Sigarayı Bırakma Günlüğüm

Ben de bırakmadım ama azaltıım, günde 6-7 tane içiyorum artık... Bırakamazsam bu ilacı deneyeceğim.

Canım ben birgün on tane içtikten sonra kendime dedim napıyosun bi kendine gel diye. Ve sonra 5 dün 4 tane içtim. Bugün daha 1. Gündüz iyiyim de geceleri çok zor geliyo. Elim ağzım arıyo. Ama geçecek biliyorum bu sadece alışkanlık

Ben de bırakmadım ama azaltıım, günde 6-7 tane içiyorum artık... Bırakamazsam bu ilacı deneyeceğim.
Keşke bıraksan. Azaltılıyo sonra yine artıyo ve farketmiyosun bile. Çevremdekiler söylemese günde 2 pakete çıkardığımın farkına varmayacaktım

Keşke bıraksan. Azaltılıyo sonra yine artıyo ve farketmiyosun bile. Çevremdekiler söylemese günde 2 pakete çıkardığımın farkına varmayacaktım
Aynı ben de böyleydim son zamanlarda birini söndürüp diğerini yakıyodum. Peşpeşe 5-6 dal içmeden zaten bir öğünüm geçmiyodu. Yok yok komple zarar. Komple bıraktın bıraktın yoksa sıkıntı.

15 ocak 11.gün sabah

Bir saat kadar önce bişeyler yeyip içtim ilacı. Daha yeni yeni bulantı başladı. Yine attı beni yatağa. Haricinde bir sıkıntısı yok. Sigara içmemeye devam. Bugün 6.gün sigarasız

Daha ilaca başlayalı 11 gün olmuş. Ben bırakalı ise 6.gün bugün. Şaşkınım ama zaman çok yavaş akıyor sigarasız. Canım kesinlikle çekmiyor bu arada. Alakam yok sigarayla zihnen. 30 günü tamamlamaya daha coook var gibi geliyor. Niye böyle

Şu lanet sigaradan kurtuluruz insallah. Ben bugün 2 dal sigara içtim nedense içimden sigarayı bırakma aşkı sardı... İçmiyorum ama sinir stres ve agresiflik var bende

Siz bu ilacı bitirince zaten sigarayı büyük olsalıkla bırakacaksınız çünkü çevremde öyle oldu umarım size de öyle olur sigara kullanmıyorum ama merakla takip ediyorum topiği

Siz bu ilacı bitirince zaten sigarayı büyük olsalıkla bırakacaksınız çünkü çevremde öyle oldu umarım size de öyle olur sigara kullanmıyorum ama merakla takip ediyorum topiği
Çok teşekkür ederim evet bıraktım sigarayı. Daha 2.haftadayım ama kokusu bile tiksindiriyor dışarıda duyduğumda. Bir insanı sigara içerken gördüğümde o küllükte beklemiş pis duman ve nemli is kokusu geliyor burnuma. İleride tekrar başlamamak için devam ediyorum ilaca. Yarın bir hafta olacak içmeyi bırakalı

Şu lanet sigaradan kurtuluruz insallah. Ben bugün 2 dal sigara içtim nedense içimden sigarayı bırakma aşkı sardı... İçmiyorum ama sinir stres ve agresiflik var bende
Çok güzel haber Daim olsun umarım komple kesersiniz içmeyi

Ben eniştemden yanlış hatırlamıyorsam kutuyu tam bitirmeden bıraktığını duymuştum son bikaç adet kalmıştı demişti tebrik ediyorum sizi de biz bu hapın adını çok önce duymuştuk o ara devlet henüz karşılamıyordu o zamanlarda eczanede 200 küsür tl idi bu bahsettiğim 5 sene rahat geçmiştir üstünden eşim bırakmak istemedi ve almamıştı

İştahın da açılır kardeşim bi 8 9 ay bıraktı kendi başına sürekli yiyordu baya kilo almıştı yeniden başladı sigaraya sigara bırakma polikliniğine bi git istersen sen de

Merhaba. Ben sigarayı bıraktım bugün 132 gün oldu. Ben ilaç veya herhangi bir şey kullanmadım internetten allen carr videosu izledim aynı gün olmasada sık sık izleyip kendimi motive ettim bir hafta içinde tamamen bıraktım.

