Sigarayı bırakanlar veya düşünenler lütfen buraya

canım bebeğine sağlıkla kucağına alırsın inş.
bende sözde bırakma çabasındayım.ama bir türlü terkedemiyorum..
şimdilik aklıma geldikçe içme zamanımı uzatmaya çalışıyorum.bırakan arkadaşların hepsini tebrik ederim.
umarım bana da kısmet olur bırakmak.

Son düzenleme:

canım benim neredeyse 1 yıl oluyor bırakalı ama kilo almayı bırak verdim bile ben allen carr yöntemiyle bıraktığım için kilo almadığımı düşünüyorum çünkü sigaranın yerine başka bir şey koymuyorum,sigarasızlığın hissiyatı açlık gibi gösterir kendini o yüzden ve canın her sigara istediğinde unutmak için başka şeyler yediğinden kilo alıyorsun.ben herkesin bu yöntemle bırakmasını tavsiye ederim.inanın çok daha kolay,sigara aklınıza bile gelmiyor ve eğlenceli bile oluyor.

benim eşim hala içiyor. o mutfakta ben salonda. mutfağa gidiyorum meret masanın üstünde...

ben de allen carr'ıhn videosunu ezberleyecek kadar izledim. zaten bu sefer de başaramazsam ölene kadar içicem bu zıkkımı. ay bıktım bir bırak bir başla, sonra bir daha bırakmaya çalış...

selam

ben de yeniden bırakmayı isteyenlerdenim...

geçen sene 1 ocakta bırakmıştım...25 gün içmemiştim sonra yine başlamıştım...şimdi yine bırakmak istiyorum...azalttım bikaç gündür,günde 6 -7 tane içiyorum ki 1 pakete yakın içiyordum...

yaklaşık 8 ay önce evlendim ve yaza falan çocuk düşünüyoruz bu yüzden bırakmak istiyorum bir an önce ama çok zorlanıyorum...

takipçinizim...

arkadaşlar ben de sigarayı bırakmak isteyenlerdenim. sigarayı bıraktırıcı su içtim, nikotin sakızı kullandım, tütüne sonu kullandım ama yok bırakamadım. 23 ocakta devlet hastanesinde sigarayı bıraktırma bölümüne gitcem.inşallah bu sefer olur.

inşallah canım hep destek tam destek yanındayız daima

merhaba canım
allen carr ın kitabını alıp okursan kolaylıkla sigarayı bırakabilirsin,

kitabını değil ama videosunu izlemiştim geçen sene...etkili olmamıştı:S

hatta konu açmıştım ben burda 1 ocakta bırakalım diye....sayfalarca yazdım,yazdık ama olmadı işte...

sigarayı bırakmak korkutuyor beni sanki...onsuz naparım gibi...hem çok istiyorum hem de inanılmaz zorlanıyorum...krizlere giriyorum,gözlerim birbirine giriyor,ateş basıyor offf...

bir yandan da diyorum daha önce başardın yine yapabilirsin...2-3 defa denemelerim oldu....inşallah başarırım en kısa zamanda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…