Sigaradan kurtulmak istiyorum

yöntem irade ve karar vermek ama asla ertelemeyin yok su zaman bırakırım bu ay gecsin bunlar kendimizi kandırmaca ben bırakıyorum dedim öğlen saatleriydi ve birdaha bir nefes bile cekmedim şiddetle tavsiye ediyorum suan karar verin bitsin !!!!
yeni güne nikotinsiz baslayın

Merhabalar kurtuluş yolundaki bağımlılar. Hoş aranızda 2 yıl gibi süper zamanlamalar var ama olsun ben bağımlılıklardan kurtuluşun gerçek bir süresi olduğuna inanmıyorum. Sonuçta 10 yıl sigara içmeyip herhangi bir nedenden ya da nedensiz tekrar başlayan hüsran hikayeleri çok duydum.
O hüsranlardan biri de bendenizim. Ciddi anlamda ilk bırakma denyimimi iki yıl önce Biorezonans tedavisiyle gerçekleştirdim. Ben altı ay sonra kendimi elimde hemde bir puroyla bulmuşken aynı günde ve aynı yöntemle bırakan eşim hala içmemekte.
İkinci ve son hüsranım bu yıl 3 ay kadar sürdü. Ve şu an kendini tüm sevdiklerinden gizlemek zorunda olan aciz bir bağımlıyım. Herkeslerden gizli günde en az 2 tane tüttürüyorum. Ve bu heyecanlı kaçamaklarımda tek dediğim bu sonuncu olacak. Şimdi denebilirki (ki benim iç sesim böyle diyor) -e günde iki taneyse ne güzel işte az içebiliyorsun- ama kazın ayağı tabiki böyle değil.
Lafın özü, bi sorunum olduğunu biliyorum, ki buradayım, bundan tam anlamıyla kurtulma çabalarımda sağlıklı tüm reçelere açığım???

canım bu konuda bi reçete olduğunu düşünmüyorum kişinin iradesiyle alakalı bişey tamamen . Önce beyinde bitirmen gerekiyo onun senin sağlığına , çevrendikilere , doğaya karşı olumsuz hatta yok edici taraflarını bilinçli şekilde görüp içmek istememenle alakalı tamamen . Benim erkek arkadaşım bırakalı bir ay oluyo canı istemedi istedi zaman zaman gerildi hala da biraz istiyo ama gün geçtikçe hiç istemiycek . Gerçekten istemediğ için bıraktı ve geriliyo ama ben hiç farketmiyorum bile yani . Tekrarlıycam tamamen bilincinle düşünmüş iradene bağlı bırakman .ınş bırakabilirsin canım =)

canım bu konuda bi reçete olduğunu düşünmüyorum kişinin iradesiyle alakalı bişey tamamen . Önce beyinde bitirmen gerekiyo onun senin sağlığına , çevrendikilere , doğaya karşı olumsuz hatta yok edici taraflarını bilinçli şekilde görüp içmek istememenle alakalı tamamen . Benim erkek arkadaşım bırakalı bir ay oluyo canı istemedi istedi zaman zaman gerildi hala da biraz istiyo ama gün geçtikçe hiç istemiycek . Gerçekten istemediğ için bıraktı ve geriliyo ama ben hiç farketmiyorum bile yani . Tekrarlıycam tamamen bilincinle düşünmüş iradene bağlı bırakman .İnş bırakabilirsin canım =)

Al sana kocaman bir iradesizlik örneği, koştura koştura eve geldim veeee sonuççç tüttürülen bir zehir. Yanlız şuda varki arada bir içilen sigara fena baş döndürüyor...:kedi:

2 gün sonra ameliyat olucam dr um 15 gün öncesinden sigarayı bırak ve ameliyatdan sonrada en az 15 gün içme dedi ama nerdeeeeeeeeeeee bugün son yok bi nefes daha içeyim derken hala sigara içiyorum haaa 15 gündür paket almıyorum ama işyerinde içen arkadaşlardan otlanıyorum:KK43:((((( günlük 3-4 sigara ama bırakamıyorum yaa gerçekden irade meselesi bu mafoldumben

Günaydınnn bağımlı bayanlar... Ne demişler kusurunu kabullenmek ondan kurtulma yolunun yarısıdır.. ya da bunun gibi bi şey. malumunuz görmüş olduğunuz üzre bendeniz bir yandan da şişkoluk bağımlılığıyla mücadele etmekteyim, o nednele buradaki bu derdime deva topiclerde de boy gösteriyorum ve onalrı izlediğim kadarıyla herkeşler gün içinde ne yiyip ne içtiklerini yazıyorlar. Ben henüz tam anlamıyla sağlıklı beslenme moduna geçemediğimden daha yazmıyorum, yazamıyorum; Neyse lafı uzattım, bununla bağlantılı olarak bari burada da kaç tane tüttürdüğümü yazayım dedim.

