- 23 Nisan 2007
- 44
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay-cim inşallah canım güzel dileklerin için tşk ederim ama inanki okadar zorlanıyorumki çıkamıyorum içinden birtürlü hayırlarla bırakıcam günlerin hayalindeyim
arkadaslar bende 15 yıllık tıryakıyım maaleseff kafamçokkarıştı
bu bıorezonans yontemıne azcık merakdan azcık esımın baskısı yuzunden hafıfden de ıstek yuzunden gıttım.ucretı 220 ytl. 4 gun ıcmedım ama o 4 gunde yemedıgım sey kalmadı elımı sıgaraya uzatmamak ıcın:roflol:. ama ufak bı sıkıntı dolayısyla gene basladım 3 derken 6 derken normal rakama ulasdım 15.
sımdı 2. destek seansına gıdıcem . bu benım son sansım umarım sızlerde tek seansa basarılı olur.
sıgarayı ılk yaktıgımda sankı ılk gunkı gıbı hıc farklılık yada tıksıntı yada ne bıleyım bı degısıklık olmadı. ama gercekden ısteyeceksınız bunu. zaten gorusmeye gıttıgınızde ısrarla sıze soruyolar kendı ıradenız le ıstıyorsunuz baskı altında olarakdan degıl dımı dıye. dıger desteklerde psıkolojık olarak motıve etmekden ote bısey degıl.sonrasında sızınle tel.ıle ırtıbata gecıyorlar nasılsınız dıye.ılk 3 gun ve 1 hafta cok onemlı bol bol su ıcmenızı tavsıye edıyolar.toksınlerı daha cabuk atabılmek ıcın.
ben sevıyorum sıgara ıcmeyı. her nekadar esımle papazlık olsada:çok üzgünüm:. genede benı tıksındırecek bıseyler arayıp allaha dua edıyorum benı ve ıcenlerı bu ıllet den tıksındırsın dıye:sm_confused:
a.s.
Teşekkür ederim fatmaselcim..Seni 79 kilodan 63 kiloya inebildiğin içinde tebrik ediyorum...gerçekten harikasın..
sana da kocaman tebrikler canım.. Aramıza hoş geldin. a.s.bende bırakalı 8 gün oldu arkadaşlar bu sefer kesin kararlıyım içmiycem inşallah kolay gelsin hepimize:hooray:
Sigarada umut ışığı yok
Bazı bağımlıkların ilaçla tedavisi mümkün görünmüyor. Bunların başında da sigara tiryakiliği geliyor. Uzmanlar sigara isteğinin beyinde korku ve tehlikeyi algılayan bölümde şekillendiğini belirledi. Beyninin bu bölümü bir kazada hasar gören insanlar bir daha sigaraya ihtiyaç duymuyor. Ancak uzmanlara buranın faaliyetini durduran bir ilaç geliştirirse bağımlı kişinin algılama yeteneğini de etkileyeceği için bu konuda bilim dünyası şimdilik terapiler dışında çaresiz...