- 1 Ocak 2017
- 1.918
- 3.264
- 133
Canım ben birgün on tane içtikten sonra kendime dedim napıyosun bi kendine gel diye. Ve sonra 5 dün 4 tane içtim. Bugün daha 1. Gündüz iyiyim de geceleri çok zor geliyo. Elim ağzım arıyo. Ama geçecek biliyorum bu sadece alışkanlık15 ocak 2021 / cuma 11.gün
henüz hala ilacı içmedim. bir şeyler atıştırdım ama asıl kahvaltıyı bir saat sonra yapıcam. sabah ilacını da öğlen içmiş olucam böylece. akşam geç saatlerde de akşam ilacını içerim. bu son denemem olucak ilacı 2'li içme konusunda. dün gece o bulantı neydi öylemahfoldum hemen uykuya verdim kendimi, uykuya geçince de ayrı sorun ahshsh cemal can ölüyordu rüyamda.. görmediğim bir rüya kalmadı bu evrende
Keşke bıraksan. Azaltılıyo sonra yine artıyo ve farketmiyosun bile. Çevremdekiler söylemese günde 2 pakete çıkardığımın farkına varmayacaktımBen de bırakmadım ama azaltıım, günde 6-7 tane içiyorum artık... Bırakamazsam bu ilacı deneyeceğim.
Aynı ben de böyleydim son zamanlardaKeşke bıraksan. Azaltılıyo sonra yine artıyo ve farketmiyosun bile. Çevremdekiler söylemese günde 2 pakete çıkardığımın farkına varmayacaktım
Siz bu ilacı bitirince zaten sigarayı büyük olsalıkla bırakacaksınız çünkü çevremde öyle oldu umarım size de öyle olur sigara kullanmıyorum ama merakla takip ediyorum topiğiMükemmelllçok sevinirim tabi eşlik et. Bu arada kaçlık bant alıyorsun? Ben de bu 30 günlük ilaç bittikten sonra eczacıya danışıp uygunsa bir müddet de bant kullanmayı ve sigaraya geri dönüş yollarını böylece tamamen kapamayı düşünüyorum
Çok teşekkür ederim evet bıraktım sigarayı. Daha 2.haftadayım ama kokusu bile tiksindiriyor dışarıda duyduğumda. Bir insanı sigara içerken gördüğümde o küllükte beklemiş pis duman ve nemli is kokusu geliyor burnuma. İleride tekrar başlamamak için devam ediyorum ilaca. Yarın bir hafta olacak içmeyi bırakalıSiz bu ilacı bitirince zaten sigarayı büyük olsalıkla bırakacaksınız çünkü çevremde öyle oldu umarım size de öyle olur sigara kullanmıyorum ama merakla takip ediyorum topiği
Çok güzel haberŞu lanet sigaradan kurtuluruz insallah. Ben bugün 2 dal sigara içtim nedense içimden sigarayı bırakma aşkı sardı... İçmiyorum ama sinir stres ve agresiflik var bende
Ben eniştemden yanlış hatırlamıyorsam kutuyu tam bitirmeden bıraktığını duymuştum son bikaç adet kalmıştı demişti tebrik ediyorum sizi de biz bu hapın adını çok önce duymuştuk o ara devlet henüz karşılamıyordu o zamanlarda eczanede 200 küsür tl idi bu bahsettiğim 5 sene rahat geçmiştir üstünden eşim bırakmak istemedi ve almamıştıÇok teşekkür ederim evet bıraktım sigarayı. Daha 2.haftadayım ama kokusu bile tiksindiriyor dışarıda duyduğumda. Bir insanı sigara içerken gördüğümde o küllükte beklemiş pis duman ve nemli is kokusu geliyor burnuma. İleride tekrar başlamamak için devam ediyorum ilaca. Yarın bir hafta olacak içmeyi bırakalı
İştahın da açılır kardeşim bi 8 9 ay bıraktı kendi başına sürekli yiyordu baya kilo almıştı yeniden başladı sigaraya sigara bırakma polikliniğine bi git istersen sen deŞu lanet sigaradan kurtuluruz insallah. Ben bugün 2 dal sigara içtim nedense içimden sigarayı bırakma aşkı sardı... İçmiyorum ama sinir stres ve agresiflik var bende
Ben de izledim.bana faydasi olmadi ☹Merhaba. Ben sigarayı bıraktım bugün 132 gün oldu. Ben ilaç veya herhangi bir şey kullanmadım internetten allen carr videosu izledim aynı gün olmasada sık sık izleyip kendimi motive ettim bir hafta içinde tamamen bıraktım.
Benim de bundan 1,5 yıl önce 2 yıl kadar sigarayı takviyesiz ilaçsız bıraktıgım olmuştu. Sonra bir şeyler tetikledi beni ve yanımda içildiğinde etkilenir oldum. Kişinin partneri bu konuda çok etken. O yüzden şimdi birlikte kullanıyoruz ilacı. O da ben de aynı anda bırakmış olucaz aşağı yukarı. O hala günde 3-5 dal içiyor cünkü o 15 yıllık içici bense bölük börçük 4-5 yıllık içiciyim toplamda. Uzun süre içicilerin de tiksinmesi kolay olmuyor. Bir de daha önce desteksiz bırakanlar sigaraya bir daha başladıgında (ben gibi) bırakmak daha da zorlaşıyor. Ben kendimle irademle çatışmamak için tembellik edip ilaç aldım cünkü en fazla 2-3 gün bırakabiliyordum bundan bir ay önce. Denedim olmadıMerhaba. Ben sigarayı bıraktım bugün 132 gün oldu. Ben ilaç veya herhangi bir şey kullanmadım internetten allen carr videosu izledim aynı gün olmasada sık sık izleyip kendimi motive ettim bir hafta içinde tamamen bıraktım.
Haklısın.. Yoğurt yiyorum kesiyorİştahın da açılır kardeşim bi 8 9 ay bıraktı kendi başına sürekli yiyordu baya kilo almıştı yeniden başladı sigaraya sigara bırakma polikliniğine bi git istersen sen de
Ben sinirli oluyorum. Mesleğim de sinir olmama ayrı bi sebep bu sabah mesela pazar sabahı ne güzel uyandım müzik eşliğinde kahvaltı hazirliyordum bi telefon geldi yine bi sinir olacağım durum. Sigara içiyorum yatıştırıcı gibi. İcmesem sinirli olurum tüm gün..Keşke bıraksan. Azaltılıyo sonra yine artıyo ve farketmiyosun bile. Çevremdekiler söylemese günde 2 pakete çıkardığımın farkına varmayacaktım
Bunun için şurup versiyonda antidepresan iyi gelicektir sigara yerine. Pro**c reçetesiz mesela herkes içebiliyor.Ben sinirli oluyorum. Mesleğim de sinir olmama ayrı bi sebep bu sabah mesela pazar sabahı ne güzel uyandım müzik eşliğinde kahvaltı hazirliyordum bi telefon geldi yine bi sinir olacağım durum. Sigara içiyorum yatıştırıcı gibi. İcmesem sinirli olurum tüm gün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?