- 9 Ağustos 2009
- 850
- 202
- 40
canım demek bitti kabusun
sevindim senin adına
inşallah bundan sonra çok daha mutlu olursun
sigarayı bırakma kararınıda tebrik ediyorum
aahhh bende bırakabilsem
inşallah bırakırsın o zaman darısı bana :)Evet canım bitti çok şükürAmin inşallah..
Valla sigarayı bırakma fikrim hiç yoktu dediğim gibi birden bişey doğdu içime ve bu kararı aldım...Umarım bu kararımda da irademi korurum..Darısı senin başına inşallahhhhh
inşallah bırakırsın o zaman darısı bana :)
nasıl bitti hani çekişmeliydi
gözün aydın o zaman canım donuna kadar almışsındır umarımÇekişmeliydi zaten kuzum..Asıl davam geçen sene haziranda bitti..Sonra kararı temyize gönderdi, temyizden gelmesi 6 ay sürdü birkez daha düzeltme hakkı vardı ama sonunda oda pes etti sanırım düzeltmeye gitmedi...1,5 sene sonunda artık özgür bir kadınım
gözün aydın o zaman canım donuna kadar almışsındır umarım
Olsun canım yinede almışsınvalla adamın pek geliri olmadığı için alamadım 12 bin tazminat aldım,aldım derken alacağım daha... şimdi bide takılar için dava açılıyor
Olsun canım yinede almışsın
beter olsun
seninde yolun açık olsun
inşallah seni gerçekten hakedecek biri çıkar karşına bundan sonra ki hayatında
iyiyim efulim çok şükürDeniz canim nasilsin?
Tedavi filan görüyormusun suan?
Sigara iciyorsan mutlaka ama mutlaka birakmalisin canim.
iyiyim efulim çok şükür
iş güç işte
tedaviyi bıraktım canım
uğraşmaktan yoruldum yıprandım
sigarada içiyorum malesef ama fazla değil
günde 4,5 tane falan işte
sen nasılsın?
geçmiş olsun inşallah sağlıcakla alırsın kucağına4,5 tane fazla iciyorsun canim..
insaAllah birakirsin ve insaAllah tez zamanda kavusursun mucizene..
bende uzaniyorum bol bol tehlikem var biraz..
hayirlisi bakalim..
nerdeee:)
keşke
benim çevremde champix ile bırakanlar var ama inanın champixe ihtiyacınız yok çünkü bir kısmı ilaca güvenip tekrar başladılar nasılsailaç var bıraktırıyor diye saçma bi düşünceye kapıldılar .ben 15 gündür içmiyorum ve yardım aldığım tek yer allen car'ın sigarayı bırakma kitabı ve videosu o kadar işe yaradı ki sigarada tiksindim resmen ve yıllarca ne kadar anlamsız birşey yaptığımı anladım. lütfen gidin kitabını alın ve okuyun çok yardımcı olacak emin olun. bu arada işin sırrı şu ; sigarayı bıraktıktan sonra 4. gün inanılmaz zor geçiyor asıl önemli olan 4. günü atlatmak yani kitabınız yanınızda olsun ve sizi en etkileyen bölümü açıp tekrar okuyun faydasını göreceksiniz.Champix ile bırakan var mi