İtiraf ediyorum bu sabah yine rytine bindiği üzere arka arkaya iki tane sigara içtim, bi de utanmadan bundan keyif aldımmm. :kedi:

PS. Ama inanın kafanızdan bi şeyler yeme isteğini atmak daha zor :icecream:

2 gün sonra ameliyat olucam dr um 15 gün öncesinden sigarayı bırak ve ameliyatdan sonrada en az 15 gün içme dedi ama nerdeeeeeeeeeeee bugün son yok bi nefes daha içeyim derken hala sigara içiyorum haaa 15 gündür paket almıyorum ama işyerinde içen arkadaşlardan otlanıyorum:KK43:((((( günlük 3-4 sigara ama bırakamıyorum yaa gerçekden irade meselesi bu mafoldumben

Ama arkadaşım senin durumun biraz farklı, sen bana bakma. Ameliyatının sonucu senin için umarım çok iyi olur. Benden bunu duymak sana komik gelmesin, lütfen sadece kendin için kendine iyilik yap ve bu süreçde uzak dur şu illetten. Ben arkadaşlardan otlanamama işini - size yalvarsam da bana siz vermiyeceksiniz- diyerek kurtulmuş bulunuyorum, sen de deneyebillirsin. Eğer bırakmaya gerçekten hazır hissetmiyorsan da bunu çok kısa bir süreç olduğu telkiniyle kendini korumaya çalış. Mesela her kriz anında buraya içmememn gerektiğine dair bişeyler yaz...Başarılar dilerim yanındayım...

Merhabalar kurtuluş yolundaki bağımlılar. Hoş aranızda 2 yıl gibi süper zamanlamalar var ama olsun ben bağımlılıklardan kurtuluşun gerçek bir süresi olduğuna inanmıyorum. Sonuçta 10 yıl sigara içmeyip herhangi bir nedenden ya da nedensiz tekrar başlayan hüsran hikayeleri çok duydum.
O hüsranlardan biri de bendenizim. Ciddi anlamda ilk bırakma denyimimi iki yıl önce Biorezonans tedavisiyle gerçekleştirdim. Ben altı ay sonra kendimi elimde hemde bir puroyla bulmuşken aynı günde ve aynı yöntemle bırakan eşim hala içmemekte.
İkinci ve son hüsranım bu yıl 3 ay kadar sürdü. Ve şu an kendini tüm sevdiklerinden gizlemek zorunda olan aciz bir bağımlıyım. Herkeslerden gizli günde en az 2 tane tüttürüyorum. Ve bu heyecanlı kaçamaklarımda tek dediğim bu sonuncu olacak. Şimdi denebilirki (ki benim iç sesim böyle diyor) -e günde iki taneyse ne güzel işte az içebiliyorsun- ama kazın ayağı tabiki böyle değil.
Lafın özü, bi sorunum olduğunu biliyorum, ki buradayım, bundan tam anlamıyla kurtulma çabalarımda sağlıklı tüm reçelere açığım???[/QUO

Ben de Biorezonans yöntemiyle sigarayı bırakanlardan biriyim.1 yıl olacak.11 yıldır günde 1 paket içiyordum.Tabi ki öncelikle bırakmayı istemek çok önemli ama ben yönteminde çok faydasını gördüm.En çok korktuğum sigarasız kalınca yaşadığım yan etkilerdi(stres,iş yapamama,mutsuzluk) ve bunların hiçbirini yaşamadım.5-6 ay sonrasında canım çok sıkkın olduğu zamanlarda içmek istedim,hatta içmeye teşebbüs ettim ama içemedim.kokusu kötü geldi,nefesim tıkandı.Bu arada benim asıl bırakma sebebim bebek yapmaya karar vermiştim.Bebek hala yok :1no2: ama olsun hayırlı zamanda o da gelir inşallah.
çok uzun yazdım galiba.asıl demek istediğim sigarayı gerçekten bırakmaya karar veren ve bırakamayan arkadaşlar biorezonans yöntemini bi araştırıp denesinler.umarım faydası olur

Doğru söylüyorsun, Biorezonans gerçekten etkili bir yöntem. Ama istatiski olarak erkekler üzerinde çok daha başarılılar, nedenini bilmiyorum. Mesela eşim çok faydası olduğunu söyledi, ama benimde içmediğim dönemlerde bizde sigaradan rahatsız olma, tiksinme gibi bi şey olmadı. Hala sağımızda solumuzda içenler olduğunda eşim çok güzel koktu meret diyor. Diyor ama kararlı bi şekilde kurtuluş yolundan sapmadan ilerliyor.

