How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

sigarayı bırakmak için iyi bi çözüm :)

kupkek

Alırım bi dal.
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2013
1.794
1.793
208
ben denedim ve gerçekten bırakmak isteyenler için iyi bi çözüm bence :18: bi video var youtube'de sigarayı bırakmada kesin çözüm veya aybakaner yazdığında çıkıcaktır kısaca anlatmak istediği şu sigrayı bırakmayı gerçekten beyninizde bitirebildiyseniz olay pratiğe kalıyo oda nasıl oluyo sigarayı hiç ara vermeden çekin bırakın çekin bırakın ama ara vermeden hızlıca içinize çekip bırakıyosunuz videoda gösteriyo zaten bende denedim boğazınız yanıyo mideniz bulanıyo ben gündebi paket içen bi insanım bnmde midemi bulandırdı ilk denediğimde altı saat falan hiç canım isdtemedi sigayaı çünkü tiksindirdi tekrar canınız isteyince aynı şeyi tekrarlıyosunuz ve tekrar mideniz bulanıyo boğazınız yanıyo ve içmediğiniz süre biraz daha uzuyo eğer gerçekten bırakmak istiyosanız denemelisiniz buda videonun linki herkese sağlıklı hayat dileği ile :))) https://www.youtube.com/watch?v=Z6S-LDN5cgA

ben denedim ve gerçekten bırakmak isteyenler için iyi bi çözüm bence :18: bi video var youtube'de sigarayı bırakmada kesin çözüm veya aybakaner yazdığında çıkıcaktır kısaca anlatmak istediği şu sigrayı bırakmayı gerçekten beyninizde bitirebildiyseniz olay pratiğe kalıyo oda nasıl oluyo sigarayı hiç ara vermeden çekin bırakın çekin bırakın ama ara vermeden hızlıca içinize çekip bırakıyosunuz videoda gösteriyo zaten bende denedim boğazınız yanıyo mideniz bulanıyo ben gündebi paket içen bi insanım bnmde midemi bulandırdı ilk denediğimde altı saat falan hiç canım isdtemedi sigayaı çünkü tiksindirdi tekrar canınız isteyince aynı şeyi tekrarlıyosunuz ve tekrar mideniz bulanıyo boğazınız yanıyo ve içmediğiniz süre biraz daha uzuyo eğer gerçekten bırakmak istiyosanız denemelisiniz buda videonun linki herkese sağlıklı hayat dileği ile :))) https://www.youtube.com/watch?v=Z6S-LDN5cgA

okuyunca gülüsedim neden mi, yıllar önceydi, (bırakın net i , bilgisayarlar bile yeni yeni çoğalıyordu) bunu kendim düşünmüş yapmıştım hemde midem bulandıkça ard arda devam ettim,öylesine iğrendim midem bulandı hatta baygınlık derecesinde uzandım.. ama kaaç yıl daha bırakamadım aslı astarı yok böyle yapmakla..
en sonunda hamile kalınca bebeğim için bıraktım :49:

Ben youtube giremiyorum ki izleyim sizler nasil izliyodunuz
Yalniz cok igrenc bisey olur heralde sanki basiniz agrirken yapsrsaniz 100 kat daha etkili olur gibime geliyor:sly:

insanın önce kafada bitirmesi gerekiyo tabi :43:
ama bırakma düşüncesi bile sinirlendiriyo beni yaa napıcam hiç bilmiyorum
en ağır sigaraları içiyorum banamısın demiyo :50:

sen öyle deyince kötü oldum canım çekti ...
ben hala acısını çekiyorum, hatta yenilerde kritik bir zaman atlattım az daha tekrar başlıyordum ,
ama elime alsamda içemiyordum hem içmek isteği ile ağlayıp hem bir türlü yakamıyordum ,,,
yakmadım, Allah yaktırmasın inşaallah... Rabbim sana da herkese de nasip etsin kurtulmayı... :5:

o an şöyle yakardım : "Yarabbi" dedim ağlayarak, "ben,, hazır mis kokarken pis kokmak istemiyorum , yardım et...":14:

.

