı ve bu kuramayışını ben alacaktım elinden,
hepsinden önemlisi o minik kalbi karnımda benim yüzümden zarar görecek belkide öksürüp duracaktı karnımda, vebenzeri....
çok zor oldu tahmin edemezsiniz.. ama bıraktım,
ağladım,ama içmedim bebeğim içmesin diye sade ve sadece....
Anladım canım. Ama böyle üzülüp ağlamak da zararlı bebek için. Ben de iki arada bi derede kaldım.
Acilen birakicak yontem lazim diye okudum ama cay kahve sigara sohbete girmis:)) icmemem lazimmmm benim yaa.
öncelikle Rabbim göstermesin,,
ennn sevdiğim biri bile ölse , geri getirebilirmiyim ? , hayır ,,
acıların en büyüğünü çeke çeke tutup dokunabiliyormuyum? , hayır..
tamam işte, de, farzedeyimki sigara da öldü.... diye düşün...
Zaten ben birakmistim.
Ama tedavi icin oglumdan ayri kaliyorum 3 haftadir gormedim. Oda cok ozledi annem ve esim cok ilgileniyor ama aklim onda. Aramizda 3bin km var((...
Bi anda elimde sigara buldum. 2 haftadir iciyorum engel olamadim kendime.
oyyy kıyamam :'(
özel değil ise tedavi nedir sorabilir miyim ?
Rabbim şifa versin...
anlarım halinden, ben de emziriyorum diye uzun süre tedavimi ertelemiştim, sigara da içemiyordum hepten çıldıracak günler geçirdim...
Rabbim bir an önce yavruna ennn mis kokuNla sağlığınla kavuştursun..evlattan ayrı kalmak hiç birşeye benzemez. ana kuzusu olsanda anadan bile ayrı durabiliyorsun da , evlattan duramıyorsun...
evladın için alma eline ondan uzağım dye dertlenirken yine onun için içme .... biliyorum zor ama imkansız asla değil, öyle olsaydı ben ne anlar atlattım bir bilsen , ozaman ben alırdım inan bana...
Ayy hemn sevgilime solicem denesin cok istiyorum birakmasini(
___dega___
Rahim agzi kanseri.
Kendi kendine ureyen hucreler var ve rahime zarar vermesini engelliyoruz.
Kucuk oglum yanimda ama buyugu okuladan izin alamadi. Daha 7 yasinda Son haftam insallah gidicem:))
Sigara bagisiklik sistemini cokertiyo icmemem lazim ama stres daha cok zarar veriyor. En azindan yarim icip stresi atiyorum.:)
Mantikli degil tabi ama en azindan stresten daha az zarar verir gibi geliyor.
o tiksinme yöntemini diyorsan yukarılarda da söylemiştik, hiiç işe yaramaz, istediğin kadar tiksin geçince bidaha içiyorsun.
oan o kötü hali yaşamışlığınla kalıyorsun...
kim ne derse desin tek ve tek yöntem "karar" ,
sonra (anneler için) anne yüreği...
Rabbim bu üç aylarda acilen şifa versin şafi ismi ile...
ol demesi yeter çok iste bir yandan Rabbinden...
evet ben de hamileyken bunu söylerdim sitres daha çok zarar veriyor bebeğime, kriz falan olurdu sigara için...
ama inan bana avuntu o düşüncelerimiz sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?