- 5 Eylül 2010
- 290
- 8
- 318
- Konu Sahibi ayberkayefe
-
Kızlar bende tam 12 gündür içmiyorum hamıle oldugumu ögrendım ve anında
bıraktım.7 yıldır bende içiyordum.bırakınca aglamalar oldu hayatın anlamı yok gibi
çalışırken mola verıyordum onunda geregı yok gıbı geldi başlarda halada var eksıklerı :)
pat dıye alışamam bu duruma nerden baksan 7 -8 yıl hayatımda bu illet
ben içmeyı sevıyordum yalan yok keyıf verıyordu bana.
Ama sımdı sıgara içmiyorum
içenler öyle pissss kokuyorkı
allahım dıyorum bendemı böyle kokuyordum yaaaa..
Sıgarayı bırakmama bebegım sebep oldu
Merhaba Arkadaşlar;
Çeşitli yöntemlerle 1 yılı aşkın sürede sigarayı bırakan arkadaşlar uzun dönemde kilo aldılar. Çünkü genelde kısa sürede değil ( Bıraktıktan 3-4 ay sonra başlıyormuş ) uzun vadede ciddi kilo artışları oluyor deniyor. Aslı var mı ?
bende sizin gibi bıraktım.
mutlu bir içmeyiniz artık yani, tebrik ederim:)))
canım benim neredeyse 1 yıl oluyor bırakalı ama kilo almayı bırak verdim bileben allen carr yöntemiyle bıraktığım için kilo almadığımı düşünüyorum çünkü sigaranın yerine başka bir şey koymuyorum,sigarasızlığın hissiyatı açlık gibi gösterir kendini o yüzden ve canın her sigara istediğinde unutmak için başka şeyler yediğinden kilo alıyorsun.ben herkesin bu yöntemle bırakmasını tavsiye ederim.inanın çok daha kolay,sigara aklınıza bile gelmiyor ve eğlenceli bile.
Teşekkürler. Çok içim rahatladı. Çünkü kilo alımı gerçekten bizim için önemli. Sırf bu nedenle tekrar başlayanlar var. Ama tekrar başlanınca alınan kiloların % 10' u bile verilemiyor. Benim de yaklaşık 40 gün oldu. Kilo almadım hatta 2 kg kadar verdim. Ancak 2-3 ay sonra başlıyor kilo alımı denince endişelenmiştim. Siz iyi bir örnek oldunuz bana:))
canım benim neredeyse 1 yıl oluyor bırakalı ama kilo almayı bırak verdim bileben allen carr yöntemiyle bıraktığım için kilo almadığımı düşünüyorum çünkü sigaranın yerine başka bir şey koymuyorum,sigarasızlığın hissiyatı açlık gibi gösterir kendini o yüzden ve canın her sigara istediğinde unutmak için başka şeyler yediğinden kilo alıyorsun.ben herkesin bu yöntemle bırakmasını tavsiye ederim.inanın çok daha kolay,sigara aklınıza bile gelmiyor ve eğlenceli bile.