Ben de izledim.bana faydasi olmadi ☹

Benim de bundan 1,5 yıl önce 2 yıl kadar sigarayı takviyesiz ilaçsız bıraktıgım olmuştu. Sonra bir şeyler tetikledi beni ve yanımda içildiğinde etkilenir oldum. Kişinin partneri bu konuda çok etken. O yüzden şimdi birlikte kullanıyoruz ilacı. O da ben de aynı anda bırakmış olucaz aşağı yukarı. O hala günde 3-5 dal içiyor cünkü o 15 yıllık içici bense bölük börçük 4-5 yıllık içiciyim toplamda. Uzun süre içicilerin de tiksinmesi kolay olmuyor. Bir de daha önce desteksiz bırakanlar sigaraya bir daha başladıgında (ben gibi) bırakmak daha da zorlaşıyor. Ben kendimle irademle çatışmamak için tembellik edip ilaç aldım cünkü en fazla 2-3 gün bırakabiliyordum bundan bir ay önce. Denedim olmadı sizi de tebrik ederim. Bir daha elinizi sürmezsiniz umarım

İştahın da açılır kardeşim bi 8 9 ay bıraktı kendi başına sürekli yiyordu baya kilo almıştı yeniden başladı sigaraya sigara bırakma polikliniğine bi git istersen sen de
Haklısın.. Yoğurt yiyorum kesiyor

16 ocak 2021 cumartesi

Tek öğünlük ilacımı içtim bu akşam. Sabah ilacını almadım. Günde bir kere mide bulantısı yeterli bana daha fazlası artık tüm günümü iptal edeceği için hiç cesaret edemiyorum. ilk günler yoktu böyle bulantı ya çok üzülüyorum böyle olmasına. sigarayı bırakalı bir hafta oldu, darısı tüm isteyenlerin başına rüyalarım artık gaibten haber verme moduna geçmiş bulunuyor. Shakira kemerlerimi bağlayıp başlıyorum uyumaya rüya tabirlerini okumayı bıraktım cünkü ben de artık bir rüya yorumcusuyum bugünlük bu kadar, gündüz görüşürüz. 15.gün dolunca spora başlamayı düşünüyorum bu arada son 15 günlük süreci sporla atlatmak istiyorum. Yapabilirsem onu da buraya gün gün yazarım. Ben bir challange programı üzerinden rutin yapıyorum ve çok memnun kalmıştım. Şimdi yine aynısını kaldıgım yerden devam ettirmek niyetim. Anlatırım

Ben sinirli oluyorum. Mesleğim de sinir olmama ayrı bi sebep bu sabah mesela pazar sabahı ne güzel uyandım müzik eşliğinde kahvaltı hazirliyordum bi telefon geldi yine bi sinir olacağım durum. Sigara içiyorum yatıştırıcı gibi. İcmesem sinirli olurum tüm gün..

Bunun için şurup versiyonda antidepresan iyi gelicektir sigara yerine. Pro**c reçetesiz mesela herkes içebiliyor.

17 Ocak 2021 / Pazar

bugün sabah ilacını aldım. sıkı bir kahvaltı sonrası bile kulaklarımı uğuldatan bir mide bulantısı yaşıyorum hala. şuan bi öğrencimle online dersim var. şu ilaç bi bitsin de kurtulayım komple. reglyeni bitmesine rağmen lekelenme de yaşadım bu arada. hayatımda bir ilk. hormonal durumları da bozuyo olabilir. hepsi iyileşir ya şu sigaradan kurtulalım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…