Sıgarayı bırakanlar oncekı ve sonrakı kılonuz kac?

derin_n

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2012
9
0
Basliktanda anlasildigi uzere sigarayi birakmadan onceki ve sonraki kilonuz kacti? Icmeyenler ne kadar zamandir icmiyorlar bu surecte kilo almamayi basaranlar neler yaptiginida yazarlarsa seviniriz Birakma surecindeki herkese kolay gelsin.

17 gündür içmiyorum. yaklaşık 2 kilo aldım. ilk günlerde dikkat etmiştim. ama 4 gündür misafirim vardı. haliyle fazla kaçırdım. bir de ben spora başladım. sporda ilk günlerde kilo artışına neden olurmuş.

Basliktanda anlasildigi uzere sigarayi birakmadan onceki ve sonraki kilonuz kacti? Icmeyenler ne kadar zamandir icmiyorlar bu surecte kilo almamayi basaranlar neler yaptiginida yazarlarsa seviniriz Birakma surecindeki herkese kolay gelsin.

Merhaba;

Bu konu benim için de çok önemliydi bırakmadan önce. Tam 2 ay oldu bırakalı. 2 kg verdim. Havalar çok soğuk, günler kısa o nedenle spor yok. Karatay diyeti diye bilinen bir beslenme tarzına geçtim. Ben bir hemşireyim. Bu beslenme şekli çok mantıklı. Açlık yok ve toksinler ödemler kayboluyor. KK forumu var. İnceleyebilirsiniz.

merhaba
benim bugün 29. günüm
hiç kilo almadım ( zaten kiloluyum) çok şükür
ben nikotin bandı kullanıyorum detaylarıda orada yazıyorum
herkese kolay gelsin

X