Teşekkürler. Çok içim rahatladı. Çünkü kilo alımı gerçekten bizim için önemli. Sırf bu nedenle tekrar başlayanlar var. Ama tekrar başlanınca alınan kiloların % 10' u bile verilemiyor. Benim de yaklaşık 40 gün oldu. Kilo almadım hatta 2 kg kadar verdim. Ancak 2-3 ay sonra başlıyor kilo alımı denince endişelenmiştim. Siz iyi bir örnek oldunuz bana:))
tebrikler canım çok sevindim senin adınainan bana kilo almayacaksın,daha sağlıklı olacaksın,tertemiz kokacaksın ne güzel eğer yanlış duygulara kapılacak olursan(sigara içme isteği gibi) nette allen carr ın videosu var hemen izle,pat diye toparlanırsın hemen bu arada hangi yöntemle olursa olsun sigarayı bırakan herkese sonsuz saygılarımı ve yürekten tebriklerimi gönderiyorum buradan ve kocaman öpüyorum
benım 1gunm ama sureklı aklımda hep elım masaya gdıo yaksam dıye yemege wurdum kendımı kokuusu gelıo valla burnuma ama bırakmalıyım esım artık cok oksuruyodu zor ıkna ettım zaten onu bn ıcersem oda ıcertebrikler canım çok sevindim senin adınainan bana kilo almayacaksın,daha sağlıklı olacaksın,tertemiz kokacaksın ne güzel eğer yanlış duygulara kapılacak olursan(sigara içme isteği gibi) nette allen carr ın videosu var hemen izle,pat diye toparlanırsın hemen bu arada hangi yöntemle olursa olsun sigarayı bırakan herkese sonsuz saygılarımı ve yürekten tebriklerimi gönderiyorum buradan ve kocaman öpüyorum
benım 1gunm ama sureklı aklımda hep elım masaya gdıo yaksam dıye yemege wurdum kendımı kokuusu gelıo valla burnuma ama bırakmalıyım esım artık cok oksuruyodu zor ıkna ettım zaten onu bn ıcersem oda ıcer
benim eşim hala içiyor. o mutfakta ben salonda. mutfağa gidiyorum meret masanın üstünde...
güzel arkadaşlarım,
valla her mesajımda allen carr dan bahsettim reklamcı sancaklar beni korkuyorum adını anmaya artıkama inanın ben her türlü sigarayı bırakmayaçalıştım olmadı hep aklımdaydı üzülüyodum,grünce elim gidip gidip geliyodu,içenlere hasretle bakıyodum kokluyodum üfledikleri dumanı sapık gibi düşünsenize ama bu adamın(rahmetli) kitabını okudum son sigaramı içemedim bile yarıda söndürdüm ve ne stres,ne üzüntü ne boşluk hissi...alla alla bu işte bi saçmalık var diye düşündüm çıkar yarın öbür gün isterim diodum ama bir yıl olacak allahın izniyle ama ilk günkü gibi kokusuna tahammülüm yok,nası içmişim hayret ediyorum,abim ve yengem bu yöntemle bıraktılar birinin 5 birinin 7 yıl oluyor bırakalı.abimin hediyesidir kitap öle okuyup bıraktım her gün de dua ederim abime allah razı olsun sebep oldu diye.hani anlatıyorum ama hikaye geliyordur belki (ben de öyle düşünüyodum çünkü)
ama gerçek.keşke elinize geçirseniz de okusanız ne güzel olurdu bu dönemi çooook rahat geçirirdiniz.ama ne olursa olsun bu çabanızı takdir ediyorum,pes etmemeye çalışıyrosunuz
benim çabam da üzülmeden özlemeden herkes sigarayı bıraksın diye.allah herkese yardım etsin bir sebeple sigarayı bıraktırıp nefret ettirsin inşallah.
güzel arkadaşlarım,
valla her mesajımda allen carr dan bahsettim reklamcı sancaklar beni korkuyorum adını anmaya artıkama inanın ben her türlü sigarayı bırakmayaçalıştım olmadı hep aklımdaydı üzülüyodum,grünce elim gidip gidip geliyodu,içenlere hasretle bakıyodum kokluyodum üfledikleri dumanı sapık gibi düşünsenize ama bu adamın(rahmetli) kitabını okudum son sigaramı içemedim bile yarıda söndürdüm ve ne stres,ne üzüntü ne boşluk hissi...alla alla bu işte bi saçmalık var diye düşündüm çıkar yarın öbür gün isterim diodum ama bir yıl olacak allahın izniyle ama ilk günkü gibi kokusuna tahammülüm yok,nası içmişim hayret ediyorum,abim ve yengem bu yöntemle bıraktılar birinin 5 birinin 7 yıl oluyor bırakalı.abimin hediyesidir kitap öle okuyup bıraktım her gün de dua ederim abime allah razı olsun sebep oldu diye.hani anlatıyorum ama hikaye geliyordur belki (ben de öyle düşünüyodum çünkü)
ama gerçek.keşke elinize geçirseniz de okusanız ne güzel olurdu bu dönemi çooook rahat geçirirdiniz.ama ne olursa olsun bu çabanızı takdir ediyorum,pes etmemeye çalışıyrosunuz
benim çabam da üzülmeden özlemeden herkes sigarayı bıraksın diye.allah herkese yardım etsin bir sebeple sigarayı bıraktırıp nefret ettirsin inşallah.