Son düzenleme:
sen öyle deyince kötü oldum canım çekti ...
ben hala acısını çekiyorum, hatta yenilerde kritik bir zaman atlattım az daha tekrar başlıyordum ,
ama elime alsamda içemiyordum hem içmek isteği ile ağlayıp hem bir türlü yakamıyordum ,,,
yakmadım, Allah yaktırmasın inşaallah... Rabbim sana da herkese de nasip etsin kurtulmayı... :5:

o an şöyle yakardım : "Yarabbi" dedim ağlayarak, "ben,, hazır mis kokarken pis kokmak istemiyorum , yardım et...":14:

.

senin adına çok sevindim bırakmışsın galiba ne güzel :46:
aaaaaaahh ahhhh bi bebişim olsada bende ona sığınıp bıraksam ne güzel oluuuuurr :1:

senin adına çok sevindim bırakmışsın galiba ne güzel :46:
aaaaaaahh ahhhh bi bebişim olsada bende ona sığınıp bıraksam ne güzel oluuuuurr :1:

öyle tavsiye etmem hamile olmadan bırak. çünkü bıraktığın zaman çoook uzun süre acısını bedenin yaşıyor, stres kasılma hertürlü fiili eylem oluyor e bebek varken o vucut ne hale geliyor bebeğe neler yansıyor hesap et :( sigaranın o zorlu dönemini bebeğine de yaşatmış oluyorsun

öyle tavsiye etmem hamile olmadan bırak. çünkü bıraktığın zaman çoook uzun süre acısını bedenin yaşıyor, stres kasılma hertürlü fiili eylem oluyor e bebek varken o vucut ne hale geliyor bebeğe neler yansıyor hesap et :( sigaranın o zorlu dönemini bebeğine de yaşatmış oluyorsun

o kadar mantıklı konuşuyosunki bırakmadığım daha doğrusu bırakamadığım için daha da kızıyorum şuan kendime :14:

o kadar mantıklı konuşuyosunki bırakmadığım daha doğrusu bırakamadığım için daha da kızıyorum şuan kendime :14:

Rabbim sana da nasip etsin, beni de tekrar başlamaktan korusun...
mis kokmaya başlamışken pis kokturmasın Rabbim.

çok zorluk çektim ,
şöyle örnek vereyim,
belki abartı derler ama,,,aynen bir sevgiliden ayrılmışsın hayat zindan olmuş ve nerede el ele sevgili görsen kahrolmuşsun gibi bir ayrılık yaşadım ,
ama elimi sürmedim,
dedim ki kendime , sevgilisi/sevdiği ölen kişi , (tabiri caiz ise) eşek gibi acısını çekiyor ama geri de getiremiyor ya,
bu da farzet ölüm gibi ,,,, acısı var ama kendisi yok,... buna benzer...

.

Son düzenleme:
Rabbim sana da nasip etsin, beni de tekrar başlamaktan korusun...
mis kokmaya başlamışken pis kokturmasın Rabbim.

çok zorluk çektim ,
şöyle örnek vereyim,
belki abartı derler ama,,,aynen bir sevgiliden ayrılmışsın hayat zindan olmuş ve nerede el ele sevgili görsen kahrolmuşsun gibi bir ayrılık yaşadım ,
ama elimi sürmedim,
dedim ki kendime , sevgilisi/sevdiği ölen kişi , (tabiri caiz ise) eşek gibi acısını çekiyor ama geri de getiremiyor ya,
bu da farzet ölüm gibi ,,,, acısı var ama kendisi yok,... buna benzer...

.

amiiiiiiiiinnn inşallah bi daha başlamassın içmeye. bende inşallah en yakın zamanda bırakırım :14:
çok güzel bir örnek verdin yaa tebrik ediyorum seni :46: aynen bende sanki sevgiilimmiş gibi bağlıyım bu pisliğe. bide senin metotla deniyim bakalım.
gerçi bu başımdaki salak patron sağolsun hergün dahada bağlatıyo beni ama offf :43:

amiiiiiiiiinnn inşallah bi daha başlamassın içmeye. bende inşallah en yakın zamanda bırakırım :14:
çok güzel bir örnek verdin yaa tebrik ediyorum seni :46: aynen bende sanki sevgiilimmiş gibi bağlıyım bu pisliğe. bide senin metotla deniyim bakalım.
gerçi bu başımdaki salak patron sağolsun hergün dahada bağlatıyo beni ama offf :43:

teşekkür ederim....

şunu unutma ki herkesin mutlaka (sigaraya bağlanmasına yetecek kadar) derdi sıkıntısı vesir vardır.
bu seni / bilinçaltını sakın avutmasın ....
Rabbim yar yardımcımız olsun...

Bırakmak için tek neden biliyorum o da korku.15 senedir içtiğim sigarayı bir gecede bırsktım valla.korkudan .boğazımda kuruma,yutkunma güçlüğü ve acı vardı.googledan bir baktım kesin kanser oldum dedim.sonuçta kanser değil reflü çıktı ama bu sayede sigara belasından kurtuldum.hatta paketimde son 4 tane kalmıştı.atmadım paketi.ortada duruyor.elimi bile sürmüyorum.darısı kurtulmak isteyenlerin başına.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back