Sigarayı bırakma ciğerde kist

dahaneleraysel

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2023
495
742
Merhaba arkadaşlar yaklasık 15 yıldır sıgara ıcıyorum son 2 yılda nerdeyse günde 2 paket . Doktor ciğerimde sigaraya baglı kist oluşmaya basladıgını söyledı. Mecbur bırakıcam 2025 e girmeden o kesin. Ama aranızda bırakanlar tecrubelerını anlatırsa sevınırım. Sigara sebepli kötü şeyler yasayan tanıdıklarınızda olabılır

tek tecrübem öyle azaltarak, seyrekleştirerek bırakılmıyor. birden bıçak gibi kesmeniz gerekiyor, aksi çok zor. ben de 10-15 yıllık kullanım sonucu bir gecede bıraktım önceden bir çok bırakma girişimim vardı ama hepsi hüsrandı 🥲🥲 sürekli ciğerlerinizi düsünün valla. daha iyi bir motivasyon olamaz

tek tecrübem öyle azaltarak, seyrekleştirerek bırakılmıyor. birden bıçak gibi kesmeniz gerekiyor, aksi çok zor. ben de 10-15 yıllık kullanım sonucu bir gecede bıraktım önceden bir çok bırakma girişimim vardı ama hepsi hüsrandı 🥲🥲 sürekli ciğerlerinizi düsünün valla. daha iyi bir motivasyon olamaz
Peki su an nasıl hıssedıyorsunuz sıgara ıcenler yanınızdayken hala istek oluyor mu daha doğrusu istek ne zaman bıtıyor

Peki su an nasıl hıssedıyorsunuz sıgara ıcenler yanınızdayken hala istek oluyor mu daha doğrusu istek ne zaman bıtıyor
ya hiç aklıma gelmiyor desem yalan olur 😂 8 ay oldu bırakalı. esim hala kullanıyor, ilk zamanlar kokusu itici geliyordu ama bi kaç hafta sonra kokusu tekrar hosuma gitmeye başladı 😂 ama hiçbir zaman da ya bi tane içsem mi demedim. aklıma geldiğinde de hemen başka bir seye odaklanmaya calistim hep zaten öyle çok baskın bi his olmadı çok sükür.

X