Sigaray braktk kilolar kat kat geldi....Eyvah!

titanik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2008
253
5
48
şimdi iyi hoş sigarayı ramazanda bıraktık.çok zorlandık,eşimle ikimizde.neyse 1 aydır içmiyoz,fakat kilo aldık.hep atıştırma durumumuz var.iştahı nasıl kontrol altına alıcaz.bilen varsa yassın.Çok üzgünüm çoook

eşimi gördüm bir an..
3 ayı geride bıraktı şükürler olsunki ama inanılmaz bir yeme potansiyeline sahip adam..
doyma mevhumum yok artık diyor.o da yaklaşık 5-6 kilo aldı..
kilolarımla mutluyum diyor,kendini engelleyemediği için malesef benim sana önerebileceğim bir yol yok:sinifsinif:

aslında sigara gibi bir alışkanlıktan kurtulmak güzel.kilo alınsada ama belki iştahı bastıran bişey olsa,almasak daha güzel oluruz.

3 haftadir sigarasiz bir hayatim var cok mutluyum:KK66:
sabah erkenden islerimi bitirip, alip suyumu, havlumu kosmaya, yürümeye gidiyorum. Bogazim temizlendikce ve temiz nefes aldiktan sonra sigara icmeme kararliligim artiyor ve spora ilgim artiyor.
tavsiye edeiyorum arkadaslar...
tv. ye bagli kalmayin, merdivenlerden inip cikin,
bol su icin, kitap okuyun, arkadas ziyaretlerini kisitlayin...
ciceklerle ilgilenin...
allah yardimcimiz olsun.

Sıgarayı bıraktım 5 kılo aldım Şımdı ıse tek tÜk yıne baŞladım Çok kızıyorum kendıme

yaaa bende dün bıraktım ama verdiğim kiloları geri alıcam diye çok korkuyorum. nisan ayından beridir diyetteyim 10 kilo verdim ama şimdi napıcam bilmiyorum :KK43:

sigarayı bırakır bırakmaz kilo aldım çok fazla değil ama dikkat etmezsem ileride yuvarlak olmak istemiyorum :)

günde 3 fincan yeşil çay içiyorum,canım birşeyler yemek istediğinde meyve yiyorum kilo almam durdu ve iki kilo verdim.

eğer kilo alımının önüne geçemiyorsanız ya da gergin günler geçiriyorsanız

allen carr- sigarayı bırakmanın kolay yolu kitabını tavsiye ederim hanımlar. Hep diyorum kilo yok, stres yok, sigarayı özlemekte yok.

böyle bıraktım. 8 milyon insan gibi. D&R larda var. 7 TL üstelik:)

bende gebeliğimde ve emzirme dönemimde bırakmıştım.
fakat kilo veremiyordum. biliyorum sağlıksız yöntem ama 4 ay önce yine başladım
ve istediğim kiloma gelebildim sadece 3-5 kg fazlalığım kaldı.. biliyorum maddi manevi o kadar illet birşeyki.. ama özellikle sabah kahvaltıdan sonra çay - kahve eşliğinde içmemek elde değil..
siz bırakmışsınız tebrik ederim.. dahada başlamamanızı dilerim..

Bende sıgarayı bırakalı kısa bir zaman olmasına rağmen kilo aldımmafoldumben yaa okadar da diet yapıyordum yeme isteğim çok fazlalaştı ve sinirlenmede oluyor bende anlık geçiyor sonra ağlak oluyorum ben ilaçda kullanıyorum ilaçlar beni pasifleştirdi buda etken sanırım ağzımızı tutmayada alışmalıyız pöffff benneyaptımki

off olmuyor ki bırakan arkadaşlar tebrik ederim biz bırakamayanlara da sabır irade diliyorum:)):

X