- 1 Ocak 2017
- 1.918
- 3.264
- 133
Sigarayı bırakmak istiyorum ama sinirli oluyorum, desem aile hekimi yardımcı olur mu ?Bunun için şurup versiyonda antidepresan iyi gelicektir sigara yerine. Pro**c reçetesiz mesela herkes içebiliyor.
Evet yardımcı olurlar cünkü ben de çok sinirli birine dönüştüm ilk günler. Ara ara hala âni sinir geliyor (nişanlımı dövdümSigarayı bırakmak istiyorum ama sinirli oluyorum, desem aile hekimi yardımcı olur mu ?
Sigarayı bıraktırmıyor onu belirteyim. Hayır reçetesiz satılan ve iki ayrı çeşidi olan bir ilaç. Doktor kontrolünde başlanması şart değil. Şurup olanını çocuklar bile içebiliyor. Çok fazla sinir durumunuz varsa diğer antidepresanlar gibi olmadıgını söyleyeyim. Ağır bir ilaç değil. Ve bagımlılık etkisi de yok. Azaltarak bırakıyorsunuz tıpkı başlarken kaşığın kücük kısmıyla bir hafta alıştırdıgınız gibi.Prozac bildiğim kadarıyla rasgele alınması önerilmeyen bir ilaç Bırakılması da doktor kontrolünde olmalı, aman sigarayı bırakalım derken daha sağlıksız bir sonuca gitmeyelim de...
Aaa ben de 2019 martta bırakmıştım bir sonralki yol ilkbaharına kadar mükemmel gitmişti sigarasızlık. Daim olsun sizin için de benim için deInsaAllah birakirsiniz ben birakali mart in 2 sinde bir yil olacak, neredeyse bir aydir gunlugume yazmak icin girmedigim aklima gelince girdim siteye
Kendini çok ama çok güzel ifade etmişsin. Bahsettiğin semptomlar genç yaşların (20'li yaşların başlarının) şikayetleri. İleride daha başka daha ağır şikayetler olucak eğer içmeye devam edersen. Chmpx konusunda beni uyarmışlardı kadınlık hormonlarını doğurganlıgı bitiriyor diye. Yok artık demiştim ama ben ilacı da bıraktım çünkü ne de olsa bitirsek bile sonra sigaraya tekrar bşlama ihtimalimiz var. Reglime daha cok varken bile lekelenme vs sorunları yaşadıgım için bıraktım ilacı. Eğer çok zorlanırsan IqOs (I quit ordinary smoking) cihazından al. Şimdiden paranı biriktir hatta çalışmıyorsan. Biraz pahalı bir android sistem cünkü. İlacı zararları görene kadar iç. Ama yan rtkiler artarsa özellikle hormonal kısımda, hemen bırak. Bi sigara için coluk cocuktan olmayalım.Merhaba bende geçen martta başladım, Eylül ekimde champix ilacı ile bıraktım fakat ilacı bıraktığım için ve 3 gün üst üste sık sigara içince tekrar başladım şimdi 4 gündür champix içiyorum yavaş yavaş azalma başladı.
Yarın hiç içmemeyi düşünüyorum bende gelişmelerimi yazayım motuve olalım beraber
Sigara bırakmayı isteme sebebim
45 kiloya düşmek üzereyim yüzüm çöktü
Yemek yiyemiyor asla zevk tat alamıyorum
Beynimde sis yapıyor resmen 2 sigara arası için yaşadığımı hissediyorum
Depresif oluyorum
Kıpırdamak istemiyorum
Boğazımda tam yutkunma noktamda boru isi takılmış gibi yutkunuyorum yine orada bir avuç is var gibi o yüzden orada bir et parçası var gibi yaşıyorum
Yüzümün rengi soluk beyaz oldu
Gözaltım çöktü
Yüzüm zayıflayınca burnumun kemiği dikkat çekici oldu büyük duruyor gibi
Derinden gelen sivilceler oluşuyor ve hayatımda keskin izleri kalan 5 tane leke kaldı sivilcelerden
10 dk bir içesim geliyor tütün var ne kadar içtiğimi bilmiyorum
İçmeyince uykumu getiriyor bu korkunç, dinamik olmak isterim herzaman
Yürüsem hemen yoruluyorum ciğer kapasitem azaldı
Kalbim ağrıyor içerken
Dişlerime zararı varmı bilmiyorum ama onlarıda rahatsız ediyordur
Dedem sigara yüzünden akciğer kanseri oldu
Bünyemizde yatkınlık olabilir
Anneannem kalp krizi geçerdi hemde içmediği halde yani kalp krizi riskimdi var damarlar genetik olabiliyormuş
Su içemiyorum aklım hep diğer sigarada
Elimi gözüme götürünce yanıyor eskiden asla yanmazdı sarma sigaranın filtresi ince olduğundan elime dumanı geliyor sanırım bunlar aktif sorunlarım
Sadece
İçerken havalı göründüğümü sanıyorum tek başedemediğim bu
Bunları duymak bu güzel gelişmeleri okumak çok iyi geldi bana daBen haziran 2019 yılında nisanlimla saat akşam üzeri 5 gibi arabada kapının önünde sigara yüzünden tartıştık bende yanlışlıkla sana söz bi daha içmeyecem dedim bi nevi yemin ettim yanlışlıkla o gündür ağzıma sürmedim şimdi kokusu bile midemi bulandırıyor
Ilk 2 hafta beni çok zorladı ben 2012 yolundan bu yana aşırı derece içen biriydim sabah 7 de iş gitmek için kalkardım 8 gibi evden çıkmak gerekiyor 1 saat içinde 3 adet içerdim ise gider orda 2 tane içerdim vs vs derken günde 1 buçuk paket içmiş oluyordum sigarayı bıraktım dönem sakız çiğniyordum sürekli yürüyüş yaptım kafamdan atmak için öyle diye diye bıraktım ama 55 kiloydum şuan 63 kilo oldum kilo aldırdı iştah açtırdı cildim düzeldi iyi ki bırakmışım sizinde bırakmanıza sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?