canm saol vıeosu varmıs o ne pkı ıse yarıomu oda
canm saol vıeosu varmıs o ne pkı ıse yarıomu oda
canım işe yaradığı söyleniyor yöntem aynı sonucta,ancak kitabın daha etkili olacağına inanıyorum daha detaylı,daha anlaşılabilir,ha video da sen olayı kaparsan sigara olayı bitmiştir zatenancak şahsi görüşümü sorarsan kitabı oku videoyu da üzerine cila yaparsın misss bende bu kitabın karikatürlüsü vardı bi de kadınlar için sigarayı bırakmanın kolay yolu diye başka bir versiyonu vardı okudum ya anlayamadım ya da kitabın orjinali kadar etkileyici değildi,anlayamadım yani tam yorum yapamam abime söyledim hayır lilith dedi orjinalini okuyacaksın pat aldı getirdi verdi onu okuyunca bıraktım zaten şaka gibi ama anlayarak okuyunca insan içmek istemiyor.ben sigara içen arkadaşlarıma alıp hediye ediyorum okuyup anlayanlar bırakıyor,çoğu arkadaşım kitabı okumayı yarıda kesmiş bırakmamak için .hatta bir arkadaşım dediki lilith baktım sigarayı bırakma isteği oluştu içimde korktum kitabı okumayı yarıda kestim dedi trajikomik bir olaydır bu konuda.
o arkadasında yanı nasıl desemkı bıraz seymıs.canım işe yaradığı söyleniyor yöntem aynı sonucta,ancak kitabın daha etkili olacağına inanıyorum daha detaylı,daha anlaşılabilir,ha video da sen olayı kaparsan sigara olayı bitmiştir zatenancak şahsi görüşümü sorarsan kitabı oku videoyu da üzerine cila yaparsın misss bende bu kitabın karikatürlüsü vardı bi de kadınlar için sigarayı bırakmanın kolay yolu diye başka bir versiyonu vardı okudum ya anlayamadım ya da kitabın orjinali kadar etkileyici değildi,anlayamadım yani tam yorum yapamam abime söyledim hayır lilith dedi orjinalini okuyacaksın pat aldı getirdi verdi onu okuyunca bıraktım zaten şaka gibi ama anlayarak okuyunca insan içmek istemiyor.ben sigara içen arkadaşlarıma alıp hediye ediyorum okuyup anlayanlar bırakıyor,çoğu arkadaşım kitabı okumayı yarıda kesmiş bırakmamak için .hatta bir arkadaşım dediki lilith baktım sigarayı bırakma isteği oluştu içimde korktum kitabı okumayı yarıda kestim dedi trajikomik bir olaydır bu konuda.
insan nıe bırakmak ıstemezkı
o arkadasında yanı nasıl desemkı bıraz seymıs.
insan nıe bırakmak ıstemezkı
acayip dimisigara içen için sigarayı bırakmayı düşünmek nedense korkutucu oluyor
arkadaşlar ben de sigarayı bırakmak isteyenlerdenim. sigarayı bıraktırıcı su içtim, nikotin sakızı kullandım, tütüne sonu kullandım ama yok bırakamadım. 23 ocakta devlet hastanesinde sigarayı bıraktırma bölümüne gitcem.inşallah bu sefer olur.
selam
ben de yeniden bırakmayı isteyenlerdenim...
geçen sene 1 ocakta bırakmıştım...25 gün içmemiştim sonra yine başlamıştım...şimdi yine bırakmak istiyorum...azalttım bikaç gündür,günde 6 -7 tane içiyorum ki 1 pakete yakın içiyordum...
yaklaşık 8 ay önce evlendim ve yaza falan çocuk düşünüyoruz bu yüzden bırakmak istiyorum bir an önceama çok zorlanıyorum...
takipçinizim...
inşallah canım hep destek tam destekyanındayız daima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?