• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigarayı bırakınca hayattan keyif almak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.652
798
Hiç planda yoktu ama geçen gece öyle çok içince ciğerlerim ağrımaya başladı
Ve sonrasında içemeyecek kadar ağrıyınca hazır bu 24 saati atlattım
Toptan bırakayım dedim (bugüne kadar 10 saati geçik içmediğim olmamıştı çünkü, hazır tiksinti gelmişken değerlendirmek istedim)
Her şey tamam öyle nikotin diye de ölmüyorum

Sadece tuhaf geliyor, sanki hiçbir şey aynı olmayacak gibi bir daha, boşluk hissi var
Ne bileyim mesela kahvenin yanında bir şey eksik
Mesela iş/okul aralarında ne yapacağım onu hiç bilmiyorum
Hep aklımda olurdu
Kendime ödül gibi düşünürdüm hadi ara olsun içeceksin diye
Veya alkolün yanında veya arkadaşlarımla buluşunca

Bunları sigarasız yapmaktan da keyif alabilir miyim? Kahvenin tadı güzel olur mu? Aralar keyifli geçer mi?

Mutlaka oluyordur ama...

Şu ana kadar tek olan öksürük ve balgam :kusmuk::hasta:

Bir de şu, şu kadar saat içindeki, gün içindeki değişimleri falan okuyorum app ile beraber

Cidden öyle belirgin farkları hissedebilir miyim bu kadar kısa sürede

Bırakanların hayatı nasıl değişti, daha keyifli oldu mu, o eksiklik gitti mi duymak istedim

Öncelikle tebrik ederim çok iyi yapmissiniz :super: ben de sigarayı ansizin gece yatakta kendi nefesimden tiksinince bırakmaya karar verip bırakmıştım. bir daha da hic içmedim. Her sey kesinlikle daha lezzetli gelmeye basladi. Agzimin tadi duzeldi diyebilirim:21: baslarda ozellikle yogun calisma dönemlerinde konsantrasyon sorunu yasamistim ama o da zamanla gecti. Cildim daha guzel dudaklarim daha pembe, artik kosabiliyorum ve kül tablasi gibi kokmuyorum. Bunlari düşünüp kendinizi motive edin. Umarim kalici olur :sampiyon:

Derhal bir paket lastiği bul ve koluna tak :KK48:

Canın sigara isteyince çeeekkkk ve bırak, can acısından sigara isteği falan dağılıyor anında, tavsiyemdir.

Bu arada kahve, yiyecek herşey, çevredeki güzel kokular bunların hepsinin kokusunu ve tadını daha iyi almaya başlayacaksın bir süre sonra.

Ve evet bir kaç gün içinde değişimi görmeye başlıyor insan, ben de bayram çıkışı bırakacağım. :halay:

çok doğru bir karar verdiniz kahvenin yanına açın bir komedi filmi o size arkadaşlık etsin
evet hiçbirşey eskisi gibi olmayacak daha iyi olacak

Bu çok iyiydi, gerçekten :)

Öncelikle tebrik ederim çok iyi yapmissiniz :super: ben de sigarayı ansizin gece yatakta kendi nefesimden tiksinince bırakmaya karar verip bırakmıştım. bir daha da hic içmedim. Her sey kesinlikle daha lezzetli gelmeye basladi. Agzimin tadi duzeldi diyebilirim:21: baslarda ozellikle yogun calisma dönemlerinde konsantrasyon sorunu yasamistim ama o da zamanla gecti. Cildim daha guzel dudaklarim daha pembe, artik kosabiliyorum ve kül tablasi gibi kokmuyorum. Bunlari düşünüp kendinizi motive edin. Umarim kalici olur :sampiyon:

Ben de hep uzun uzun düşünüp karar verip bırakırım diyordum
Hani bu son sigaram öyle bırakayım tadında ama resmen içemedim
O hır hır sesini duyunca arkadaşlarım da korkmuş
Nasıl tiksindim
Yanımda içtiler ama ben tıkandım
:bicak:
Sizi tebrik ediyorum, ne kadar sürdü alışmanız ve ne kadardır içmiyorsunuz? En Büyük KK

Derhal bir paket lastiği bul ve koluna tak :KK48:

Canın sigara isteyince çeeekkkk ve bırak, can acısından sigara isteği falan dağılıyor anında, tavsiyemdir.

Bu arada kahve, yiyecek herşey, çevredeki güzel kokular bunların hepsinin kokusunu ve tadını daha iyi almaya başlayacaksın bir süre sonra.

Ve evet bir kaç gün içinde değişimi görmeye başlıyor insan, ben de bayram çıkışı bırakacağım. :halay:

:D :D :D :D :D Bunu yapacağım, ciddiyim :KK53:

Ben de app indirdim akıl dağıtmak için hafıza oyunu falan koymuşlar

Orada sağlık, oksijen vs çubukları sigara içmeyenlerinkine yaklaştıkça zevk alıyorum karbonmonoksit tamamen gitti, nikotin %80 falan gitti bakalım :KK53:

Hayırlı uğurlu olsun.
Ben bilmem ama alışırsın zamanla ya :) sağlıklı vücut gibisi var mı!

Teşekkürler rivercım :KK200:
Yok tabii de o el bağımlılığı fena
Hadi ağzı yine yemekle falan dolduruyorsun da örgü falan mı yapsam napsam :KK70:

Eşimin dediğine göre hayattan daha çok tat alıyormuş,yiyeceklerin tadını,kokusunu çok daha güzel aldığını,temizlendiğini söylüyor.Sabahları da uyandığında daha güzel nefes aldığını,ağzındaki acının olmadığını söyler sık sık.

Yani daha çok keyif alıyor bana daha çok keyifsiz olacakmış gibi geliyor ama demek ki daha keyifli oluyor :KK19:

Sizi tebrik ediyorum, ne kadar sürdü alışmanız ve ne kadardır içmiyorsunuz?

Alismam bir 5 ay sürdü, hatta ne yalan soyleyeyim o 5-6 ayda sinav zamanları filan 2 kere denedim ama tiksintim öyle bir oturmus ki 2 sigarayı da bitiremedim midem bulandi. Kendimi sansli görüp bir daha da denemedim. Yaklasik bir 4-5 sene oluyor. Su anda sigara icilen ortamda bulunmak dahi zor oluyor nefes darligi çekiyorum. Biraz kilo alma derdi oluyor tabii. Mesela cayin kahvenin yaninda abur cubur yemeye baslamistim. Ama onlari da geri verdim zaten. Daha cok genciz hicbir sey sigara icmek kadar kötü degil. Sabirli olun lütfen. :super:

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: Bunu yapacağım, ciddiyim :KK53:

Ben de app indirdim akıl dağıtmak için hafıza oyunu falan koymuşlar

Orada sağlık, oksijen vs çubukları sigara içmeyenlerinkine yaklaştıkça zevk alıyorum karbonmonoksit tamamen gitti, nikotin %80 falan gitti bakalım :KK53:

Teşekkürler rivercım :KK200:
Yok tabii de o el bağımlılığı fena
Hadi ağzı yine yemekle falan dolduruyorsun da örgü falan mı yapsam napsam :KK70:

Yani daha çok keyif alıyor bana daha çok keyifsiz olacakmış gibi geliyor ama demek ki daha keyifli oluyor :KK19:
Hangi app o, ben de indireyim lazım olacak :KK48:

Alismam bir 5 ay sürdü, hatta ne yalan soyleyeyim o 5-6 ayda sinav zamanları filan 2 kere denedim ama tiksintim öyle bir oturmus ki 2 sigarayı da bitiremedim midem bulandi. Kendimi sansli görüp bir daha da denemedim. Yaklasik bir 4-5 sene oluyor. Su anda sigara icilen ortamda bulunmak dahi zor oluyor nefes darligi çekiyorum. Biraz kilo alma derdi oluyor tabii. Mesela cayin kahvenin yaninda abur cubur yemeye baslamistim. Ama onlari da geri verdim zaten. Daha cok genciz hicbir sey sigara icmek kadar kötü degil. Sabirli olun lütfen. :super:

Pardon tam alıntılayamamışım önceki mesajınızı ama anlamışsınız, çok teşekkürler yazdıklarınız için :)
Spor ve diyet yapıyorum şu anda kilo alma büyük problem olmaz gibi geliyor
Bence ben de şu birkaç ayı içmesem bir daha içmek istemem gibi
Sonuçta bu iyileşmeyi görüp de geri dönmek çabayı yazık etmek olur
Şuanda da fırsat gibi görüyorum zaten benim sigarasız durduğum gün olmamıştır ama şu an tiksinti içerisindeyim çok acayip resmen yüce bir güç bana şans bahşetmiş gibi:KK53:

Hangi app o, ben de indireyim lazım olacak :KK48:

Birisi EasyQuit, diğeri de Smoke Free

İlkinde sigaraya tekme atarak kıran bir adam var diğerinde bir tik işareti, kararsız kaldım ikisini de indirdim :KK45:

Ödüller falan var, madalyalar

Şu kadar zamandır içmiyorum diye izliyorum :KK53:

Bir de adım sayacı indirdim, canım sigara isterse adım sayacağım dışarı çıkıp:KK45:

Bunu bir ay sonra tekrar konuşalım,siz de aynı şeyleri hissedeceksiniz .:21:

Çok teşekkür ederim bana umut verdiniz :KK19:

Merhabalar
Tebrik edeeim.18 yıllık kullanıcıyım ben de günlük 1paket buluyor. 3-5 adet keyif den olsa umrumda olmazdı.ama bayram ve yıllık izin tatilini geçirdikten sonra ben de bırakacağım.yaklaşık 10 gün sonra.bağımlı olmak istemiyorum ve çocuklarıma sarılırken rahatça birbirimizi koklamak istiyorum.
Öncesinde sigara arkadaşlarını azalt içmeyenlerle takıl aralarda,kahve yerine yaz geldi limonata maden suyu daha sık tüket.bir de ona ödediğin para ile her ay kendine 1 hediye al motive edici olacaktır bence.benim planlarım bu şekilde

Merhabalar
Tebrik edeeim.18 yıllık kullanıcıyım ben de günlük 1paket buluyor. 3-5 adet keyif den olsa umrumda olmazdı.ama bayram ve yıllık izin tatilini geçirdikten sonra ben de bırakacağım.yaklaşık 10 gün sonra.bağımlı olmak istemiyorum ve çocuklarıma sarılırken rahatça birbirimizi koklamak istiyorum.
Öncesinde sigara arkadaşlarını azalt içmeyenlerle takıl aralarda,kahve yerine yaz geldi limonata maden suyu daha sık tüket.bir de ona ödediğin para ile her ay kendine 1 hediye al motive edici olacaktır bence.benim planlarım bu şekilde

Merhaba benim 8i geçmezdi bir günde 5 senedir kullanıyorum ama ona rağmen merdiven çıkmam bile çok etkilendi.
1 paketi düşünemiyorum.
Ertelememek lazım aslında çat diye bırakmak lazım çünkü kendim erteliyorum bir süredir :ruh:

12 saat uyuyorsun diyelim
Sigara yoksunluğundan uyanıyor musun?

Eksisozlu sigarayı bırakmak başlığı motive etmişti beni, 3 yıldır beğenmediğim için yazmıyorum, 2013 son tarihli girdiye kadar oku.

Ben de bıraktım, lanet olsun başladım yine.

Tek çaresi, sigara içmeyen sevgili aynı evde yaşamak galiba.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X