Ben biorezonasdan tam altı ay sonra biraz da o an içinde bulunduğum ortamın rahatlığından başlayıverdim, sanki hiç bırakmamışcasına. Eşim yine gidelim diyor du ama ben kendime güvenemiyorum, yazık oluyor paracıklara diye, tabi bide şuan eşimin beni içmiyor bilmesi apayrı bir muamma. Eşimi sigarayla aldatıyorum! Böyle apaçık yazınca utandım kendimden doğrusu... Bitecek bu ilişki bitecek en kısa zamanda bitecek...

Evettt mesai bitimine az kaldı, sigarasız geçen koskoca 7 saat. Akşamda kayınvalideme gideceğim yani direkt eve gidip gün içindeki 3. ve son gizli sigaramı bugun içemeyeceğim. Bi de üstüne üstlük arada koca bir hafta sonu var. Aslında bu benim için iyi bir zorlama değil mi en iyisi pzt sabahda içmeyerek yeni ve kesin bir bırakma sürecine girsem.

Müsbet-menfii herşey pazartesi netleşecek...

Çok kararlı gidiyordum. Cuma sabahtan itibaren çok kararlıydımmm. Ama bu sabah...

Kendime verdiğim zarardan ötürü kendimden çok özür diliyorum...

arkadaşlar konuyu portaldan gördüm yazıyorum benim kardeşim novartis in nikotin bantlarıyla bir ayda bıraktı, bi hafta 3 bi hafta 2, iki haftada 1 kademe bantlarını kullanmıştı

ben geçtiğimiz ay 2 no lu nikotinellle(nikotin bandı) çok rahat bıraktım.tavsiye ediyorum eğer herhangi bir rahatsızlığınız yoksa bu çok mantıklı birşey olur..bir kutu bana yetti günde yaklaşık 1 paket içiyordum..fiyatıda çok uygun ben 15 e aldım..

arkadaslar aranizda champix kullanan var mi? yada bu ilacla ilgili bilginiz varsa lutfen paylasirmisiniz?

arkadaşlar merhaba.bende bu illetten kurtulmak istiyorum.bunun için 15 gündür mücadele veriyorum.15 gün önce biorezonans yapdırdık eşimle.ben 3.günü sigara içtim birtane birşey olmaz diye.tabiki tek tük derken arkası geldi.eşimde 7.günü benim içtiğimi öğrenince oda başladı.şimdi tam gaz devam ediyoruz.midem çok bulanıyor ama yinede içiyorum.şimdi nette araştırdım karabaş otu da tiskindiriyormuş.yarın alıp bu hafta onu denicem.evde TEKUMUT diye karışım var eşim aldı ve birkere kullandı işe yaramadı;ot işe yaramazsa onu denicem..o da işe yaramazsa tekrar biorezonans yaptırcam...o da işe yaramazsa yapcak bişey yok.beğindede nasıl bitiyor bilmiyorum.her sigara içtiğimde pişman oluyorum birdaha içmicem diyorum.1 saat sonra başlıyorum kıvranmaya....allah yardımcımız olsun ne diyeyim...:a015:

evet ya arkadaşlar. inanın bende sizinle aynı dertteyim. içmim diyorum içiyorum eşimde içmiyo ve istemiyoda haklı olarak. 4 gündür içmiyorum ama bugün bile çok içesim var markete gittim oldum yani. of ya of ... insan bide stresli olunca zaten.neyse allah yardımcımız olsun

Valla ben dün akşam son sigarayı içtim bugün bıraktım.telkin en iyi yöntem bence .Sağlığına verdiği zararları düşünmelisin.Ben geceleri nefes darlığından boğulma hissiyle uyanıyorum uykumda öleceğimi sanıyorum.Tansiyonda bi aşağı bi yukarı o yüzden bıraktım.Allah yardımcım olsun.Destek olabiliriz birbirimize.

X