Merhabalaaar kızlar
3 gün önce işten ayrıldım bütün kış evde olucam gibi, ben de kendimce dedim ki evde spor yapmaya geri döneyim baya boşladım kendimi şöyle güzel bi diyet yapayım dedim. 2 gündür spor yapmaya çalışıyorum cardio tarzı ama OLMUYO! Neden? Sigaradan. Eskiden yaptığım hareketleri şimdi yapmaya kalktığımda kalp çarpıntısı, baş dönmesi ve mide bulantısıyla karşılaşıyorum! 22 yaşındayım yaklaşık 7 yıldır sigara içiyorum önceden pek bi etkisi olmuyodu açıkçası ama son 2 gündür bu olaylar eşliğinde sigarayı bırakmaya karar verdim. 22 yaşında bi insanın kalp çarpıntısı yaşaması olur şey değil çünkü şu an benim ordan oraya zıplıyo olabilmem gerekiyodu. :26:
Benim için çok zor olacak biliyorum çünkü ben sigara içmenin zevkini derinden yaşayan insanlardan biriydim ve mutluluğumda, üzüntümde mutlaka elimde bi sigara olurdu. Bu yüzden biraz eksiklik yaşıcam gibi ama başarıcam. inanıyorum. Bırakmak zorundayım yoksa sağlığımdan olucam bunun bilincine vardım artık.
Şu an son 2 tane sigara kaldı pakette, bi tane de hiç açılmamış paketim var. Son 2 sigaramı da içip yarın sigarasız yeni bi güne başlicam ve öteki paketi de açmıcam. Çekmeceye koyucam ve canım çektiğinde "istesem bi tane yakar içerim şu an ama içmicem istemiyorum çünkü" dicem kendime.bu daha çok telkin eder sanırım beni.
Burda bi günlük tutucam ve bana destek olmanızı rica ediyorum. Hatta bırakmaya çalışanlar varsa birbirimize destek olalım lütfen.. :2: