ben denedim ve gerçekten bırakmak isteyenler için iyi bi çözüm bence :18: bi video var youtube'de sigarayı bırakmada kesin çözüm veya aybakaner yazdığında çıkıcaktır kısaca anlatmak istediği şu sigrayı bırakmayı gerçekten beyninizde bitirebildiyseniz olay pratiğe kalıyo oda nasıl oluyo sigarayı hiç ara vermeden çekin bırakın çekin bırakın ama ara vermeden hızlıca içinize çekip bırakıyosunuz videoda gösteriyo zaten bende denedim boğazınız yanıyo mideniz bulanıyo ben gündebi paket içen bi insanım bnmde midemi bulandırdı ilk denediğimde altı saat falan hiç canım isdtemedi sigayaı çünkü tiksindirdi tekrar canınız isteyince aynı şeyi tekrarlıyosunuz ve tekrar mideniz bulanıyo boğazınız yanıyo ve içmediğiniz süre biraz daha uzuyo eğer gerçekten bırakmak istiyosanız denemelisiniz buda videonun linki herkese sağlıklı hayat dileği ile :))) https://www.youtube.com/watch?v=Z6S-LDN5cgA
o değilde şu yemek sonrası keyfi yok mu ahhhh ne tatlı oluyo o sigara varyaaaa
deme öyle demeee
insanın önce kafada bitirmesi gerekiyo tabi
ama bırakma düşüncesi bile sinirlendiriyo beni yaa napıcam hiç bilmiyorum
en ağır sigaraları içiyorum banamısın demiyo
sen öyle deyince kötü oldum canım çekti ...
ben hala acısını çekiyorum, hatta yenilerde kritik bir zaman atlattım az daha tekrar başlıyordum ,
ama elime alsamda içemiyordum hem içmek isteği ile ağlayıp hem bir türlü yakamıyordum ,,,
yakmadım, Allah yaktırmasın inşaallah... Rabbim sana da herkese de nasip etsin kurtulmayı...
o an şöyle yakardım : "Yarabbi" dedim ağlayarak, "ben,, hazır mis kokarken pis kokmak istemiyorum , yardım et..."
.
senin adına çok sevindim bırakmışsın galiba ne güzel
aaaaaaahh ahhhh bi bebişim olsada bende ona sığınıp bıraksam ne güzel oluuuuurr
öyle tavsiye etmem hamile olmadan bırak. çünkü bıraktığın zaman çoook uzun süre acısını bedenin yaşıyor, stres kasılma hertürlü fiili eylem oluyor e bebek varken o vucut ne hale geliyor bebeğe neler yansıyor hesap etsigaranın o zorlu dönemini bebeğine de yaşatmış oluyorsun
o kadar mantıklı konuşuyosunki bırakmadığım daha doğrusu bırakamadığım için daha da kızıyorum şuan kendime
Rabbim sana da nasip etsin, beni de tekrar başlamaktan korusun...
mis kokmaya başlamışken pis kokturmasın Rabbim.
çok zorluk çektim ,
şöyle örnek vereyim,
belki abartı derler ama,,,aynen bir sevgiliden ayrılmışsın hayat zindan olmuş ve nerede el ele sevgili görsen kahrolmuşsun gibi bir ayrılık yaşadım ,
ama elimi sürmedim,
dedim ki kendime , sevgilisi/sevdiği ölen kişi , (tabiri caiz ise) eşek gibi acısını çekiyor ama geri de getiremiyor ya,
bu da farzet ölüm gibi ,,,, acısı var ama kendisi yok,... buna benzer...
.
amiiiiiiiiinnn inşallah bi daha başlamassın içmeye. bende inşallah en yakın zamanda bırakırım
çok güzel bir örnek verdin yaa tebrik ediyorum seniaynen bende sanki sevgiilimmiş gibi bağlıyım bu pisliğe. bide senin metotla deniyim bakalım.
gerçi bu başımdaki salak patron sağolsun hergün dahada bağlatıyo beni ama offf
Bi deneyeyim bakalim be dua ederim sana birakirsam bilemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?