- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3hafta mi ben 5gun olarak okumuştum yaaa kıskandım siziii maşallah maşallah darısı banaaaaa inşallah bende 3hafta oldu derimmm3 hafta beş gün oldu :) şuan iyi gidiyor bugün aklıma sadece öğle arası yemeğinden sonra geldi tabi 5 dakika falan sürüyor kriz sonra atlatıyorum :)
11 kilo maşallah bende yeni bıraktım almamak için günlük yürüyüş yapıyorum şuan tek korkum kilo almakMart ayından itibaren bıraktım içmiyorum 11 kilo verdim sigara kilo vermeye engel aksine aciktiriyor bana göre ..
11 kilo maşallah bende yeni bıraktım almamak için günlük yürüyüş yapıyorum şuan tek korkum kilo almak
Ağzınıza sakızın üçte birini küçücük bir parçasını alın sporcuların çiğnediği gibi, sürekli olsun ağzınizda..hem iştah kapayor gereksiz şeyler yemiyorsunuz hemde sigara istemiyor canınız ben böyle bıraktımAy darısı bana inşallah..hamileyim ve her nefeste kendimden nefret ediyorum bebeğime zarar veriyorum diye çok istiyorum bırakmayı nasıl başardınız? Günde 3-4 e kadar düşürebildim ama tamamen bırakmam lazım
peki hiç canınız istiyor mu sigara ?Mart ayından itibaren bıraktım içmiyorum 11 kilo verdim sigara kilo vermeye engel aksine aciktiriyor bana göre ..
inşallah canımmm :)3hafta mi ben 5gun olarak okumuştum yaaa kıskandım siziii maşallah maşallah darısı banaaaaa inşallah bende 3hafta oldu derimmm
allen car var onu izleyebilirsiniz . İnanın kokusu tadı bile iğrenç herşey gerçekten beyinde hiç içmemişssiniz hiç başlamamışsınız gibi düşünün..Ay darısı bana inşallah..hamileyim ve her nefeste kendimden nefret ediyorum bebeğime zarar veriyorum diye çok istiyorum bırakmayı nasıl başardınız? Günde 3-4 e kadar düşürebildim ama tamamen bırakmam lazım
Hayir hiç istemiyor aralıklı oruç diyeti yaptım aradada spor 11kilo verdimpeki hiç canınız istiyor mu sigara ?
birde 11 kilo mu verdiniz ?
Benim bugün 6.günüm bırakalı.. ilk defa bırakıyorum tüm bırakanlara sabır diliyorum.. ve 6 ay 1 yıl sonra başlayanlara çok üzülüyorum ve öyle olmaktan korkuyorumKızlar öncelikle merhaba . Sigarayı bırakalı tam 22 gün oldu benim gibi sigarayı bırakan var mı? Bıraktığında ne gibi şeyler değişti. Motive edici yazılarınızı paylaşıp destek olursanız sevinirim :)
Korkma ve emin ol sigaradan tiksindim kokusu iğrenç diye sürekli kendine telkinler ver ben öyle yapıyorum . bugün tam 4. haftam fakat benim dudak yaralarım çok bir an önce onların geçmesini bekliyorum.Benim bugün 6.günüm bırakalı.. ilk defa bırakıyorum tüm bırakanlara sabır diliyorum.. ve 6 ay 1 yıl sonra başlayanlara çok üzülüyorum ve öyle olmaktan korkuyorum
Böyle düşünürsen bırakamazsın bizde de herkez sigara içiyor iş yerimde içerdede sigara içiliyor ama bıraktım . Emin ve kararlı ol bence bırakırsınİstiyorum ama başaramazsam diye de korkuyorum etrafımdaki herkes içiyor birlestik mi ne nasıl olcak bilemiyorum etrafim dediğim ailem esmin ailesi vs sık sık bı araya geliyoruz eşimin aielsigle vs çok zor çok
Böyle düşünürsen bırakamazsın bizde de herkez sigara içiyor iş yerimde içerdede sigara içiliyor ama bıraktım . Emin ve kararlı ol bence bırakırsın
E Ecem1628 çok teşekkürler teselli için ama Bugün 7.gün sabah kalktığımdan beri bitmeyen kriz sabahtan beri ağlıyorum niye bugünüm çok zor geçiyor ne büyük bir kriz izmarit bulsam yakçam içicem o derece kendimi zor tutuyorum.. neolur bırakanlar söyleyin bu işkence ne zaman bitcek kaç ay?kaç yıl? Önüme sigara oaketi atıcaklarda yok içmiyorum dicem nezamannnnn?Korkma ve emin ol sigaradan tiksindim kokusu iğrenç diye sürekli kendine telkinler ver ben öyle yapıyorum . bugün tam 4. haftam fakat benim dudak yaralarım çok bir an önce onların geçmesini bekliyorum.
Tebrik ederim hem sağlığın hem maddiyat olarak en doğru kararı vermişsin canım benimKızlar öncelikle merhaba . Sigarayı bırakalı tam 22 gün oldu benim gibi sigarayı bırakan var mı? Bıraktığında ne gibi şeyler değişti. Motive edici yazılarınızı paylaşıp destek olursanız sevinirim :)
Neden yarın bugün değil ve etrafm da herkes içiyor onları bosverelim eşim yanı başımda gözlerime baka baka içiyor zorlaniyormuyum ara ara evettttt ama artık sigaranın dediği değil benim istediğim olacak patron benimİstiyorum ama başaramazsam diye de korkuyorum etrafımdaki herkes içiyor birlestik mi ne nasıl olcak bilemiyorum etrafim dediğim ailem esmin ailesi vs sık sık bı araya geliyoruz eşimin aielsigle vs çok zor çok
Bugun bir kaç kez bende deli gibi istedim hatta yakacak oldum fakat geçen 3 4gunumu çöpe atmış olacaktımE Ecem1628 çok teşekkürler teselli için ama Bugün 7.gün sabah kalktığımdan beri bitmeyen kriz sabahtan beri ağlıyorum niye bugünüm çok zor geçiyor ne büyük bir kriz izmarit bulsam yakçam içicem o derece kendimi zor tutuyorum.. neolur bırakanlar söyleyin bu işkence ne zaman bitcek kaç ay?kaç yıl? Önüme sigara oaketi atıcaklarda yok içmiyorum dicem nezamannnnn?
Sabırrrrrr yenilmeyelim destek olalım birbirimize… hem vucudumuz temizli vucut nikotin istemiyorki sadce alışkanlık.. normal bence tabi saygı duyalım krizlere kibarca def edelim krizleri dile kolay 20 yıldır beraberdim onla tabi alışmak zor olcak diyeeeee teselli edelim kendimiziBugun bir kaç kez bende deli gibi istedim hatta yakacak oldum fakat geçen 3 4gunumu çöpe atmış olacaktım